Noriu ko nors paprastai ypatingo o ten jau lb prasmatnios
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 16, 12:42)
Gerai pasakyta
Paprastai ypatingo
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 16, 13:42)
Visokių ten yra ir pompastiškų,prabangių..ir visai kasdienių ,paprastučių ševeliūrų,kurios nė iš tolo prabanga nekvepia.
Tiesiog tu gal turi susidarius vaizdinį kažkokį tai ir nei viena neatitinka todėl taip ir atrodo. Pvz.kaip ir man. aš noriu paprasto kuodelio,bet tas kuodelis turi būti nepaprastas tuom,kad aš noriu jo konkrečiame aukštyje,koknkrečios formos,noriu būtent tokios "konsistencijos" plaukų.... o panašių šukuosenų milijonai,bet viena pvz.per daug ištaršyta,kita per daug sulaižyta,trečios netaip gula sruogos plaukų ant viršugalvio...dar kitos lyg ir būtų tokia,bet kuodelis "primazgintas" ir visai vaizdas jau kitas gaunasi.
Užtai ir nerandi tokios
Bet manau nunešk panašiausią foto ir tiesiog pasakyk,kad nori va tokios,tik tas ar anas šiek tiek kitaip turi būti
Ir aiškiai papasakok kaip.
maniske paprasta ir neypatinga ale ku noret, kai plaukai neilgi buvo vargo su ta rozike, ale siaip taip nulipdziau
Man gražu Tai kas,kad trumpi,užtai gražiai krenta. O pvz.aš tokios nepasidaryčiau niekaip. Vos gaučiau drėgmės ar vėjelio,iškart susiraitytų,pūstūsi..
o šukuosena ypatinga būna tada,kai nuotaka jaučiasi ypatinga
o šukuosena ypatinga būna tada,kai nuotaka jaučiasi ypatinga
man abi labai grazios
Kaip mazgelio mano irgi nesilaikytu - imtu suktis i visas puses
Kaip mazgelio mano irgi nesilaikytu - imtu suktis i visas puses
nu jo.. mano jau i gala dienos tokie kaip makaronai pasidare, ale gana gerai laikes
[quote=Tomike,2010 07 16, 13:02]
Kiek matysis kiek ne manoji buvo tokia
Nuostabiai atrodo plaukučiai
Kiek matysis kiek ne manoji buvo tokia
Nuostabiai atrodo plaukučiai
QUOTE(Mazgelis @ 2010 07 16, 13:09)
buvo vargo su ta rozike, ale siaip taip nulipdziau
Faina kokia
Abi sukuosenos nuostabios