Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Benice @ 2010 07 19, 12:13)

Benice, paziurejau jusu darbelius.. sukuosenos tiesiog fantastiskos blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baikere1 @ 2010 07 19, 12:19)
Na jums reikia tiesiog pavaikščioti po papuošalų parduotuves, nes ten tikrai būna įvairių gėlyčių pirkti smile.gif o kodėl jūs nesidarot gyvos gėlės į plaukus?Juk tai daug elegantiškiau, negu dirbtinė ax.gif

Niu-niu-niu, ne visada g.gif Reikia žiūrėti kokia suknytė, puokštė, aksesuarai, juk kartais visko būna tikrai daug, o gyvos gėlės būtų jau per daug ax.gif Arba pvz. puokštė tik iš didelių rožių, o tokias nlb įkiši į šukuoseną ax.gif Tuomet gelbsti dirbtinės 4u.gif

Man abu variantai gražu jei vietoje ir skoningai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 19, 12:21)
Benice, paziurejau jusu darbelius.. sukuosenos tiesiog fantastiskos blink.gif  wub.gif  wub.gif

Thanks blush2.gif
Gaila tik, kad makiažų ne visi fotografai padaro unsure.gif Būna nuotraukų daug, o pasirinkti puslapiui nėr ką unsure.gif Visur veidas bendrai ir makiažo kaip reikiant nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 19, 12:27)
Gaila tik, kad makiažų ne visi fotografai padaro  unsure.gif  Būna nuotraukų daug, o pasirinkti puslapiui nėr ką  unsure.gif  Visur veidas bendrai ir makiažo kaip reikiant nesimato  smile.gif

Tai pati nufotografuokite padazius 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 19, 12:37)
Tai pati nufotografuokite padazius 4u.gif  biggrin.gif

Per bandomuosius akytes dažome skirtingai - nebūtų vaizdo, o vestuvių rytą dažniausiai nei aš nei nuotaka neturime laiko, ji lekia pas jaunikį ir rengtis, o aš pas sekančią nuotaką biggrin.gif Dar svarbiau - be spec. apšvietimo ir fotografinių sugebėjimų tos foto labai buitiškos, nei fono, nei spalvų normalių unsure.gif Žodžiu kiekvienas turi atlikti savo darbą, kas gražinti, kas fotkinti blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Norejau pasidometi, gal galite patarti, ka grazaus su plaukuciais gali pasidaryti garbanes?suku suku galva vis..Bandziausi darytis didelemis garbanomis plaukus, bet man kazkaip nesiziurejo jos ar tiesiog tik neiprasta buvo...i kuoduka ristis kazkaip nesinori, kokiu pynimu taip pat, nes siausiasi plaukas kai garbanotas ...negalvojau, kad taip sudetinga bus issirinkti..niekada nesu dariusis jokiu sukuosenu, tai vat kai norisi siek tiek kazko kitko ir jau nebezinau...

Dekui uz informacija ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 07 18, 12:27)
Man irgi ji labai simpatiska, o plaukai nerealus, tik itariu, kad prisegti  g.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tuo labiau, kad foto radau perziurinedama vienos Kauno kirpyklu galerija  doh.gif

gal ir prisegti, bet atrodo, tikrai lb graziai wub.gif na va, vadinasi kauniete mergina ir cia ne siaip kokia uzsienio nuotaka, kuria galim apkalbeti ir neskukti sau galvos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 18, 13:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bride'dzila kaip sakoma lotuliukas.gif
Papildyta:
Taip, pilnai suprantu.. cia supranta tik tos, kuriom paciom taip buvo.. o sneket, kad mano vestuves ir kvieciu ka noriu ne visada iseina unsure.gif beja sveikinu vieneriu metu sukakties proga  thumbup.gif  thumbup.gif prie to pacio pasakysiu ir nebeofftopinsiu daugiau: vestuves ateina ir praeina, o su gimine ir draugais teks ir toliau bendraut.. tai darykit viska, kad poto nesigailetumet.. nes su manim keli zm dar iki siol, praejus 2m nesneka, nes jautesi izeisti del vestuviu.. verysad.gif

na sneketi galima, kad cia mano vestuves ir darau ka noriu, bet kai vat reikia spresti tas problemas, tai viskas apsivercia aukstyn kojom. mano vyras pasake, kad cia tik viena diena, juk man su ja gyventi nereikes smile.gif tai kazkaip galvoju, juk vistiek, tai mano vyro sesuo, negaliu as juk draskyti jo seimos. tad tiesiog nusigreziau nuo jos ir nepasakiau jai nieko del tos sukuosenos, po siai dienai ji tikriausiai nzn kad ji pagadino nuotaika ta diena smile.gif
na gal isiaiskinsit su visais ir veliau bus viskas gerai su tais giminaiciais mirksiukas.gif
aciukas uz sveikinimus aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2010 07 18, 17:43)
Kaune, Grozio galerijoje, nepatiko viskas, prasiau romantisku besiplaikstanciu garbaneliu, mano pacios plaukai labai ilgi, tai pridare kazkokiu sulipintu birbyzu, net ne i tema ko prasiau, lipde lipde kazka, net nesupratau, kad jau baige, sako stok viskas is taves 120 Lt. Aciu nereikia man tokios meistres. Visaziste irgi nelabai, mano blakstienos labai ilgos yra kai padazai, nepadazytos jos isbluke atrodo, grizau su blyskiu makiazu ir visai nedazytomis blakstienomis. Gal ten kam nors ir patinka, bet galiu pasakyti, kad su ilgais ir storais plaukais ten visiskai nieko nemoka padaryti. Grizau namo ir issileidau ir issiploviau is karto savo 120 Lt.

na tikrai nesmagi jusu situacija unsure.gif o laiko dar turite susirasti kitoms meistrems?
Atsakyti
Pirma sukuosena labai grazi wub.gif

http://www_vestuveskitaip_lt/?cat=13

Atsakyti
QUOTE(vanile_ofelija @ 2010 07 19, 20:54)

grazi, bet jau pradedanti atsibosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 19, 20:46)
grazi, bet jau pradedanti atsibosti smile.gif

tą patį pagalvojau, kas seka temą - turbūt nepaneigs fakto biggrin.gif Kita vertus sunku jau atrasti kažką ypatingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 19, 22:16)
tą patį pagalvojau, kas seka temą - turbūt nepaneigs fakto  biggrin.gif Kita vertus sunku jau atrasti kažką ypatingo  g.gif

butent, kad kazka naujo jau sunku atrasti g.gif tenka rinktis is tu paciu smile.gif bet siaip ivairove vistiek nemaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 19, 19:21)
butent, kad kazka naujo jau sunku atrasti g.gif tenka rinktis is tu paciu smile.gif bet siaip ivairove vistiek nemaza thumbup.gif

manau ir tos pacios realiai niekada tokios pacios nebuna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal turite kokiu pasiulymu kad plaukuciai butu susukuoti ant vieno sono?nezinau kodel bet noriu tokios sukuosenos ax.gif
Atsakyti