Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(baikere1 @ 2010 07 14, 19:14)
Nea, man niekas nelimpa kažkodėl, nors jau šukuosenų mačiau begalę schmoll.gif  noriu būti palaidais plaukais, su gyva gėle, truputį pakeltu priekiu.. ir visi plaukai turi būti ant vieno šono..man taip kirpėja patarė..bet labai daug pavyzdžiu tokių tikrai nėra.. g.gif tad visdar vargstu ieškodama tos savo vienintelės..  blush2.gif

apibudinote, tai graziai wub.gif mano buvusi bendradarbe tekejo su panasia sukuosena, tai tikrai lb graziai atrode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 14, 20:32)
apibudinote, tai graziai wub.gif  mano buvusi bendradarbe tekejo su panasia sukuosena, tai tikrai lb graziai atrode wub.gif

O gal galit įėti kokią foto su jos šukuosena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baikere1 @ 2010 07 15, 14:36)
O gal galit įėti kokią foto su jos šukuosena? blush2.gif

man ji nera artima drauge, tad neturiu teises rodyti viesai jos nuotraukeliu ax.gif
Atsakyti
As manau, kad man teks tiesiog pasakyti kirpykloj ko noriu ir reiks atsiduoti i ju rankas blush2.gif
Atsakyti
http://zaichenok.io.ua/album41893_0 aš sau pamergės šukuoseną čia išsirinkau biggrin.gif 4u.gif tikrai labai geras puslapis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukas*s: 15 liepos 2010 - 16:31
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 15, 17:30)
http://zaichenok.io.ua/album41893_0 aš sau pamergės šukuoseną čia išsirinkau biggrin.gif  4u.gif tikrai labai geras puslapis wub.gif

Ziurinejau ir cia bet niekas nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 07 16, 00:07)
Ziurinejau ir cia bet niekas nepatiko  blush2.gif

oho, koks isrankumas smile.gif nes ten jau tikrai galima kazka isirinkti, nes sukuosenu, tai tikrai lb daug ir ivairiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 16, 10:46)
oho, koks isrankumas smile.gif  nes ten jau tikrai galima kazka isirinkti, nes sukuosenu, tai tikrai lb daug ir ivairiu wub.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau biggrin.gif
Bet gal išras dviratį ir bus jėga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 16, 11:48)
Aš irgi tą patį pagalvojau  biggrin.gif
Bet gal išras dviratį ir bus jėga  thumbup.gif

kad ji isras, tai dar nieko, bet va kazkokiai kirpejai dar reikes tai igyvendinti smile.gif
Atsakyti
O man kadangi taip gan neblogai gaunasi papaišyti,tai aš ant lapo pati nupaišiau kirpėjai ko aš konkrečiai noriu. Kokiame aukštyje kuodelis,kaip susuktas tas kuodelis,kokia forma,kokiom linijom plaukai gula. viskas labai aiškiai nupaišyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 16, 10:49)
kad ji isras, tai dar nieko, bet va kazkokiai kirpejai dar reikes tai igyvendinti smile.gif

Tai šiais laikais įgyvendinami visi kaprizai kliento sąskaitą biggrin.gif Tik kainuoti gali ne pigiai rolleyes.gif

QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 07 16, 11:01)
O man kadangi taip gan neblogai gaunasi papaišyti,tai aš ant lapo pati nupaišiau kirpėjai ko aš konkrečiai noriu.

Šaunuolka drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image

Man sios nuotakos sukuosena nuostabiai atrodo wub.gif

Atsakyti