Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

merginos, o tos kurios buvo palaidais plaukais per savo vestuves, nesigailejot? na ta prasme del patogumo?mane tai labai nervuotu pastoviai tie plaukai kai krenta i prieki, ar nuo vejo plaikstosi doh.gif o kazkaip kai daug lako pripurksta tai toks salmas irgi negrazu g.gif
Atsakyti
Man sita dar nieko
Papildyta:
ir dar ka radau, man atrodo taip grazu ir paprasta, neperkrauta, o santuru, tikrai graziau kai pats mataisi, o ne tortas ant galvos...

As pati sau noriu kazkokio paprasto kuoduko, tik kazin ar gausis, ar suprasim su kirpeja viena kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute&D: 27 birželio 2010 - 13:03
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 13:35)
merginos, o tos kurios buvo palaidais plaukais per savo vestuves, nesigailejot? na ta prasme del patogumo?mane tai labai nervuotu pastoviai tie plaukai kai krenta i prieki, ar nuo vejo plaikstosi doh.gif o kazkaip kai daug lako pripurksta tai toks salmas irgi negrazu g.gif

as tikrai nesigailejau.. jauciauasi kaip tik laisva, nesuvarzyta, o kad plaikstesi tai labai tiko prie suknytes stiliaus.. manau jausciausi nejaukiai jei buciau buvus su kokiu kuoduku sulipdytu, nes neduok die koks plaukas atsiklijuotu.. o su palaidais kazkaip man asmeniskai smagiau
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 13:35)

Mane irgi domina sitas klausimelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 12:35)

o as vakar buvau su palaidu plauku sukuosena ir buvau laiminga nes buvau sau grazi, kai turesiu foto galesiu ideti smile.gif
Atsakyti
[quote=kristinka_2010,2010 06 27, 20:44]
o as vakar buvau su palaidu plauku sukuosena ir buvau laiminga nes buvau sau grazi, kai turesiu foto galesiu ideti smile.gif

Jei gerai suprantu, galima pasveikinti naujai susikurusia seima 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pasiulyt kokia sukuosena, mano plaukai beveik siekia pecius, esu su grifka,plaukai gan ploni, busiu pamerge. aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartitiesa: 27 birželio 2010 - 20:16
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 18:44)

Jau tavo vestuves praejo kaip suprantu,sveikinimai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 06 27, 20:26)
Jau tavo vestuves praejo kaip suprantu,sveikinimai. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aga vakar susiziedavom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif Ilgo ir laimingo gyvenimo jums kartu 4u.gif
Ėch...baltai pavydžiu net ax.gif Visi rūpesčiai jau praeity..dabar tik malonūs prisiminimai liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 27, 12:35)

Nei kiek nesigailejau thumbup.gif Bet maniskiai truputuka buvo susegti, tai jie tikrai nei kur krito, nei kliuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 25, 22:36)
nedarykit imantriu sukuosenu ir nereiks anksti keltis ir galvos sukti  lotuliukas.gif

norejau paklasuti, o kas jusu galva yra imantri sukuosena? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 27, 14:22)
na man ir per brangu  schmoll.gif  aciu uz patarima paieskosiu ir as geliu parduotuvese  mirksiukas.gif  noreciau sukuosenos tokios kaip si  wub.gif
http://foto.delfi.lt/picture/78771/

geliu sodas ir tiek lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 27, 21:44)

labai lauksim wub.gif beje, sveikinimai sukurus nauja seimyna 4u.gif
Atsakyti