Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

user posted imageuser posted image
user posted image

http://www.dcnearlyw...-018-788959.jpg

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 17 birželio 2010 - 14:01
QUOTE(Karelija @ 2010 06 17, 14:01)

man sita labai labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 17, 22:52)
man sita labai labai  blush2.gif

man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 09:49)

ritariu wub.gif tokia tvarkinga, bet nesulipinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 06 18, 15:46)
ritariu wub.gif  tokia tvarkinga, bet nesulipinta thumbup.gif

kad buciau per savo vestuves sumasciusi tokia darytis, tai butu buve lb gerai...
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 14:50)
kad buciau per savo vestuves sumasciusi tokia darytis, tai butu buve lb gerai...

Na laiko negrazinsit atgal, bet neabejoju, kad vistiek patikot pati sau 4u.gif galesit oer kokias vaiko krikstynas pasidaryt, ar siaip i kokias vestuves ax.gif
Atsakyti
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai... doh.gif ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...

tai zodziu ka as tau galiu pasiulyti tai 8.30 ateik padarysiu ir viskas...

man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 20:36)
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai...  doh.gif ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...

man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!

Tai Tau dar pasiule kita laika, o man tai kirpeja atsisake likus 2 dienom iki vestuviu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (dabar juokinga, o tada nelabai buvo juokinga)
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2010 06 18, 20:06)
Tai Tau dar pasiule kita laika, o man tai kirpeja atsisake likus 2 dienom iki vestuviu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (dabar juokinga, o tada nelabai buvo juokinga)

na taip gal ir bus juokinga.. bet siuo metu ne nezinau ka daryti.. ar ieskoti kitos ar eit is pacio ryto ir paskui puse dienos su ta sukuosena duotis po namus... durnai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 22:13)
na taip gal ir bus juokinga.. bet siuo metu ne nezinau ka daryti.. ar ieskoti kitos ar eit is pacio ryto ir paskui puse dienos su ta sukuosena duotis po namus... durnai...  unsure.gif

priklauso kokia sukuosena darysiesi, jei padarys ja kruopsciai, tvarkingai kaip priklauso, nemanau kad tos valandos kazka pakeis, nebent sumazins tavo poilsio laika g.gif ... arba pasilik ja atsargini varianta, o ieskokis kitos, nueik pasibandyti pasitarti, ir tada persirasyki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 19:13)
na taip gal ir bus juokinga.. bet siuo metu ne nezinau ka daryti.. ar ieskoti kitos ar eit is pacio ryto ir paskui puse dienos su ta sukuosena duotis po namus... durnai...  unsure.gif

Jeigu laiko yra dar, tai ieškok kitos. Iš principo vien pas ją nebenorėčiau doh.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 20:36)
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai...  doh.gif ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...

nu sunervino!

Na gal ir nesmagu, bet manau jus vis vien vestuviu ryta nemiegosit cool.gif Nes is patirties 99% nuotaku isvis neuzmiega arba labai nedaug pamiega tongue.gif
Atsakyti