QUOTE(freimule @ 2010 07 18, 12:27)
gal ir prisegti, bet atrodo, tikrai lb graziai
na va, vadinasi kauniete mergina ir cia ne siaip kokia uzsienio nuotaka, kuria galim apkalbeti ir neskukti sau galvos
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 18, 13:08)
na sneketi galima, kad cia mano vestuves ir darau ka noriu, bet kai vat reikia spresti tas problemas, tai viskas apsivercia aukstyn kojom. mano vyras pasake, kad cia tik viena diena, juk man su ja gyventi nereikes
tai kazkaip galvoju, juk vistiek, tai mano vyro sesuo, negaliu as juk draskyti jo seimos. tad tiesiog nusigreziau nuo jos ir nepasakiau jai nieko del tos sukuosenos, po siai dienai ji tikriausiai nzn kad ji pagadino nuotaika ta diena
na gal isiaiskinsit su visais ir veliau bus viskas gerai su tais giminaiciais
aciukas uz sveikinimus
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2010 07 18, 17:43)
Kaune, Grozio galerijoje, nepatiko viskas, prasiau romantisku besiplaikstanciu garbaneliu, mano pacios plaukai labai ilgi, tai pridare kazkokiu sulipintu birbyzu, net ne i tema ko prasiau, lipde lipde kazka, net nesupratau, kad jau baige, sako stok viskas is taves 120 Lt. Aciu nereikia man tokios meistres. Visaziste irgi nelabai, mano blakstienos labai ilgos yra kai padazai, nepadazytos jos isbluke atrodo, grizau su blyskiu makiazu ir visai nedazytomis blakstienomis. Gal ten kam nors ir patinka, bet galiu pasakyti, kad su ilgais ir storais plaukais ten visiskai nieko nemoka padaryti. Grizau namo ir issileidau ir issiploviau is karto savo 120 Lt.
na tikrai nesmagi jusu situacija
o laiko dar turite susirasti kitoms meistrems?