Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 15, 22:34)
Sitam klipuke laaabai grazi nuotakos sukuosena! wub.gif  Nors neina gerai apziuret... Kas netingi, perziurekit, siaip video grazus 4u.gif  http://www.youtube.c...feature=related Labai butu idomu sukontaktuot su nuotaka, ir is mano miesto ji, idomu pas ka dares..deja ne ji idejo ta video... unsure.gif  verysad.gif  Bet sukuosena.... wub.gif  thumbup.gif  Noreciau tokios, tik truputi "padraikesnes", ne tokios sucementuotos ax.gif

si sukuosena buvo daryta aidos studijos salone, Klaipedoje pas meistre Sandra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 20:36)
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai...  doh.gif ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...

tai zodziu ka as tau galiu pasiulyti tai 8.30 ateik padarysiu ir viskas...

man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!

Tai kad 8.30 nera taip jau labai anksti blink.gif . Vistiek turbut nuo 6 val ta diena jau nebemiegosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 06 18, 21:24)
Na gal ir nesmagu, bet manau jus vis vien vestuviu ryta nemiegosit  cool.gif  Nes is patirties 99% nuotaku isvis neuzmiega arba labai nedaug pamiega  tongue.gif

Tiesa drinks_cheers.gif man kirpeja ryte 5val dare sukuosena pas mane namie, o keliausi dar anksciau, ir per tos nervus blogai miegojau doh.gif

Kristinka, jei prades daryt sukuosena 8-30val, apie 11 pabaigs..dar makiazas....visai normaliai su laiku gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 06 19, 07:59)
Tai kad 8.30 nera taip jau labai anksti  blink.gif . Vistiek turbut nuo 6 val ta diena jau nebemiegosit  mirksiukas.gif

miegosiu as kaip nezinau kas su miegu porblemu neturiu... svarbu nebutu per karsta...

man 8.30 labai anksti... juk spicialiai rinkausi ceremonija 15 val kad galeciau issimiegoti normaliai sulaukti 12 val.. ar net ryto...
Papildyta:
QUOTE(Ivona24 @ 2010 06 19, 08:11)
Tiesa drinks_cheers.gif  man kirpeja ryte 5val dare sukuosena pas mane namie, o keliausi dar anksciau, ir per tos nervus blogai miegojau doh.gif

Kristinka, jei prades daryt sukuosena 8-30val, apie 11 pabaigs..dar makiazas....visai normaliai su laiku gaunasi mirksiukas.gif

tai jau tikrai kad ne.. 10 val man makiazas pas Rykute ir 11 as jau busiu pasiruosus.. ir turesiu laukti kol ateis 14val tada apsirenkt ir vaziuot i baznycia...

pas mus jokiu ceremoniju namie nebus tiesiog apsirengiam ir isvaziuojam...

O labiausiai bijau, kad kirpejai bus ne tas galvoja ir skubes kuo greiciau pabaikti sukuosena.. o ne rezultata gera isgauti.. o jei dar dregnas oras.. tai mano svelniu garbanu ne nebus matyt iki 14 val... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 19, 12:07)
miegosiu as kaip nezinau kas su miegu porblemu neturiu... svarbu nebutu per karsta...

man 8.30 labai anksti... juk spicialiai rinkausi ceremonija 15 val kad galeciau issimiegoti normaliai sulaukti 12 val.. ar net ryto...
Papildyta:

tai jau tikrai kad ne.. 10 val man makiazas pas Rykute ir 11 as jau busiu pasiruosus.. ir turesiu laukti kol ateis 14val tada apsirenkt ir vaziuot i baznycia...

pas mus jokiu ceremoniju namie nebus tiesiog apsirengiam ir isvaziuojam...

O labiausiai bijau, kad kirpejai bus ne tas galvoja ir skubes kuo greiciau pabaikti sukuosena.. o ne rezultata gera isgauti.. o jei dar dregnas oras.. tai mano svelniu garbanu ne nebus matyt iki 14 val... schmoll.gif

del savo sventos ramybes ieskokis kitos lotuliukas.gif bet nesupratau jei tau makiazas pas rykute 11h, tai kada tu planavai sukuosena darytis... ar cia per ta kirpeja teko makiazo laika keisti ?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 19, 10:07)

tikrai ieskokis kitos nes jeigu garbaneles darysiesi tai tiek valandu belaukdama doh.gif ir kaip pati sakei kirpeja skubes jai bus dzin, ji nores tik tave greiciau paleisti, as tai jau pas tokia tikrai is principo neiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 19, 11:39)
del savo sventos ramybes ieskokis kitos  lotuliukas.gif  bet nesupratau jei tau makiazas pas rykute 11h, tai kada tu planavai sukuosena darytis... ar cia per ta kirpeja teko makiazo laika keisti ?

ne taip perskaitei, man 10 makiazas o 11 turejo buti sukuosena..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 19, 16:27)

ai aiskiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 19, 15:27)

Nežinau, kaip Jūs ten viską planuojatės, bet man niekada neteko daryti šukuosenos "ant" makiažo. Tai yra labai nepatogu, negali laisvai dėti plaukų ten, kur norisi... Makiažas daromas po šukuosenos, kitaip aš nesutikčiau daryti, nebent Jūsų meistrei dzin kaip tas makiažas atrodys ir Jums pačiai irgi. Kuo vėliau padaromas makiažas ir kuo mažiau liečiamas veidukas, tuo ilgiau jis išsilaiko. Šukuosenai įtakos pagrinde turi tik oras g.gif
Manau, kad tas atvejis, kad pasidarot šukuosena anksčiau, o po to tik makiažą - tikrai geresnis ir nėr čia taip anksti juk... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 06 19, 17:14)
Nežinau, kaip Jūs ten viską planuojatės, bet man niekada neteko daryti šukuosenos "ant" makiažo. Tai yra labai nepatogu, negali laisvai dėti plaukų ten, kur norisi... Makiažas daromas po šukuosenos, kitaip aš nesutikčiau daryti, nebent Jūsų meistrei dzin kaip tas makiažas atrodys ir Jums pačiai irgi. Kuo vėliau padaromas makiažas ir kuo mažiau liečiamas veidukas, tuo ilgiau jis išsilaiko. Šukuosenai įtakos pagrinde turi tik oras  g.gif 
Manau, kad tas atvejis, kad pasidarot šukuosena anksčiau, o po to tik makiažą - tikrai geresnis ir nėr čia taip anksti juk...  4u.gif

O cia jau as su jumis nesutinku, daznas atvejis kai dariau pirma makiaza, o veliau sukuosena ir makiazas issilaike kuo puikiausiai iki ryto ir t.t (tam yra fiksatoriai ir kokybiskai padengtas pagrindas)
Net ir si ryta pirma padariau nuotakai makiaza, o tik veliau kirpeja sukavo... Jei galvos pries sukuosena kirpeja neplauna ir "nekisa" po puodu tai tam ytakos neturi kas pirma, juk jus plaukus sukuojat, o ne veida lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. daznuose shou uzkuliuose taip ir daroma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 19 birželio 2010 - 16:21
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 06 18, 16:46)
Na laiko negrazinsit atgal, bet neabejoju, kad vistiek patikot pati sau 4u.gif galesit oer kokias vaiko krikstynas pasidaryt, ar siaip i kokias vestuves ax.gif

tai beabejo, kad patikau sau, bet buvo galima ir kur kas geriau smile.gif o progu tai dar ne viena bus pasidaryti kokia imatresne sukuosena, nes daug netekejusiu ir nevedusiu broliu seseru smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 21:36)
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai...  doh.gif ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...

tai zodziu ka as tau galiu pasiulyti tai 8.30 ateik padarysiu ir viskas...

man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!

oi cia jums dar tik niekis irnesakyk.gif buna kad isvis atisako porai dienu likus iki vestuviu, va cia tai baisu, kai zn, kad nebera kam padaryti sukuosenos doh.gif na tik aisku nera smagu, kai suplanuoji visa kaika, o cia paima ir pakeicia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 06 18, 23:24)
Na gal ir nesmagu, bet manau jus vis vien vestuviu ryta nemiegosit  cool.gif  Nes is patirties 99% nuotaku isvis neuzmiega arba labai nedaug pamiega  tongue.gif

man mama dave kazkokia tabletele, tai miegojau kaip "uzmusta", 6val ryto vos atsikeliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 19, 16:28)

man mama dave kazkokia tabletele, tai miegojau kaip "uzmusta", 6val ryto vos atsikeliau lotuliukas.gif

paklausk mamos kokia tablete dave biggrin.gif nes as nuo streso visada nemiegu doh.gif
Atsakyti