Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Lineta* @ 2010 07 17, 17:06)
nes po bandomuju grozio salone sedziu apsizliumbus  verysad.gif [/b]

kokiam daretes salone? kas nepatiko..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 17, 14:33)
Vat sito nepagalvojau padaryt..  unsure.gif nors lyg kazka sakiau, kokia darysiuos.. bet ten ta pamerge kur pasidare, tai grynai ant nervu.. nes as su ja nesutariau.. nu nieko, as jos vestuvese pasidarysiu jaunosios superine sukuosena lotuliukas.gif  tongue.gif ne, jei rimtai tai taip.. reikia sneket ir t.t nes kai kurios pamerges labai jau i role isijaucia ir nori atrodyt vieninteles ir nepakartojamos.. o si role deja ta diena yra jaunosios smile.gif  biggrin.gif

na as buvau prasiusi, kad merginos nesigarbanotu plauku na ta prasme , kad visas ilgis plauko butu susisukusi garbana, bet va vienai irgi norejosi pabuti vienintele ir nepajarojama, tai truputi pagadino nuotaika, net as jau tai zn, kad jis bus taip pasidariusi, nes zn jos charakteri, tai kito ir nesitikeju, tik gerai, kad jos plaukai nebuvo ilgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 17, 15:16)
Tai vai tuoksites tada man pasakysit kaip viskas buvo.. lengva yra sneket.. jei norit visam laikui susipykt su gimine go on..  thumbup.gif mes to nenorejom..as toks zmogus, kad galiu ir nematyt kas man nepatinka.. isvengem pykciu ir nesutarimu.. visi smagiai atsventem. Tai nebuvo kazkokia 9 eile teta su kuria pask karta matemes pries 10m.. tokiu ir nebuvo.. bet kaip galima nekviest pvz pusseseres ar pusbrolio poros, vien del to kad nepatinka vienas is tu poros nariu jaunajai? juokinga..  biggrin.gif sorry mergaites uz OT 4u.gif

man buvio panasi situaciaj su vyro sese, bet juk kaip as galejau papriestarauti ir neleisti jai dalyvauti pulke doh.gif
Atsakyti
nu va man ziauru, kai paskui tokiu 'kaliu' atsiranda ir gadina nuotaika. o paskui ir jums noresis jom svente sugadint...ir pasaka be galo...
giminiu karai
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 18, 00:35)
nu va man ziauru, kai paskui tokiu 'kaliu' atsiranda ir gadina nuotaika. o paskui ir jums noresis jom svente sugadint...ir pasaka be galo...
giminiu karai

as tai sakiau specialiai ka nors irgi padarysiu, kad jai pagadinti nervus lotuliukas.gif nes siaip as su ja kaip ir nebendrauju, nes kai vyro gimine nemaza, tai atsirinkusi esu su kuo bendrauti, o su kuo tiesiog "nesirisa" kalba smile.gif
bet kai po visu tu vestuviu dbr praeje lygiai metai, tai kazkokios nuoskaudos dbr jau nebejauciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 17 liepos 2010 - 22:42
Sveikutes, gal kas patars kur rasti dirbtiniu geliu i plaukus pirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 07 18, 00:33)
Sveikutes, gal kas patars kur rasti dirbtiniu geliu i plaukus pirkti?  unsure.gif

Cia 5 minuciu darbas juk - nusiperkate dirbtiniu geliu, segtuku i plaukus, plonytes vielutes ir pasidarot gelyte i plaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 13:03)
man ne kuok sukuosena grazi, bet kiek jos plaukai wub.gif  o ir is veidelio matosi, kad tikrai simpatiska moteris thumbup.gif

Man irgi ji labai simpatiska, o plaukai nerealus, tik itariu, kad prisegti g.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 13:17)
skonio reikalas mirksiukas.gif bet siaip cia mes ne veido bruozus aptarinejame, o sukuosenas, tad jusu tas pasiakymas gana grubiai ir izeidziamai nuskambejo smile.gif viena pasakyti, kad negrazi sukuosena, o kita iziesti mergina pasakant, kad jos veidas negrazus, istemptas.. na negrazu  nono.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tuo labiau, kad foto radau perziurinedama vienos Kauno kirpyklu galerija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 23:35)
giminiu karai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bride'dzila kaip sakoma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 23:30)
man buvio panasi situaciaj su vyro sese, bet juk kaip as galejau papriestarauti ir neleisti jai dalyvauti pulke doh.gif

Taip, pilnai suprantu.. cia supranta tik tos, kuriom paciom taip buvo.. o sneket, kad mano vestuves ir kvieciu ka noriu ne visada iseina unsure.gif beja sveikinu vieneriu metu sukakties proga thumbup.gif thumbup.gif prie to pacio pasakysiu ir nebeofftopinsiu daugiau: vestuves ateina ir praeina, o su gimine ir draugais teks ir toliau bendraut.. tai darykit viska, kad poto nesigailetumet.. nes su manim keli zm dar iki siol, praejus 2m nesneka, nes jautesi izeisti del vestuviu.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 liepos 2010 - 11:32
QUOTE(amber123 @ 2010 07 17, 19:54)
kokiam daretes salone? kas nepatiko..?  unsure.gif

Kaune, Grozio galerijoje, nepatiko viskas, prasiau romantisku besiplaikstanciu garbaneliu, mano pacios plaukai labai ilgi, tai pridare kazkokiu sulipintu birbyzu, net ne i tema ko prasiau, lipde lipde kazka, net nesupratau, kad jau baige, sako stok viskas is taves 120 Lt. Aciu nereikia man tokios meistres. Visaziste irgi nelabai, mano blakstienos labai ilgos yra kai padazai, nepadazytos jos isbluke atrodo, grizau su blyskiu makiazu ir visai nedazytomis blakstienomis. Gal ten kam nors ir patinka, bet galiu pasakyti, kad su ilgais ir storais plaukais ten visiskai nieko nemoka padaryti. Grizau namo ir issileidau ir issiploviau is karto savo 120 Lt.
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 07 18, 11:27)
Cia 5 minuciu darbas juk - nusiperkate dirbtiniu geliu, segtuku i plaukus, plonytes vielutes ir pasidarot gelyte i plaukus  smile.gif

as noriu, kad ta gelyte butu minksta, medziagine, o ne standi, kai dauguma dirbtiniu geliu blush2.gif
gal kokia siuveja galetu pagaminti, bet net neisivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 16, 21:21)
Geras psl, bet apasnas reikalas is jo darytis sukuosena pamergei.. nes man asmeniskai nebuvo labai malonu, kai i mano vestuves pamerge atejo vos ne su identiska mano, t.y jaunosios sukuosena.. gan puosnia..  doh.gif tai is tikro truputi reiktu dar ir pamastyt kokia sukuosena darytis..  biggrin.gif

tai vis tiek savo šukuoseną su nuotaką aptari biggrin.gif ir svarbu nekliuvo jai mano plaukuosena biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai reikia aptarinėti įvaizdį su pamergytėmis, nes gali ne tik šukuosena, bet ir suknelė gali būti tokia pati (tik spalvota). Juk visos gyvendamos ir besipuošdamos Lietuvoje kartais net be jokių spec. keršto planų galime pakliūti į tokią situaciją. Tai geriau apsidrausti ir nusiųsti visoms savo įvaizdžio vizijas. Aišku, nerašyti:"aš atrodysiu taip, visos kitos nedrįskite panašiai biggrin.gif ". Gal švelniau, pvz., kad taip žadate atrodyti ir tikitės, kad pamergės taip pat turės išskirtinį savo stilių ir visos būsite gražios wub.gif

QUOTE(Lineta* @ 2010 07 18, 16:43)
Grizau namo ir issileidau ir issiploviau is karto savo 120 Lt.

Ogo, nepavydėtina situacija unsure.gif O kodėl neišsakėte savo nuomonės dėl rezultato? Gal meistrės būtų bandžiusios koreguoti?
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 07 18, 19:19)
as noriu, kad ta gelyte butu minksta, medziagine, o ne standi, kai dauguma dirbtiniu geliu blush2.gif
gal kokia siuveja galetu pagaminti, bet net neisivaizduoju  4u.gif

Na jums reikia tiesiog pavaikščioti po papuošalų parduotuves, nes ten tikrai būna įvairių gėlyčių pirkti smile.gif o kodėl jūs nesidarot gyvos gėlės į plaukus?Juk tai daug elegantiškiau, negu dirbtinė ax.gif
Atsakyti