Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(inguzeee @ 2010 07 01, 08:09)
Na va taip atrodė mano šukuosena, buvo tikrai graži, ir nuotraukose matosi. smile.gif

nerodo foto..
Papildyta:
trumpiems plaukams

user posted image
Atsakyti
o cia siaip groziai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

parodysiu ir aš vieną vestuvinę šukuoseną (mano dukterėčios), ištekėjo prieš 2 metus, šukuoseną darė "Sarma Style", Kaune.
Bent jau man ji tą dieną atrodė laaaabai gražiai wub.gif wub.gif wub.gif Ši šukuosena jai tiko be galo wub.gif wub.gif wub.gif

Šukuosena
Atsakyti
Grazi wub.gif . Matosi panele neblogus plaukus turi thumbup.gif
Atsakyti
nu grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 01, 09:44)
Grazi  wub.gif . Matosi panele neblogus plaukus turi  thumbup.gif

Aha, jau ką turi, tai turi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 30, 17:09)
Oho bigsmile.gif Ideali nuotaka bigsmile.gif Suknele, sukuosena wub.gif Dekui uz nuoroda 4u.gif nebuvau maciusi.

nera uz ka man irgi patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 30, 16:09)
Oho bigsmile.gif Ideali nuotaka bigsmile.gif Suknele, sukuosena wub.gif Dekui uz nuoroda 4u.gif nebuvau maciusi.

Cia pries pora metu kazkur jie tuokesi. Kai pamaciau, visad svajojau kad per savo vestuves irgi panasiai atrodysiu, bet dabar busiu visiska priesingybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 12:46)
Cia pries pora metu kazkur jie tuokesi. Kai pamaciau, visad svajojau kad per savo vestuves irgi panasiai atrodysiu, bet dabar busiu visiska priesingybe  lotuliukas.gif

o kaip mazdaug atrodysit? smile.gif as tai is tirkuju panasiai ir atrodysiu, nes suknele is sifono lengvai krintanti, taip pat desiu geles i plaukus ir nesisegsiu nuometo wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o siaip gal kas turi kokiu nomoniu, kokia sukuosena stambiai panelei tikru...na kad dar bobiskiau neatrodyt...uztenka jau ir figuros... smile.gif
Atsakyti