Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

Noriu ko nors paprastai ypatingo blush2.gif o ten jau lb prasmatnios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 16, 12:42)
Noriu ko nors paprastai ypatingo  blush2.gif o ten jau lb prasmatnios  blush2.gif

Gerai pasakyta thumbup.gif
Paprastai ypatingo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 16, 13:42)
Noriu ko nors paprastai ypatingo  blush2.gif o ten jau lb prasmatnios  blush2.gif

Visokių ten yra irnesakyk.gif ir pompastiškų,prabangių..ir visai kasdienių ,paprastučių ševeliūrų,kurios nė iš tolo prabanga nekvepia.
Tiesiog tu gal turi susidarius vaizdinį kažkokį tai ir nei viena neatitinka wink.gif todėl taip ir atrodo. Pvz.kaip ir man. aš noriu paprasto kuodelio,bet tas kuodelis turi būti nepaprastas tuom,kad aš noriu jo konkrečiame aukštyje,koknkrečios formos,noriu būtent tokios "konsistencijos" plaukų.... o panašių šukuosenų milijonai,bet viena pvz.per daug ištaršyta,kita per daug sulaižyta,trečios netaip gula sruogos plaukų ant viršugalvio...dar kitos lyg ir būtų tokia,bet kuodelis "primazgintas" ir visai vaizdas jau kitas gaunasi.
Užtai ir nerandi tokios smile.gif
Bet manau nunešk panašiausią foto ir tiesiog pasakyk,kad nori va tokios,tik tas ar anas šiek tiek kitaip turi būti smile.gif
Ir aiškiai papasakok kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaka 1981: 16 liepos 2010 - 11:55
Kiek matysis kiek ne manoji buvo tokia 4u.gif

user posted image
Atsakyti
maniske paprasta ir neypatinga lotuliukas.gif ale ku noret, kai plaukai neilgi ax.gif buvo vargo su ta rozike, ale siaip taip nulipdziau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Man gražu smile.gif Tai kas,kad trumpi,užtai gražiai krenta. O pvz.aš tokios nepasidaryčiau niekaip. Vos gaučiau drėgmės ar vėjelio,iškart susiraitytų,pūstūsi.. doh.gif
o šukuosena ypatinga būna tada,kai nuotaka jaučiasi ypatinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 07 16, 13:09)
maniske paprasta ir neypatinga  lotuliukas.gif 

Labai labai wub.gif
Atsakyti
man abi labai grazios smile.gif

Kaip mazgelio mano irgi nesilaikytu - imtu suktis i visas puses doh.gif
Atsakyti
nu jo.. mano jau i gala dienos tokie kaip makaronai pasidare, ale gana gerai laikes ax.gif
Atsakyti
[quote=Tomike,2010 07 16, 13:02]
Kiek matysis kiek ne manoji buvo tokia 4u.gif

Nuostabiai atrodo plaukučiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 07 16, 13:09)
  buvo vargo su ta rozike, ale siaip taip nulipdziau  bigsmile.gif

Faina kokia wub.gif
Atsakyti
Abi sukuosenos nuostabios mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti