Kazkada mano gydytoja man parekomendavo "sedativ " tableciu, jos labai svelnios ir net vaikams duodamos, bet miegui labai gerai veikia
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 19, 16:28)
man mama dave kazkokia tabletele, tai miegojau kaip "uzmusta", 6val ryto vos atsikeliau
saunuole
QUOTE(Rykute @ 2010 06 19, 17:07)
Kazkada mano gydytoja man parekomendavo "sedativ " tableciu, jos labai svelnios ir net vaikams duodamos, bet miegui labai gerai veikia
as kaip valstybinius laikiau tai sitas geriau man patiko kad jos neslopina gerai kad priminei, butinai reikes nusipirkti
QUOTE(Tigris @ 2010 06 16, 10:33)
Pirmose dvejose foto labai negraziai matosi juodos "spilkos" sviesiuose plaukuose.
Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.
Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.
Man asmeniskai Jusu idetos sukuosenos visai neidomios ir netvarkinos isskirus viena su pynimu. O del juodu spilkuciu tai cia buvo tik bandomosios 3 ju variantu padaritos sukuosenos jeigu jus nepastebejote, nes tikrajame variante viskas otrode tobulai.
Papildyta:
QUOTE(VIPcompany @ 2010 06 18, 23:52)
si sukuosena buvo daryta aidos studijos salone, Klaipedoje pas meistre Sandra
Man Aidos studija yra jega, saunuoliai.
QUOTE(Benice @ 2010 06 19, 17:14)
Nežinau, kaip Jūs ten viską planuojatės, bet man niekada neteko daryti šukuosenos "ant" makiažo. Tai yra labai nepatogu, negali laisvai dėti plaukų ten, kur norisi... Makiažas daromas po šukuosenos, kitaip aš nesutikčiau daryti, nebent Jūsų meistrei dzin kaip tas makiažas atrodys ir Jums pačiai irgi. Kuo vėliau padaromas makiažas ir kuo mažiau liečiamas veidukas, tuo ilgiau jis išsilaiko. Šukuosenai įtakos pagrinde turi tik oras
Manau, kad tas atvejis, kad pasidarot šukuosena anksčiau, o po to tik makiažą - tikrai geresnis ir nėr čia taip anksti juk...
Manau, kad tas atvejis, kad pasidarot šukuosena anksčiau, o po to tik makiažą - tikrai geresnis ir nėr čia taip anksti juk...
sutinku visiskai as irgi uzsirasiau pirma sukuosena o po to makiaza
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 19, 15:27)
ne taip perskaitei, man 10 makiazas o 11 turejo buti sukuosena..
Tai 8.30 skaitau normalus laikas kaip nuotakai, pvz. man sukuosena darys 6
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
ši graži
QUOTE(vilma-saule @ 2010 06 19, 18:48)
paklausk mamos kokia tablete dave nes as nuo streso visada nemiegu
ok, paklausiu kada prie progos ji tokia lb mazute buvo, bet lb jau stipri, nes mama jei kankina nemiga, tai po puse jos geria, o as tai visa prarijau tai sauniai isismiegojau
mergaites, as cia rasiau apie Kestuti, bet padoriai negalejau darbu parodyt, dabar kai yra naujas puslapis sukelta daugiau pvz, tai zvilgtelkit, gal kam patiks
www.style4.lt
www.style4.lt
Merginos,noriu paklausti jau turinčių patirties šioje srityje...
Žodžiu situacija tokia,kad turiu kirpėją,kuri kerpa mane eilę metų.
Bet šukavusi nėra nei karto (kalbu apie proginę šukuoseną). Užsirašiau pas ją vestuvinei šukuosenai. Bet nerimauju,nes paskyrė laiką 8 ryto...žadėjo iki 9 padaryti.
Hmmm... nors liepė išsiplauti galvą jau namie ir ateiti sausais plaukais,neva laisvai suspėsianti. Kažkodėl vistik kirba abejonių
Ar tikrai suspės?? Šukuosenos aš noriu paprastos. Tradicinio kuodelio. Be jokių kringelių,priraitymų ir sruogų ar garbanų... paprasto. Bet ne prasto
Plaukai mano gan ilgi..nėra labai stori.
Ar tikrai įmanoma padaryti mano norimą šukuoseną per tiek laiko?
P.S.: tiesa,dar noriu vietoje veliumo papuošti šukuoseną dirbtinėmis gėlėmis.
Kur Kaune galėčiau tokių gauti,kad neatrodytų pigiai ir netikroviškai? (gyvos bijau,kad nuvys).
Žodžiu situacija tokia,kad turiu kirpėją,kuri kerpa mane eilę metų.
Bet šukavusi nėra nei karto (kalbu apie proginę šukuoseną). Užsirašiau pas ją vestuvinei šukuosenai. Bet nerimauju,nes paskyrė laiką 8 ryto...žadėjo iki 9 padaryti.
Hmmm... nors liepė išsiplauti galvą jau namie ir ateiti sausais plaukais,neva laisvai suspėsianti. Kažkodėl vistik kirba abejonių
Ar tikrai suspės?? Šukuosenos aš noriu paprastos. Tradicinio kuodelio. Be jokių kringelių,priraitymų ir sruogų ar garbanų... paprasto. Bet ne prasto
Plaukai mano gan ilgi..nėra labai stori.
Ar tikrai įmanoma padaryti mano norimą šukuoseną per tiek laiko?
P.S.: tiesa,dar noriu vietoje veliumo papuošti šukuoseną dirbtinėmis gėlėmis.
Kur Kaune galėčiau tokių gauti,kad neatrodytų pigiai ir netikroviškai? (gyvos bijau,kad nuvys).
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 20, 18:47)
Man paprastam kuodeliui reikia apie 1.5val., jei tvarkingai daryti Per valanda nespeciau turbut, nebent plaukai labai paslankus Teoriskai per valanda padaryti galima, bet geriau pasilikite pusantros, pasakykite, kad noresite dar pasifotkinti ar pan., zodziu, kad atsirado papildomu planu ir norite anksciau Nebent yra klienciu iki Jusu
QUOTE(vilma-saule @ 2010 06 19, 18:48)
paklausk mamos kokia tablete dave nes as nuo streso visada nemiegu
jos vadinasi xanax