Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 15, 17:30)
http://zaichenok.io.ua/album41893_0 aš sau pamergės šukuoseną čia išsirinkau biggrin.gif  4u.gif tikrai labai geras puslapis wub.gif

Geras psl, bet apasnas reikalas is jo darytis sukuosena pamergei.. nes man asmeniskai nebuvo labai malonu, kai i mano vestuves pamerge atejo vos ne su identiska mano, t.y jaunosios sukuosena.. gan puosnia.. doh.gif tai is tikro truputi reiktu dar ir pamastyt kokia sukuosena darytis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 07 16, 12:36)
user posted image

Man sios nuotakos sukuosena nuostabiai atrodo  wub.gif

man ne kuok sukuosena grazi, bet kiek jos plaukai wub.gif o ir is veidelio matosi, kad tikrai simpatiska moteris thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2010 07 16, 14:02)
Kiek matysis kiek ne manoji buvo tokia  4u.gif

grazi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 07 16, 22:21)
Geras psl, bet apasnas reikalas is jo darytis sukuosena pamergei.. nes man asmeniskai nebuvo labai malonu, kai i mano vestuves pamerge atejo vos ne su identiska mano, t.y jaunosios sukuosena.. gan puosnia..  doh.gif tai is tikro truputi reiktu dar ir pamastyt kokia sukuosena darytis..  biggrin.gif

na siaip mano visos pamerges buvo perpetos ir dar parodyta foto, kokia as sukuosena darysiusi, tad man del to bedu tikrai nebuvo smile.gif istikruju su jomis reikia daug bendrauti ir sakyti ko nori,ko nenori, gal padeti isirinkiti sukuosenas jos, nes as tai buvau internete priieskojusi joms pavyzduku wub.gif
Atsakyti
man nei sukuosena grazi,nei nuotaka... tokiu istemptu veidu kazkokia
Papildyta:
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 07 16, 11:12)
Man gražu smile.gif Tai kas,kad trumpi,užtai gražiai krenta. O pvz.aš tokios nepasidaryčiau niekaip. Vos gaučiau drėgmės ar vėjelio,iškart susiraitytų,pūstūsi..  doh.gif
o šukuosena ypatinga būna tada,kai nuotaka jaučiasi ypatinga wink.gif

man irgi grazu. nesiraitys ir nesipus naudojant priemones. ir nebutinai laka.
as tokia sukuosena anksciau turejau, purskikliu yra tiesinanciu plaukus,aliejukai. tikrai neatrodo susiriebalave plaukai. vos vos ten reikia. ypac galiukams. svarbu sukuosena formuot galva isplovus.ir laikysis puikiai iki 2-3 dienu
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 14:11)
man nei sukuosena grazi,nei nuotaka... tokiu istemptu veidu kazkokia

skonio reikalas mirksiukas.gif bet siaip cia mes ne veido bruozus aptarinejame, o sukuosenas, tad jusu tas pasiakymas gana grubiai ir izeidziamai nuskambejo smile.gif viena pasakyti, kad negrazi sukuosena, o kita iziesti mergina pasakant, kad jos veidas negrazus, istemptas.. na negrazu nono.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 11:17)
skonio reikalas mirksiukas.gif bet siaip cia mes ne veido bruozus aptarinejame, o sukuosenas, tad jusu tas pasiakymas gana grubiai ir izeidziamai nuskambejo smile.gif viena pasakyti, kad negrazi sukuosena, o kita iziesti mergina pasakant, kad jos veidas negrazus, istemptas.. na negrazu  nono.gif

bet as kaip supratau tai cia is interneto nuotrauka, o ne kazkieno is SM
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 14:25)
bet as kaip supratau tai cia is interneto nuotrauka, o ne kazkieno is SM

na as to pasakyti tai negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 17, 13:03)
na siaip mano visos pamerges buvo perpetos ir dar parodyta foto, kokia as sukuosena darysiusi, tad man del to bedu tikrai nebuvo smile.gif istikruju su jomis reikia daug bendrauti ir sakyti ko nori,ko nenori, gal padeti isirinkiti sukuosenas jos, nes as tai buvau internete priieskojusi joms pavyzduku wub.gif

Vat sito nepagalvojau padaryt.. unsure.gif nors lyg kazka sakiau, kokia darysiuos.. bet ten ta pamerge kur pasidare, tai grynai ant nervu.. nes as su ja nesutariau.. nu nieko, as jos vestuvese pasidarysiu jaunosios superine sukuosena lotuliukas.gif tongue.gif ne, jei rimtai tai taip.. reikia sneket ir t.t nes kai kurios pamerges labai jau i role isijaucia ir nori atrodyt vieninteles ir nepakartojamos.. o si role deja ta diena yra jaunosios smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(freimule @ 2010 07 16, 11:36)
Man sios nuotakos sukuosena nuostabiai atrodo  wub.gif

Tikrai bigsmile.gif labai super.. ir pastebejau kam tinka, tai ant sono tokia sukuosena super atrodo wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 liepos 2010 - 13:00
hm o kodel kvieciat i vestuves zmones su kuriais nesutariat? gi nuotaika tik gadins.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 13:37)
hm o kodel kvieciat i vestuves zmones su kuriais nesutariat? gi nuotaika tik gadins.

Ne mano vienos juk vestuves.. smile.gif yra gimine, mano ir vyro ir kvietem tiesiog.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 liepos 2010 - 13:13
supratau.
musu kiek kitoks poziuris. musu vestuves, ka norim matyt,tik tas ir dalyvauja. siaip mes tik dviese tuoksimes, bet grize kviesim pacius mylimiausius i kavine ir tiek. yra artimu giminaiciu, kuriems net nesakysim,nes nenorim ju,nesutariam
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2010 07 17, 14:13)
supratau.
musu kiek kitoks poziuris. musu vestuves, ka norim matyt,tik tas ir dalyvauja. siaip mes tik dviese tuoksimes, bet grize kviesim pacius mylimiausius i kavine ir tiek. yra artimu giminaiciu, kuriems net nesakysim,nes nenorim ju,nesutariam

Tai vai tuoksites tada man pasakysit kaip viskas buvo.. lengva yra sneket.. jei norit visam laikui susipykt su gimine go on.. thumbup.gif mes to nenorejom..as toks zmogus, kad galiu ir nematyt kas man nepatinka.. isvengem pykciu ir nesutarimu.. visi smagiai atsventem. Tai nebuvo kazkokia 9 eile teta su kuria pask karta matemes pries 10m.. tokiu ir nebuvo.. bet kaip galima nekviest pvz pusseseres ar pusbrolio poros, vien del to kad nepatinka vienas is tu poros nariu jaunajai? juokinga.. biggrin.gif sorry mergaites uz OT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 liepos 2010 - 13:17
merginos rugpjucio 28 d. Kaune reikia, kad meistre man padarytu sukuosena ir makiaza, kurios dar laisvos, labai prasau atsiliepkit, nes po bandomuju grozio salone sedziu apsizliumbus verysad.gif
Atsakyti