Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(mmmune @ 2010 06 29, 20:55)
Niu va čia tai sutapimas, Kristiną aš mačiau, nes 16 valandą Vytauto bažnyčioje tuokėsi mano draugė - grupiokė, ejome jos sveikinti  tongue.gif O pamačiusi Kistiną sakiau dar draugėms, va žiūrėkit, su mano puokšte ... lotuliukas.gif Koks sutapimas čia gavosi  thumbup.gif

Geras biggrin.gif as taves nemaciau.. matyt tada jau nelabai rupejo man aplinka, nes kaip tik tuo metu traukeme jau vaziuoti i Birstona smile.gif
Atsakyti
Merginos,
gal turit sukaupusios kokių variantų šukuosenų trumpiems plaukams? blush2.gif
Ilgis mano plaukų dabar šiek tiek žemiau smakro: prieky truputį ilgesni palukai, gale - trumpesni, kirpčių nenešioju (nelabai jie man ir tinka). Aišku dar turiu porą mėnesių, tai plaukai kiek paaugs.
Nu bet jokios vizualizacijos neturiu, kaip galėtų atrodyti šukuosena doh.gif Man labai gražu retro arba vintage stiliaus sušukavimai, tik bijau, kad per trumpi plaukučiai dar bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kati_: 30 birželio 2010 - 13:59
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 28, 13:16)
norejau paklasuti, o kas jusu galva yra imantri sukuosena? g.gif
Papildyta:
geliu sodas ir tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
labai lauksim wub.gif  beje, sveikinimai sukurus nauja seimyna 4u.gif

dekui bet patyciu nereikia juk ne vaiku darzelis cia nors gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 30, 15:45)
dekui bet patyciu nereikia juk ne vaiku darzelis cia nors gal  lotuliukas.gif

va viena radau su trumpesniais plaukuciais

http://bellemania.de...60/65/desc/7/1/
Papildyta:
cia pora retro

http://www.gofeminin...121c183610.html
Papildyta:
o gal kas kur mete sukuosenu su kalijom plaukuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 27, 14:22)
na man ir per brangu  schmoll.gif  aciu uz patarima paieskosiu ir as geliu parduotuvese  mirksiukas.gif  noreciau sukuosenos tokios kaip si  wub.gif
http://foto.delfi.lt/picture/78771/

Oho bigsmile.gif Ideali nuotaka bigsmile.gif Suknele, sukuosena wub.gif Dekui uz nuoroda 4u.gif nebuvau maciusi.
Atsakyti
cia ne i tema...bet
gal kas gali paaiskint kaip cia nuotraukos ikeliamos ir nuo kada jau galima jas kelti smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(bitute6867 @ 2010 06 30, 16:13)
cia ne i tema...bet
gal kas gali paaiskint kaip cia nuotraukos ikeliamos ir nuo kada jau galima jas kelti smile.gif aciu

Ikelti galima tik kai esi parases daugiau nei 100 zinuciu, tai Jums kaip matau dar tikrai neleis ax.gif galite tik nuorodele mum kokia idet,pvz is fotki.com ar picasa,tada galesim paziuret nuotraukytes
Atsakyti
QUOTE(bitute6867 @ 2010 06 30, 14:13)
cia ne i tema...bet

gali nueiti y tinypic.com ykelti ten nuotrauka, tada nukopijuoti antra eilute, o tada tiesiog ja yklijuoti cia rasant zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kati_ @ 2010 06 30, 13:59)
Merginos,
gal turit sukaupusios kokių variantų šukuosenų trumpiems plaukams? blush2.gif
Ilgis mano plaukų dabar šiek tiek žemiau smakro: prieky truputį ilgesni palukai, gale - trumpesni, kirpčių nenešioju (nelabai jie man ir tinka). Aišku dar turiu porą mėnesių, tai plaukai kiek paaugs.
Nu bet jokios vizualizacijos neturiu, kaip galėtų atrodyti šukuosena doh.gif Man labai gražu retro arba vintage stiliaus sušukavimai, tik bijau, kad per trumpi plaukučiai dar bus...

O man sitos grazios smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
trumpiems plaukams..
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 30 birželio 2010 - 23:01
QUOTE(gintarelele @ 2010 06 30, 18:29)
gali nueiti y tinypic.com ykelti ten nuotrauka, tada nukopijuoti antra eilute, o tada tiesiog ja yklijuoti cia rasant zinute mirksiukas.gif

aciuka smile.gif
Atsakyti
Na va taip atrodė mano šukuosena, buvo tikrai graži, ir nuotraukose matosi. smile.gif

Atsakyti