QUOTE(Benice @ 2010 05 20, 12:13)
Nežinau, iš kur pas Jus toks supratimas apie tai, ką iš ko lengviau padaryti, nes ištikrųjų taip nėra, t.y. nėra tokio fakto. Plaukas savaime yra dažnai nenuspėjamas, taigi išvadas galima daryti tik pabandžius
O dėl žnyplių - kol kas jų neturi, tik pirks, o ar nupirks? O jei ne? Sėdėsite po džiovintuvu Na, aišku, čia tik juokauju, bet kad iki šiol tų žnyplių neturėjo, tai reiškia nereikėjo, o jei nereikėjo, tai nedarė tokios šukuosenos? O jei nedarė, tai linkiu, kad Jūs nebūtumėte ta, ant ko bandys vestuvių dieną Pasibandykite gal
O dėl žnyplių - kol kas jų neturi, tik pirks, o ar nupirks? O jei ne? Sėdėsite po džiovintuvu Na, aišku, čia tik juokauju, bet kad iki šiol tų žnyplių neturėjo, tai reiškia nereikėjo, o jei nereikėjo, tai nedarė tokios šukuosenos? O jei nedarė, tai linkiu, kad Jūs nebūtumėte ta, ant ko bandys vestuvių dieną Pasibandykite gal
Nu aš čia fakto nekonstatuoju. Tik pamastymai mano.
Žiūrau į vienus vartus mane suvartėt
Kaip ta kirpėja darė kai neturėjo tų žnyplių nežinau, bet kita savaite tai bus bandomoji mano šukuosena. Ir žiūrėsiu kas čia gausis. nes nepasibandžius tikrai nedrįstu eksperimentuoti tą dieną. Bet labai didelių pinigų irgi nenoriu mokėti.