Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Benice @ 2010 05 20, 12:13)
Nežinau, iš kur pas Jus toks supratimas apie tai, ką iš ko lengviau padaryti, nes ištikrųjų taip nėra, t.y. nėra tokio fakto. Plaukas savaime yra dažnai nenuspėjamas, taigi išvadas galima daryti tik pabandžius  g.gif
O dėl žnyplių - kol kas jų neturi, tik pirks, o ar nupirks? O jei ne? Sėdėsite po džiovintuvu  biggrin.gif  Na, aišku, čia tik juokauju, bet kad iki šiol tų žnyplių neturėjo, tai reiškia nereikėjo, o jei nereikėjo, tai nedarė tokios šukuosenos? O jei nedarė, tai linkiu, kad Jūs nebūtumėte ta, ant ko bandys vestuvių dieną  unsure.gif Pasibandykite gal  g.gif

Nu aš čia fakto nekonstatuoju. Tik pamastymai mano.
Žiūrau į vienus vartus mane suvartėt lotuliukas.gif doh.gif
Kaip ta kirpėja darė kai neturėjo tų žnyplių nežinau, bet kita savaite tai bus bandomoji mano šukuosena. Ir žiūrėsiu kas čia gausis. nes nepasibandžius tikrai nedrįstu eksperimentuoti tą dieną. Bet labai didelių pinigų irgi nenoriu mokėti.
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 20, 15:17)
Nu aš čia fakto nekonstatuoju. Tik pamastymai mano.
Žiūrau į vienus vartus mane suvartėt  lotuliukas.gif  doh.gif
Kaip ta kirpėja darė kai neturėjo tų žnyplių nežinau, bet kita savaite tai bus bandomoji mano šukuosena. Ir žiūrėsiu kas čia gausis. nes nepasibandžius tikrai nedrįstu eksperimentuoti tą dieną. Bet labai didelių pinigų irgi nenoriu mokėti.

labai lauksim bandomosios sukuosenos, viska ivertinsim biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 20, 14:32)
as kare pries pat vestuves kirpsiu, nes nenoriu tu standartiniu precioskiu  ax.gif

ir bus thumbup.gif geras kirpimas, jei tinka
Atsakyti
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 05 20, 15:47)
drinks_cheers.gif
taip, ten pat ir sukuosena, ir makiaza. Bandomuosius zadu pasidaryti, tik dar neuzplanavau kada  doh.gif sudetinga su vazinejimu i klp...

na tai lauksiu ziniu ir is bandomuju darbeliu 4u.gif
o is kur vazineji i Klaipeda? as tai isvis is Kauno esu lotuliukas.gif va vyras zemaitis tai uztat Klaipedoje ir puosiuosi mirksiukas.gif
beja kokia sukuosena planuoji daryti? g.gif as tai kazka is garbanotu plaukuciu. mano pacios gana ilgi plaukai, noriu garbaneliu lengvu ir kazkaip prieki sukelti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakeee: 20 gegužės 2010 - 22:14
QUOTE(Benice @ 2010 05 20, 15:35)
Ups..o dabar irgi turite kare?  bigsmile.gif  Turiu omeny ar bandėte jį, nes eksperimentuoti prieš vestuves..na...gal nereiktų  biggrin.gif

na dabar pas mane toks pailgintas kare lotuliukas.gif , nes seniai kirpausi.. kazkaip buvo mintis gal bangas darytis, bet zinant save, man bus sokas ir as neisdrisiu atrodyt 'neiprastai' lotuliukas.gif tai nusprendziau pasikirpt, truputi pakelsim nuo galvos plaukus, sone kvietka isegsiu ir viskas.. ax.gif bent jausiuos kaip as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakeee @ 2010 05 20, 23:11)
na tai lauksiu ziniu ir is bandomuju darbeliu  4u.gif 
o is kur vazineji i Klaipeda? as tai isvis is Kauno esu  lotuliukas.gif  va vyras zemaitis tai uztat Klaipedoje ir puosiuosi  mirksiukas.gif
beja kokia sukuosena planuoji daryti?  g.gif  as tai kazka is garbanotu plaukuciu. mano pacios gana ilgi plaukai, noriu garbaneliu lengvu ir kazkaip prieki sukelti  rolleyes.gif

Is Vln 4u.gif
Melynakeee prisijunk Klaipedos nuotaku temoje, nes cia jau beveik offtopic'as gaunasi musu pasnekesiai wink.gif
Atsakyti
va radau trumpaplaukem ssiek tiek info, as kadangi ir trumpuciais plaukuciais:) tai man cia galvos skausmas kokia sukuosena darytis, ir kaip ta veliuma prisegti..gal kuri jau segesi? kaip sega su sukom kazkokiom ania?
http://www.apievestu...-trumpaplaukems
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2010 05 21, 12:14)
kaip ta veliuma prisegti..gal kuri jau segesi? kaip sega su sukom kazkokiom ania?
http://www.apievestu...-trumpaplaukems

Nuometą galima segti ir su šukytėmis, bet tvirčiau laikosi segamas su segtukais. Aš visada nuotakoms segu su segtukais ir laikosi gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 21, 11:42)
Nuometą galima segti ir su šukytėmis, bet tvirčiau laikosi segamas su segtukais. Aš visada nuotakoms segu su segtukais ir laikosi gerai  ax.gif

O as siandien gavau veliuma staltiese smile.gif nezinau kaip reikes tvirtinti, nei sektuku nei gumyciu nieko... kiausinis didelis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 21, 13:33)
O as siandien gavau veliuma staltiese smile.gif nezinau kaip reikes tvirtinti, nei sektuku nei gumyciu nieko... kiausinis didelis...  doh.gif

Įdėkite foto, tai pakonsultuosime, ką su tuom padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 21, 13:42)
Įdėkite foto, tai pakonsultuosime, ką su tuom padaryti  4u.gif

Namie ismatuosiu, nufotkinsiu ir idesiu smile.gif konsultacija tikrai praves smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakeee @ 2010 05 19, 20:57)
Sveikos merginos  smile.gif 
arteja ir musu svente, ji bus rugpjuti  wub.gif 
gal girdejote kokiu atsiliepimu apie kirpeja Sandra is Aidos salono???  4u.gif

as pas ja kelis kartus kirpaus plaukucius, sukuosenos neteko daryt bet lb maloni man ji 4u.gif
Atsakyti