Šiandien nuo pat ankstyvo ryto nesimiega..
niekaip neišsprendžiu dilemos:
Turiu savo kirpėją,pas kurią lankausi ne vienerius metus. Ja pasitikiu,bet va proginės šukuosenos dariusi pas ją nesu,tai kaip padarytų nežinau. Tik va vestuvės mano 10:50 val.jau turime būti zakse...
Prašiausi pas ją 6 val. ar bent 7-ai..bet ji labai nustebo,kad per anksti. žadėjo paprastą kuodelį (iš sausų plaukų)man susukti per valandą. nori pradėti 8-ą..bet makiažo važiuoti teks visai į kitą saloną. Paskui rengtis suknelės-dar į kitą.Kiek skaičiavom,tai laiko nelabai užtekti gali. Mąsčiau jos dar kart paprašyti,nekaltai pameluoti...bet dabar vis galvoju,kad kažkaip nesinori man jos prievarta spausti...jei jau nenori taip anksti,tai paskui dirbs dar susiraukus
Net nežinau ką daryti...galvojau gal kitą kirpėją susirasti,bet tada reikės kažkaip paaiškinti savajai taktiškai,kad neįžeisti...nes esu pas ją savaitę prieš vestuves užsirašiusi plaukų dažymui.O dažo ji gerai. Ir kai eilę metų pas žmogų lankausi,tai kažkaip nepatogu nieko nepaaiškinus atšaukti. Be to..nežinau pas ką papulsiu,gal dar blogiau bus
kaip sakant nuo vilko ant meškos
Draugė sako- "tu mažiau pergyvenk,savęs žiūrėk. Pasakyk,kad susiradai,kas anksčiau sutiko padaryti,nes tau reikia,nes nespėsi paskui ir viskas."
Na nežinau,aš toks žmogus turbūt durnas,kad su visais gražiai noriu,rūpi ar neįsižeis,ką pagalvos..... ga aš čia be reikalo pergyvenu
Kaip jūs mano vietoje pasielgtumėte?