Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(ssandraM @ 2010 07 03, 15:41)
tikrai graziai atrodysi mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

gal ir uzmatysi gyvai biggrin.gif bet jauciu is jaudulio nieko aplink nematysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 05, 11:21)
gal ir uzmatysi gyvai  biggrin.gif bet jauciu is jaudulio nieko aplink nematysi  lotuliukas.gif

uzmatysiu vis tiek lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute6867 @ 2010 07 02, 09:18)

wub.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif gal kas žinote gerą šukuosenų meistrę Kaune 4u.gif
Atsakyti
Merginos reik pagalbos help.gif

Skubiai Kaune --- reik liepos 17d. kažkur gauti mano draugei makiažui ir šukuosenai laiką - gal turit kas minčių?

Jos brolio vestuvės kiek žinau apie 15val., ji pati gryžta iš UK, žinoma turėjo būt užsakyta viskas, bet pavedė ten kažkas ir dabar manęs paprašė paieškot - taigi ieškau visais kanalais smile.gif Jau ką žinojau apskambinau - niekas negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 07 08, 11:24)
Merginos reik pagalbos  help.gif

Skubiai Kaune --- reik liepos 17d. kažkur gauti mano draugei makiažui ir šukuosenai laiką - gal turit kas minčių?

Kebli situacija, nes dauguma normalių meistrų jau bus rezervuoti unsure.gif
Bandykite skambinti per visus salonus g.gif
Atsakyti
4u.gif taip nežinant nieko, niekam neparekomendavus - tipo eit pas bet ką? g.gif blush2.gif čia jau nebent visai kraštutiniu atveju unsure.gif
Atsakyti
Jau suradau thumbup.gif - labai ačiū wub.gif merginai siuntusiai man duomenis į AŽ 4u.gif
Nors pasinaudojau visgi savo dar kart perkratytais kontaktais ir taip radau vietą draugei,
bet vistiek labai smagu, kad kažkas sureagavo į pagalbos šauksmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 07 01, 20:11)
Graziai atrodete. 4u.gif

Nu, labai grazu thumbup.gif
O kur cia daryta?
Atsakyti
o as ieskau kokios nors sukuosenos su kalijom, nes is ju bus puokste, tai bent kokia viena i plaukus noretusi ideti smile.gif...va tokia visai nieko radau

user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtų parekomenduoti, kas rugpjūčio 6 d. (5adienį) man galėtų partvarkyti plaukučius Vilniuje? Minimaliai, ne kažką sudėtingo, pusiau palaidus ar pan. Važiuosim į draugų vestuves, makiažą darausi pati, o štai plaukams, galvoju, pagalbos reiktų... rolleyes.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute6867 @ 2010 07 10, 14:46)
o as ieskau kokios nors sukuosenos su kalijom, nes is ju bus puokste, tai bent kokia viena i plaukus noretusi ideti smile.gif...va tokia visai nieko radau

user posted image

pas mane irgi bus kalijos thumbup.gif , tai as nieko dar neradau, bet pasitariau su kirpeja ir sugalvojom deti tik viena zieda, nes mano plaukai labai ilgi, o as noriu kuoduko, tai ir taip jis nemenkas bus, manau uzteks ir vieno ziedelio.
Atsakyti