Ne,būsiu pirmoji,užtai ir keista....prašiau,kad 7 bent priimtų,tai labai nustebo,sako kam taip reikia,uoj,labai daug laiko.... Turbūt tingi keltis
Kažkaip keisti kirpėjos nesinorėtų...vistik "pažįsta" mano plauką ir pan. ..
Reikės prašytis,kad kažkaip anksčiau priimtų Teks nekaltai pameluoti
Nes kitu atveju turbūt bėgčiau pas kitą. Labai jau nesinori rizikuoti pavėluot į savo vestuves
QUOTE(myself @ 2010 06 21, 13:19)
pritariu- labai daili šukuosena
Turiu ir as klausimuka profesionalems gaila neturiu cia savo plauku nuotraukeles.... Mano plaukai visiskai tiesus, gana stori ( as kartais juos vadinu stagarais ) ir ju pakankamai daug.... del to pries kuri laika gausiai juos issikarpiau ( kad neatrodyciau lyg su salmu ant galvos ) , ju ilgis mazdaug iki peciu, sviesios spalvos.... Dabar arteja vestuves ir net neisivaizduoju, ka butu galima is ju sukurpti, ypac kai taip iskarpyti... Palaidu nenoriu, labai griezto kuoduko irgi ne... garbaneles esu dariusi viena karta - laikesi gal pusantros valandos.... Patarkit, prasau.....
nu nezinau..... ir vaistu negeriau, ir miegojau sau kuo ramiausiai visa nakti pries vestuves, ir atsikeliau velai (palyginus su ne kuriomis cia)
Kirpykloj buvau 9 val. Padare manikiura, tada plaukus, o tada makijaza. Po jo kirpeja dar plaukus kiek patvarke.
Su vyru dar kaip tik kalbejom, kad man geriau, nes veiklos turejau, o jis ir suni isvede, ir kambarius issiurbe ir apsirenges pries valanda manes griztancios jau lauke
Kirpykloj buvau 9 val. Padare manikiura, tada plaukus, o tada makijaza. Po jo kirpeja dar plaukus kiek patvarke.
Su vyru dar kaip tik kalbejom, kad man geriau, nes veiklos turejau, o jis ir suni isvede, ir kambarius issiurbe ir apsirenges pries valanda manes griztancios jau lauke
nu va mergeles. jau esu po visko. Pasidalinsiu ispudziais apie sukuosena. ji man kainavo 60lt, bet buvau patenkinta tuo ka man padare. gyvenime nesu sukuosenos dariusis tai be galo man grazu buvo. Tik kol kas neturiu geros foto, kad matytusi kaip buvo padaryta.
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 21:30)
nu va mergeles. jau esu po visko. Pasidalinsiu ispudziais apie sukuosena. ji man kainavo 60lt, bet buvau patenkinta tuo ka man padare. gyvenime nesu sukuosenos dariusis tai be galo man grazu buvo. Tik kol kas neturiu geros foto, kad matytusi kaip buvo padaryta.
didziausi sveikinimai jum, linkiu laimingo gyvenimo kartu
lauksim foto
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 23:30)
Sveikinu, mergyt! tikiuosi, viskas buvo taip, kaip svajojai
Geriausi linkejimai Jusu seimai, lauksime pasidalinimo nuotraukomis
QUOTE(gintarelele @ 2010 06 21, 23:50)
Aciu
QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 06 22, 07:58)
Sveikinu, mergyt! tikiuosi, viskas buvo taip, kaip svajojai
Aciu. Buvo taip kaip buvo. Su daug nesusipratimu ir nesamoniu. Bet bendram plane jos istirpo ir svente gavosi sauni. O jausmo kazkokio ypatingo nebuvo. Ko gero per daug vestuviu jau a tbuvau, todel viskas taip zinoma ir nenauja buvo.
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 22, 00:30)
sveikinimai kuo didziausi sukurus siema ir lauksim lb nuotraukyciu
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 23:30)
oooooo, sveikinimai dideliausi Laimingos ateities Jums
Sveikinu ir as Juru Tigre sukurus seima
bet tuo paciu galvoju, kaip cia tema apie sukuosenas visiskai isejo is kelio
bet tuo paciu galvoju, kaip cia tema apie sukuosenas visiskai isejo is kelio