QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 09:49)
man irgi
ritariu tokia tvarkinga, bet nesulipinta
QUOTE(drauge1 @ 2010 06 18, 15:46)
ritariu tokia tvarkinga, bet nesulipinta
kad buciau per savo vestuves sumasciusi tokia darytis, tai butu buve lb gerai...
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 18, 14:50)
kad buciau per savo vestuves sumasciusi tokia darytis, tai butu buve lb gerai...
Na laiko negrazinsit atgal, bet neabejoju, kad vistiek patikot pati sau galesit oer kokias vaiko krikstynas pasidaryt, ar siaip i kokias vestuves
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai... ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...
tai zodziu ka as tau galiu pasiulyti tai 8.30 ateik padarysiu ir viskas...
man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!
man baznycia tai 15 val.. spicialiai taip dariau kad ryte pamiegoti, kad neskubeti...
nu sunervino!
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 20:36)
nu vienu zodziu.. siandien nuejau pas savo kirpeja pasigrazinti plauku spalva pries vestuves... o inai man ir sako zinok kita savaitgali as negalesiu tau sukuosenos padaryti nes man cia visoki seminarai... ir galvojau nera reikalo tau pranesti nes vis tiek nieko nebesusirasi...
nu sunervino!
nu sunervino!
Tai Tau dar pasiule kita laika, o man tai kirpeja atsisake likus 2 dienom iki vestuviu (dabar juokinga, o tada nelabai buvo juokinga)
QUOTE(Mazutee24 @ 2010 06 18, 20:06)
Tai Tau dar pasiule kita laika, o man tai kirpeja atsisake likus 2 dienom iki vestuviu (dabar juokinga, o tada nelabai buvo juokinga)
na taip gal ir bus juokinga.. bet siuo metu ne nezinau ka daryti.. ar ieskoti kitos ar eit is pacio ryto ir paskui puse dienos su ta sukuosena duotis po namus... durnai...
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 22:13)
na taip gal ir bus juokinga.. bet siuo metu ne nezinau ka daryti.. ar ieskoti kitos ar eit is pacio ryto ir paskui puse dienos su ta sukuosena duotis po namus... durnai...
priklauso kokia sukuosena darysiesi, jei padarys ja kruopsciai, tvarkingai kaip priklauso, nemanau kad tos valandos kazka pakeis, nebent sumazins tavo poilsio laika ... arba pasilik ja atsargini varianta, o ieskokis kitos, nueik pasibandyti pasitarti, ir tada persirasyki
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 19:13)
Jeigu laiko yra dar, tai ieškok kitos. Iš principo vien pas ją nebenorėčiau
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 18, 20:36)
nu sunervino!
nu sunervino!
Na gal ir nesmagu, bet manau jus vis vien vestuviu ryta nemiegosit Nes is patirties 99% nuotaku isvis neuzmiega arba labai nedaug pamiega