merginos, o tos kurios buvo palaidais plaukais per savo vestuves, nesigailejot? na ta prasme del patogumo?mane tai labai nervuotu pastoviai tie plaukai kai krenta i prieki, ar nuo vejo plaikstosi o kazkaip kai daug lako pripurksta tai toks salmas irgi negrazu
Man sita dar nieko
Papildyta:
ir dar ka radau, man atrodo taip grazu ir paprasta, neperkrauta, o santuru, tikrai graziau kai pats mataisi, o ne tortas ant galvos...
As pati sau noriu kazkokio paprasto kuoduko, tik kazin ar gausis, ar suprasim su kirpeja viena kita...
Papildyta:
ir dar ka radau, man atrodo taip grazu ir paprasta, neperkrauta, o santuru, tikrai graziau kai pats mataisi, o ne tortas ant galvos...
As pati sau noriu kazkokio paprasto kuoduko, tik kazin ar gausis, ar suprasim su kirpeja viena kita...
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 13:35)
merginos, o tos kurios buvo palaidais plaukais per savo vestuves, nesigailejot? na ta prasme del patogumo?mane tai labai nervuotu pastoviai tie plaukai kai krenta i prieki, ar nuo vejo plaikstosi o kazkaip kai daug lako pripurksta tai toks salmas irgi negrazu
as tikrai nesigailejau.. jauciauasi kaip tik laisva, nesuvarzyta, o kad plaikstesi tai labai tiko prie suknytes stiliaus.. manau jausciausi nejaukiai jei buciau buvus su kokiu kuoduku sulipdytu, nes neduok die koks plaukas atsiklijuotu.. o su palaidais kazkaip man asmeniskai smagiau
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 13:35)
Mane irgi domina sitas klausimelis
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 12:35)
o as vakar buvau su palaidu plauku sukuosena ir buvau laiminga nes buvau sau grazi, kai turesiu foto galesiu ideti
[quote=kristinka_2010,2010 06 27, 20:44]
o as vakar buvau su palaidu plauku sukuosena ir buvau laiminga nes buvau sau grazi, kai turesiu foto galesiu ideti
Jei gerai suprantu, galima pasveikinti naujai susikurusia seima
Jei gerai suprantu, galima pasveikinti naujai susikurusia seima
sveikos, gal galit pasiulyt kokia sukuosena, mano plaukai beveik siekia pecius, esu su grifka,plaukai gan ploni, busiu pamerge. aciu
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 18:44)
Jau tavo vestuves praejo kaip suprantu,sveikinimai.
QUOTE(margaritka25 @ 2010 06 27, 20:26)
Jau tavo vestuves praejo kaip suprantu,sveikinimai.
aga vakar susiziedavom
Sveikinimai Ilgo ir laimingo gyvenimo jums kartu
Ėch...baltai pavydžiu net Visi rūpesčiai jau praeity..dabar tik malonūs prisiminimai liko
Ėch...baltai pavydžiu net Visi rūpesčiai jau praeity..dabar tik malonūs prisiminimai liko
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 12:35)
Nei kiek nesigailejau Bet maniskiai truputuka buvo susegti, tai jie tikrai nei kur krito, nei kliuvo
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 25, 22:36)
nedarykit imantriu sukuosenu ir nereiks anksti keltis ir galvos sukti
norejau paklasuti, o kas jusu galva yra imantri sukuosena?
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 27, 14:22)
na man ir per brangu aciu uz patarima paieskosiu ir as geliu parduotuvese noreciau sukuosenos tokios kaip si
http://foto.delfi.lt/picture/78771/
http://foto.delfi.lt/picture/78771/
geliu sodas ir tiek
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 21:44)
labai lauksim beje, sveikinimai sukurus nauja seimyna