Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 06:33)
Šiandien nuo pat ankstyvo ryto nesimiega..
niekaip neišsprendžiu dilemos:
Turiu savo kirpėją,pas kurią lankausi ne vienerius metus. Ja pasitikiu,bet va proginės šukuosenos dariusi pas ją nesu,tai kaip padarytų nežinau. Tik va vestuvės mano 10:50 val.jau turime būti zakse...
Prašiausi pas ją 6 val. ar bent 7-ai..bet ji labai nustebo,kad per anksti. žadėjo paprastą kuodelį (iš sausų plaukų)man susukti per valandą. nori pradėti 8-ą..bet makiažo važiuoti teks visai į kitą saloną. Paskui rengtis suknelės-dar į kitą.Kiek skaičiavom,tai laiko nelabai užtekti gali. Mąsčiau jos dar kart paprašyti,nekaltai pameluoti...bet dabar vis galvoju,kad kažkaip nesinori man jos prievarta spausti...jei jau nenori taip anksti,tai paskui dirbs dar susiraukus  verysad.gif
Net nežinau ką daryti...galvojau gal kitą kirpėją susirasti,bet tada reikės kažkaip paaiškinti savajai taktiškai,kad neįžeisti...nes esu pas ją savaitę prieš vestuves užsirašiusi plaukų dažymui.O dažo ji gerai. Ir kai eilę metų pas žmogų lankausi,tai kažkaip nepatogu nieko nepaaiškinus atšaukti. Be to..nežinau pas ką papulsiu,gal dar blogiau bus smile.gif kaip sakant nuo vilko ant meškos biggrin.gif
Draugė sako- "tu mažiau pergyvenk,savęs žiūrėk. Pasakyk,kad susiradai,kas anksčiau sutiko padaryti,nes tau reikia,nes nespėsi paskui ir viskas."
Na nežinau,aš toks žmogus turbūt durnas,kad su visais gražiai noriu,rūpi ar neįsižeis,ką pagalvos..... ga aš čia be reikalo pergyvenu  unsure.gif
Kaip jūs mano vietoje pasielgtumėte?  g.gif

aš pasakyčiau, kad aš NORIU daryti šukuoseną anksčiau, būtent 7val, ar ji gali taip padaryti? Jei ji pasakys, kad ji negali atsikelti, arba atsisakys, tuomet galite pasakyti, kad tada ieškosite kitos, kuri atsikels, nes JŪS NORITE taip ir ne kitaip.

Svarbiausia - tinkamas tonas. Žodžiai įsakmūs, bet tonas turi būti švelnus.

Ir prisiminkite, jūs esate klientė ir jūs mokate pinigus, taigi ne ji turi nurodinėti, o jūs jai. ir ne jūs turite atsiprašinėti ir prisigalvoti kaip švelniau viską išspręsti... Čia kaip tik kirpėja turėtų rašyti į forumą ir klausti kaip švelniau pasielgti su kliente, kad ji nepabėgtų, ir kaip įtikinamiau parinkti valandą.. smile.gif

beje, nors mano CMB 13.30, bet aš einu darytis šukuosenos 9.30. ir darys 2 val. o mano pamergė darosi pas tą pačią ir eisi prieš mane. Taigi kirpėja savo namuose priims ją jau 7val. Ir negirdėjom nei vieno "pirst", kad spėsiu..nereik taip anksti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 25 birželio 2010 - 07:57
Tai va,aš irgi savaja dėl to labai nusivyliau. Kažkaip kiek girdėti teko,tai vos ne pačios siūlosi anksčiau atvažiuoti,į namus atlekia vos ne 5 ryto...
o čia pro pirštus taip atrodo,kad žiūri.
Reikės tikrai nusimesti visus gerumus ir pasakyti taip.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 07:10)
Tai va,aš irgi savaja dėl to labai nusivyliau. Kažkaip kiek girdėti teko,tai vos ne pačios siūlosi anksčiau atvažiuoti,į namus atlekia vos ne 5 ryto...
o čia pro pirštus taip atrodo,kad žiūri.
Reikės tikrai nusimesti visus gerumus ir pasakyti taip.

taip ir padaryk, juk tu maziausiai noretum savo vestuviu diena nervuotis jog gali nespeti y zaksa, turi turet laiko viskam ir neskubedama
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nes beskubėdama ir belakstydama paskui dar suprakaituosiu kaip paršelis,ot gražu bus lotuliukas.gif
o ir nuotaika šventinė susigadinti gali per tuos skubėjimus.
Pasakysiu,kad būūūtinai reikia 6 val. ...
o jei ne,tai teks eiti kitur.. blush2.gif jau tiesą sakant nusižiūrėjus vieną esu ax.gif
Atsakyti
Panos, drąsiai rėžkite savo reikalavimus ir norus. Meistrė juk ir yra tam, kad teiktų paslaugą, o jei ji nenori keltis ar dar kokio velnio..tai, sorry, tai vos ne Jūs darote jai paslaugą derindamosios prie jos laiko unsure.gif Tai kieno vestuvės?? unsure.gif
Jeigu klientė pasako, kad jai reikia 4 ryto, reiškia jai taip reikia ir ne meistrių reikalas klausinėti detalių, tiesiog arba gali, arba ne. Pas mane būna taip: jei laikas nerezervuotas, tai nors ir 2-ą nakties biggrin.gif O skubėti arba matyti kaip nuotaka žiūrinėja į laikrodį kas 5min. menkas malonumas, taigi geriau mažiau pamiegoti, bet viską laiku pasidaryti.
Jeigu meistrė normali, tai supras ir aiškintis nieko nereikia. Jei Jums ramiau nuo mažo melo - meluokite. Galiausiai nuotaka gali norėti nors ir pasėdėti namie valandą prieš veidrodį nieko nedarydama, šiaip sau - kieno koks reikalas, juk ji tos dienos šeimininkė ir princesė wub.gif
Atsakyti
Kad visos tokios būtų kaip jūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 06 25, 18:04)
Panos, drąsiai rėžkite savo reikalavimus ir norus. Meistrė juk ir yra tam, kad teiktų paslaugą, o jei ji nenori keltis ar dar kokio velnio..tai, sorry, tai vos ne Jūs darote jai paslaugą derindamosios prie jos laiko  unsure.gif Tai kieno vestuvės??  unsure.gif
Jeigu klientė pasako, kad jai reikia 4 ryto, reiškia jai taip reikia ir ne meistrių reikalas klausinėti detalių, tiesiog arba gali, arba ne. Pas mane būna taip: jei laikas nerezervuotas, tai nors ir 2-ą nakties  biggrin.gif O skubėti arba matyti kaip nuotaka žiūrinėja į laikrodį kas 5min. menkas malonumas, taigi geriau mažiau pamiegoti, bet viską laiku pasidaryti.
Jeigu meistrė normali, tai supras ir aiškintis nieko nereikia. Jei Jums ramiau nuo mažo melo - meluokite. Galiausiai nuotaka gali norėti nors ir pasėdėti namie valandą prieš veidrodį nieko nedarydama, šiaip sau - kieno koks reikalas, juk ji tos dienos šeimininkė ir princesė  wub.gif

na is jusu pasisakymo, tai tokia meistre sunku rasti, kuri mastytu taip kaip jus. bet vat tokiai kaip jus tikrai buciau norejusi patiketi savo plaukucius ta diena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu joa... o mano vestuves uz poros menesiu ir dar nzn tiksliai ne pas ka darysiu, nei kelintai valandai reiketu uzsirasyti tai sukuosenai..siaubas kazkoks..pasimetusi totaliai..
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2010 06 25, 20:45)
nu joa... o mano vestuves uz poros menesiu ir dar nzn tiksliai ne pas ka darysiu, nei kelintai valandai reiketu uzsirasyti tai sukuosenai..siaubas kazkoks..pasimetusi totaliai..

na tai priklauso kelintai valandai jums reikia buti pasiruosusiai mirksiukas.gif kadangi as 11 val turejau butu pilnam komplekte, tai sukuosena man dare 6 val ryto, makiaza 9val ir viska kuo graziausiai suspejau smile.gif tad ir jus mazdaug taip pasiplanuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 25, 21:43)
na tai priklauso kelintai valandai jums reikia buti pasiruosusiai mirksiukas.gif  kadangi as 11 val turejau butu pilnam komplekte, tai sukuosena man dare 6 val ryto, makiaza 9val ir viska kuo graziausiai suspejau smile.gif  tad ir jus mazdaug taip pasiplanuokit mirksiukas.gif

na, as tureciau buti namuciuose jau visu groziu apie puse 12 smile.gif tai taip iseina, kad kokia 7-8 ryto reiktu sukuosena daryti...
Atsakyti
nedarykit imantriu sukuosenu ir nereiks anksti keltis ir galvos sukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pvz.pas mane tai visai neįmantri-paprastas kuodelis.Be jokių pynimų ar pan...,bet kiek visos kalbėjo,tai bent 1,5 val.reikia.
o šiaip tai dar labai didelę reikšmę turi tai,kad tiek šukuosena,tiek makiažas skirtinguose salonuose..kitam miesto galuose visai. Pervažiavimas užtrunka. O dar suknelę jei salone rengiesi,tai dar daugiau.
Ne vien tik nuo šukuosenos įmantrumo mūsų saldus miegelis priklauso schmoll.gif
Atsakyti