Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

Ne,būsiu pirmoji,užtai ir keista....prašiau,kad 7 bent priimtų,tai labai nustebo,sako kam taip reikia,uoj,labai daug laiko.... Turbūt tingi keltis g.gif
Kažkaip keisti kirpėjos nesinorėtų...vistik "pažįsta" mano plauką ir pan. ..
Reikės prašytis,kad kažkaip anksčiau priimtų smile.gif Teks nekaltai pameluoti ax.gif
Nes kitu atveju turbūt bėgčiau pas kitą. Labai jau nesinori rizikuoti pavėluot į savo vestuves unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Kuklu, bet gražu. Dauguma paskutinių patiko.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 21, 13:19)
user posted image

Kuklu, bet gražu. Dauguma paskutinių patiko.

pritariu- labai daili šukuosena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu ir as klausimuka profesionalems smile.gif gaila neturiu cia savo plauku nuotraukeles.... Mano plaukai visiskai tiesus, gana stori ( as kartais juos vadinu stagarais smile.gif ) ir ju pakankamai daug.... del to pries kuri laika gausiai juos issikarpiau ( kad neatrodyciau lyg su salmu ant galvos smile.gif ) , ju ilgis mazdaug iki peciu, sviesios spalvos.... Dabar arteja vestuves ir net neisivaizduoju, ka butu galima is ju sukurpti, ypac kai taip iskarpyti... Palaidu nenoriu, labai griezto kuoduko irgi ne... garbaneles esu dariusi viena karta - laikesi gal pusantros valandos.... Patarkit, prasau.....
Atsakyti
nu nezinau..... ir vaistu negeriau, ir miegojau sau kuo ramiausiai visa nakti pries vestuves, ir atsikeliau velai (palyginus su ne kuriomis cia) ax.gif
Kirpykloj buvau 9 val. Padare manikiura, tada plaukus, o tada makijaza. Po jo kirpeja dar plaukus kiek patvarke. mirksiukas.gif
Su vyru dar kaip tik kalbejom, kad man geriau, nes veiklos turejau, o jis ir suni isvede, ir kambarius issiurbe ir apsirenges pries valanda manes griztancios jau lauke biggrin.gif
Atsakyti
nu va mergeles. jau esu po visko. Pasidalinsiu ispudziais apie sukuosena. ji man kainavo 60lt, bet buvau patenkinta tuo ka man padare. gyvenime nesu sukuosenos dariusis tai be galo man grazu buvo. Tik kol kas neturiu geros foto, kad matytusi kaip buvo padaryta.
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 21:30)
nu va mergeles. jau esu po visko. Pasidalinsiu ispudziais apie sukuosena. ji man kainavo 60lt, bet buvau patenkinta tuo ka man padare. gyvenime nesu sukuosenos dariusis tai be galo man grazu buvo. Tik kol kas neturiu geros foto, kad matytusi kaip buvo padaryta.

didziausi sveikinimai jum, linkiu laimingo gyvenimo kartu 4u.gif 4u.gif
lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 23:30)

Sveikinu, mergyt! tikiuosi, viskas buvo taip, kaip svajojai 4u.gif
Geriausi linkejimai Jusu seimai, lauksime pasidalinimo nuotraukomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 06 21, 23:50)
didziausi sveikinimai jum, linkiu laimingo gyvenimo kartu 4u.gif  4u.gif
lauksim foto mirksiukas.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(Vaivulka7 @ 2010 06 22, 07:58)
Sveikinu, mergyt! tikiuosi, viskas buvo taip, kaip svajojai  4u.gif
Geriausi linkejimai Jusu seimai, lauksime pasidalinimo nuotraukomis wink.gif

Aciu. Buvo taip kaip buvo. Su daug nesusipratimu ir nesamoniu. Bet bendram plane jos istirpo ir svente gavosi sauni. O jausmo kazkokio ypatingo nebuvo. Ko gero per daug vestuviu jau a tbuvau, todel viskas taip zinoma ir nenauja buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 22, 00:30)

sveikinimai kuo didziausi sukurus siema 4u.gif 4u.gif ir lauksim lb nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 21, 23:30)

oooooo, sveikinimai dideliausi 4u.gif Laimingos ateities Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as Juru Tigre sukurus seima 4u.gif

bet tuo paciu galvoju, kaip cia tema apie sukuosenas visiskai isejo is kelio biggrin.gif
Atsakyti