mano galva jei prie sukuosenos uztrunkama ilgiau nei valanda, jau galima ja priskirti prie imantriu
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 28, 14:50)
mano galva jei prie sukuosenos uztrunkama ilgiau nei valanda, jau galima ja priskirti prie imantriu
negaleciau pritarti visu 100 procentu. Sukuosenu beveik nesu dariusi ( t.y. proginio sukavimo), bet nuo skirtingos plauku strukturos, ilgio, tankumo ir tt daug kas priklauso...
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 26, 22:46)
Sveikos noriu jusu patarimo vestuvem noreciau geliu i plaukus, masciau apie gyvas, taciau is patirties zinau kad vakare is ju nieko nelieka, ka jus manot apie dirbtines - medziagines geles? nuometo nesidesiu todel ir noriu kazko i plaukucius noreciau kazko panasaus i tai tik gal siek tiek didesnes ir palaidu plauku
http://www.vestuviup...nuotaka/gelyte/
http://www.vestuviup...nuotaka/gelyte/
Man tai gražiau gyvos gėlės dirbtinė yra dirbtinė, kaip sakant..o dėl nuvytimo tikrai nebijokit, šiais laikais jas taip apdoroja, kad jos tikrai nenuvys, pati klausiau savo kirpėjos
QUOTE(soula @ 2010 06 28, 15:59)
negaleciau pritarti visu 100 procentu. Sukuosenu beveik nesu dariusi ( t.y. proginio sukavimo), bet nuo skirtingos plauku strukturos, ilgio, tankumo ir tt daug kas priklauso...
tai beabejo
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 19:54)
aga vakar susiziedavom
sveikinimai sukurus seima
Paskutinioji grazi... bet atrodo labai trapi... kazin ar imanoma sudeti taip naturaliai, taciau tvirtai??
QUOTE(gintarelele @ 2010 06 28, 16:27)
sveikinimai sukurus seima
na stai siek tiek tos mano sukuosenos
Kristinka 2010, grazu sveikinimai sukurus seima
oo Kristinka, musu identiskos sukuosenos buvo nors savosios nepavadinciau sukuosena
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 28, 19:40)
oo Kristinka, musu identiskos sukuosenos buvo nors savosios nepavadinciau sukuosena
fainiai bendraminciu atrast
man buvo labai patogu, buvau save tokia pripratusi matyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 28, 21:27)
fainiai bendraminciu atrast
sveikinimai o jei nepaslaptis kur nuomavotes suknele?