Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 23, 22:40)
sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif  parodyki ir suknyte ir makiaza !!!  blush2.gif
plaukiukai laaabai graziai , tik gal as buciau dejusi keliom gelytem maziau smile.gif p.s. grazi jusu puokstyte!!!

QUOTE(gutte86 @ 2010 06 24, 00:13)
bais gražu  bigsmile.gif

QUOTE(gintarelele @ 2010 06 24, 01:19)
grazu labai, pasirodyk is priekio wub.gif

Aciu labai uz komplimentus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 06 23, 21:09)
Ech... praejo ir musu didzioji svente  ax.gif  o sukuosena buvo tokia wub.gif  aciu audruzelei  4u.gif

sveikinimai kuo didziausi 4u.gif 4u.gif
sukuosena lb grazi, bet man trupuciuka per daug gelyciu ax.gif 4u.gif
jusu nuometas lb grazus 4u.gif wub.gif
Atsakyti

sukuosena lb grazi, bet man trupuciuka per daug gelyciu ax.gif 4u.gif

labai grazi bet.... na tai reiskia ne tokia jau labai ir grazi lotuliukas.gif lotuliukas.gif keistas pasakymas su tuo bet g.gif
o man tai super, butent del tu gelyciu, paprasta bet labai originali sukuosena, saunuole thumbup.gif
beje, prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 24, 15:13)
sveikinimai kuo didziausi 4u.gif  4u.gif
sukuosena lb grazi, bet man trupuciuka per daug gelyciu ax.gif  4u.gif
jusu nuometas lb grazus 4u.gif  wub.gif

QUOTE(as-erika @ 2010 06 24, 15:27)
o man tai super, butent del tu gelyciu, paprasta bet labai originali sukuosena, saunuole thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif na, kadangi plaukai tamsus tai nelabai matosi kuodukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 24, 16:27)
labai grazi bet.... na tai reiskia ne tokia jau labai ir grazi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  keistas pasakymas su tuo bet g.gif

sukuosena pati graziai padaryta, o kad per daug gelyciu, tai cia jau ne prie ko, cia tik aksesuaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 24, 15:34)
sukuosena pati graziai padaryta, o kad per daug gelyciu, tai cia jau ne prie ko, cia tik aksesuaras doh.gif

na taip, buten del to aksesuaro sukuosena arba grazi arba ne mirksiukas.gif
pacios sukuosenos tai cia kaip ir nelabai matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-erika: 24 birželio 2010 - 14:40
QUOTE(as-erika @ 2010 06 24, 16:38)
na taip, buten del to aksesuaro sukuosena arba grazi arba ne mirksiukas.gif
pacios sukuosenos tai cia kaip ir nelabai matosi

na matosi tiek, kad lb graziai ir tvarkingai susuktas kazkoks kuodelis, o tai man yra lb grazu, o tu gelyciu mase uzstoja platesni vaizda tiesiog ir viskas
Atsakyti
[quote=*GUCCI*,2010 06 24, 19:57]
na matosi tiek, kad lb graziai ir tvarkingai susuktas kazkoks kuodelis, o tai man yra lb grazu, o tu gelyciu mase uzstoja platesni vaizda tiesiog ir viskas

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 24, 21:01)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na del sukuosenos tai nzn ka daryti, mano plaukai banguojasi ir yra vidutinio ilgio. Veliumo nenoriu tai galeciau kokia gelyte isisegti. Man grazu dalykiskas kuodelis, tik ne virsugalvyje schmoll.gif ir patinka tiesiog palaidi plaukai ir susegti kuriam nors sone. Pastaruoju metu pradejau pinti kasa, nes irgi labai grazu ir neapsisprendziu ka cia pasidarius g.gif Mano suknute kaip angeliuko ir noriu islaikyti romantiska stiliuka blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,gal kas žinote kur Kaune galima nusipirkti gražių,neatrodančių pigiai dirbtinių gėlių į plaukus?
Gal jau klausiau šito,nes visur klausinėju,bet nepamenu bent biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien nuo pat ankstyvo ryto nesimiega..
niekaip neišsprendžiu dilemos:
Turiu savo kirpėją,pas kurią lankausi ne vienerius metus. Ja pasitikiu,bet va proginės šukuosenos dariusi pas ją nesu,tai kaip padarytų nežinau. Tik va vestuvės mano 10:50 val.jau turime būti zakse...
Prašiausi pas ją 6 val. ar bent 7-ai..bet ji labai nustebo,kad per anksti. žadėjo paprastą kuodelį (iš sausų plaukų)man susukti per valandą. nori pradėti 8-ą..bet makiažo važiuoti teks visai į kitą saloną. Paskui rengtis suknelės-dar į kitą.Kiek skaičiavom,tai laiko nelabai užtekti gali. Mąsčiau jos dar kart paprašyti,nekaltai pameluoti...bet dabar vis galvoju,kad kažkaip nesinori man jos prievarta spausti...jei jau nenori taip anksti,tai paskui dirbs dar susiraukus verysad.gif
Net nežinau ką daryti...galvojau gal kitą kirpėją susirasti,bet tada reikės kažkaip paaiškinti savajai taktiškai,kad neįžeisti...nes esu pas ją savaitę prieš vestuves užsirašiusi plaukų dažymui.O dažo ji gerai. Ir kai eilę metų pas žmogų lankausi,tai kažkaip nepatogu nieko nepaaiškinus atšaukti. Be to..nežinau pas ką papulsiu,gal dar blogiau bus smile.gif kaip sakant nuo vilko ant meškos biggrin.gif
Draugė sako- "tu mažiau pergyvenk,savęs žiūrėk. Pasakyk,kad susiradai,kas anksčiau sutiko padaryti,nes tau reikia,nes nespėsi paskui ir viskas."
Na nežinau,aš toks žmogus turbūt durnas,kad su visais gražiai noriu,rūpi ar neįsižeis,ką pagalvos..... ga aš čia be reikalo pergyvenu unsure.gif
Kaip jūs mano vietoje pasielgtumėte? g.gif
Atsakyti