o kaip mazdaug atrodysit? as tai is tirkuju panasiai ir atrodysiu, nes suknele is sifono lengvai krintanti, taip pat desiu geles i plaukus ir nesisegsiu nuometo
mano suknele bus kietesnes medziagos, laikancios forma, tokio labiau skulpturisko silueto, plaukai suristi i kuoduka, galbut su retro bangele. Zodziu toks grieztesnis stiliukas, tikrai ne romantiska svelnute nuotaka busiu
mano suknele bus kietesnes medziagos, laikancios forma, tokio labiau skulpturisko silueto, plaukai suristi i kuoduka, galbut su retro bangele. Zodziu toks grieztesnis stiliukas, tikrai ne romantiska svelnute nuotaka busiu
parodysiu ir aš vieną vestuvinę šukuoseną (mano dukterėčios), ištekėjo prieš 2 metus, šukuoseną darė "Sarma Style", Kaune.
Bent jau man ji tą dieną atrodė laaaabai gražiai Ši šukuosena jai tiko be galo
sveikos mielosios:) gal kas zino gera kirpeja ir visaziste druskininkuose? musu svente bus druskininkuose, o ten nieko nezinau ir nepazistu... padekit:)
O man matyta kažkur užmačius jau buvau nete..tik ten su smulkesnėmis gėlytėmis buvo. Bet labai labai graži šukuosena Norėčiau tokios,bet pas mane uodegytė nelabai stora,tai negražiai atrodys