Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 30, 16:45)
dekui bet patyciu nereikia juk ne vaiku darzelis cia nors gal  lotuliukas.gif

nepykit, bes jus cia kazkaip ne i tema doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 30, 21:09)
O man sitos grazios smile.gif

drinks_cheers.gif man taip pat lb grazios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sarunka @ 2010 07 01, 10:29)

na tikrai lb dailiai ir kruopsciai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 07 01, 12:03)
o kaip mazdaug atrodysit?  smile.gif  as tai is tirkuju panasiai ir atrodysiu, nes suknele is sifono lengvai krintanti, taip pat desiu geles i plaukus ir nesisegsiu nuometo  wub.gif

mano suknele bus kietesnes medziagos, laikancios forma, tokio labiau skulpturisko silueto, plaukai suristi i kuoduka, galbut su retro bangele. Zodziu toks grieztesnis stiliukas, tikrai ne romantiska svelnute nuotaka busiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 16:52)
mano suknele bus  kietesnes medziagos, laikancios forma, tokio labiau skulpturisko silueto, plaukai suristi i kuoduka, galbut su retro bangele. Zodziu toks grieztesnis stiliukas, tikrai ne romantiska svelnute nuotaka busiu  smile.gif

is jusu pasakojimo, suprantu, kad atrotyt turetumete nuostabiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 01, 15:56)
is jusu pasakojimo, suprantu, kad atrotyt turetumete nuostabiai wub.gif  thumbup.gif

tikiuosi wub.gif o kaip bus paziuresim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarunka @ 2010 07 01, 09:29)
Sveikos  4u.gif

parodysiu ir aš vieną vestuvinę šukuoseną (mano dukterėčios), ištekėjo prieš 2 metus, šukuoseną darė "Sarma Style", Kaune.
Bent jau man ji tą dieną atrodė laaaabai gražiai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ši šukuosena jai tiko be galo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šukuosena

na plaukus grazius turi, o viska taip sulipino unsure.gif
Atsakyti
manoji sukuosena buvo tokia:
user posted image
user posted image
daryta pagal:
user posted image

Sukavo ir daze mane Renatulyte is SM, tai likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mielosios:)
gal kas zino gera kirpeja ir visaziste druskininkuose? musu svente bus druskininkuose, o ten nieko nezinau ir nepazistu... padekit:)
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 15:08)
user posted image
user posted image
daryta pagal:
user posted image

Sukavo ir daze mane Renatulyte is SM, tai likau labai patenkinta  thumbup.gif

Graziai atrodete. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 16:52)
mano suknele bus  kietesnes medziagos, laikancios forma, tokio labiau skulpturisko silueto, plaukai suristi i kuoduka, galbut su retro bangele. Zodziu toks grieztesnis stiliukas, tikrai ne romantiska svelnute nuotaka busiu  smile.gif

grazu wub.gif as manau, kad reikia atrodyti taip kad jaustumeisi patogiai, gerai ir savam kailyje, tada ir busi pati graziausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 07 01, 19:11)
Graziai atrodete. 4u.gif

aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:08)

Daili šukuosena, tokia nematyta.
Atsakyti
O man matyta biggrin.gif kažkur užmačius jau buvau nete..tik ten su smulkesnėmis gėlytėmis buvo. Bet labai labai graži šukuosena thumbup.gif
Norėčiau tokios,bet pas mane uodegytė nelabai stora,tai negražiai atrodys g.gif
Atsakyti