Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

mano galva jei prie sukuosenos uztrunkama ilgiau nei valanda, jau galima ja priskirti prie imantriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 28, 14:50)
mano galva jei prie sukuosenos uztrunkama ilgiau nei valanda, jau galima ja priskirti prie imantriu  rolleyes.gif

negaleciau pritarti visu 100 procentu. Sukuosenu beveik nesu dariusi ( t.y. proginio sukavimo), bet nuo skirtingos plauku strukturos, ilgio, tankumo ir tt daug kas priklauso...
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 26, 22:46)
Sveikos  smile.gif  noriu jusu patarimo smile.gif  vestuvem noreciau geliu i plaukus, masciau apie gyvas, taciau is patirties zinau kad vakare is ju nieko nelieka, ka jus manot apie dirbtines - medziagines geles? nuometo nesidesiu todel ir noriu kazko i plaukucius  ax.gif noreciau kazko panasaus i tai tik gal siek tiek didesnes ir palaidu plauku
http://www.vestuviup...nuotaka/gelyte/

Man tai gražiau gyvos gėlės smile.gif dirbtinė yra dirbtinė, kaip sakant..o dėl nuvytimo tikrai nebijokit, šiais laikais jas taip apdoroja, kad jos tikrai nenuvys, pati klausiau savo kirpėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2010 06 28, 15:59)
negaleciau pritarti visu 100 procentu. Sukuosenu beveik nesu dariusi ( t.y. proginio sukavimo), bet nuo skirtingos plauku strukturos, ilgio, tankumo ir tt daug kas priklauso...

tai beabejo ax.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 28 birželio 2010 - 16:00
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 19:54)
aga vakar susiziedavom biggrin.gif

sveikinimai sukurus seima 4u.gif
Atsakyti
Paskutinioji grazi... bet atrodo labai trapi... kazin ar imanoma sudeti taip naturaliai, taciau tvirtai?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 06 28, 16:27)
sveikinimai sukurus seima 4u.gif

na stai siek tiek tos mano sukuosenos smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kristinka 2010, grazu wub.gif sveikinimai sukurus seima mirksiukas.gif
Atsakyti
oo Kristinka, musu identiskos sukuosenos buvo lotuliukas.gif nors savosios nepavadinciau sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 28, 19:40)
oo Kristinka, musu identiskos sukuosenos buvo  lotuliukas.gif  nors savosios nepavadinciau sukuosena  biggrin.gif

fainiai bendraminciu atrast smile.gif

man buvo labai patogu, buvau save tokia pripratusi matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 28, 21:27)
fainiai bendraminciu atrast smile.gif

man buvo labai patogu, buvau save tokia pripratusi matyti smile.gif

sveikinimai 4u.gif o jei nepaslaptis kur nuomavotes suknele?
Atsakyti