Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 28, 20:08)
na stai siek tiek tos mano sukuosenos smile.gif

na cia sukuosena nepavadinciau, tiesiog grazus susukavimas wub.gif lb graziai atrodete thumbup.gif thumbup.gif dar norejau paklasuti, mazdaug apie kelinta valanda jus buvote prie Vytauto baznycios? nes kaip tik ta diena buvau sveikinti bendradarbes savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vasarė~ @ 2010 06 28, 20:39)
sveikinimai  4u.gif  o jei nepaslaptis kur nuomavotes suknele?

Aciu smile.gif visai nepaslaptis, suknele pirkau dabar jau gariu parduoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 28, 20:53)
na cia sukuosena nepavadinciau, tiesiog grazus susukavimas wub.gif  lb graziai atrodete thumbup.gif  thumbup.gif  dar norejau paklasuti, mazdaug apie kelinta valanda jus buvote prie Vytauto baznycios? nes kaip tik ta diena buvau sveikinti bendradarbes savo 4u.gif

15 val buvo musu ceremonija, tai dar pasisukinejom ten iki 16 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 28, 21:27)
fainiai bendraminciu atrast smile.gif

man buvo labai patogu, buvau save tokia pripratusi matyti smile.gif

va va, to jausmo neatpirks jokia sukuosena (kai savam kaily jauties) drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar truputis pynimu...
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 29 birželio 2010 - 00:31
paskutine wub.gif
Atsakyti
ooo paskutine tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2010 06 29, 08:45)
paskutine  wub.gif

QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 29, 08:57)
ooo paskutine tiesiog tobula  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 28, 23:06)
Aciu smile.gif visai nepaslaptis, suknele pirkau dabar jau gariu parduoti biggrin.gif
Papildyta:
15 val buvo musu ceremonija, tai dar pasisukinejom ten iki 16 val smile.gif

na tai gali buti, kad tuo metu mes buvom paeje iki laisves alejos, nes veliau, apie kokia 15:30val sugrizom, bet greiciausiai jus tada buvot nueje prie Vytauto bazycios, tai praziopsojau jusu vestuves doh.gif smile.gif bet lb jums pasiseke su oru, buvo nei per karsta, nei per salta, super thumbup.gif
Atsakyti
Aurėjos pacituota paskutine sukuosena nuostabi bigsmile.gif Idfomu, kaip priekis atrodo g.gif Turbut is kirpciuku banga padaryta g.gif Reikes kaip nors atsiauginti juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 28, 21:53)
na cia sukuosena nepavadinciau, tiesiog grazus susukavimas wub.gif  lb graziai atrodete thumbup.gif  thumbup.gif  dar norejau paklasuti, mazdaug apie kelinta valanda jus buvote prie Vytauto baznycios? nes kaip tik ta diena buvau sveikinti bendradarbes savo 4u.gif

Niu va čia tai sutapimas, Kristiną aš mačiau, nes 16 valandą Vytauto bažnyčioje tuokėsi mano draugė - grupiokė, ejome jos sveikinti tongue.gif O pamačiusi Kistiną sakiau dar draugėms, va žiūrėkit, su mano puokšte ... lotuliukas.gif Koks sutapimas čia gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri žinote gerą kirpėją Kaune ,kuri turėtų daugiau patirties šukuosenose vestuvinėse?
"gera" tai reiškia tokia,kuri sugeba tobulai įgyvendinti klientės norus,padaro taip,kad tiktų ir patiktų ,ir būtų labai gražu biggrin.gif
Savosios kirpėjos paslaugų atsisakiau,nes jai per anksti mane priimti 6 valandą..

P.S.: dar pamiršau paminėti,jog ji turėtų ir netingėti anksti atsikelti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaka 1981: 29 birželio 2010 - 22:00