Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

user posted image

user posted image

sukuosena wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 birželio 2010 - 22:50
Sveikos, gal kas kur matete sviesiems plaukams(poilgiai) sukuosenu. Noriu laisvos, be joku kuodu, gal su gelytemis... Dekui
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 06 15, 22:43)

Ne sukuosenos, o menas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Retro_style @ 2010 06 14, 20:14)
idedu savo 3 darbus, as juos pavadinau improvizacija.

pirmas darbas kompozicija gale

user posted image

vaizdas is sono

user posted image

user posted image
trecias variantas as pavadinciau paselusi kompozicia is apacios, jas dazniausiai megsta jaunos mergaites.

user posted image

Pirmose dvejose foto labai negraziai matosi juodos "spilkos" sviesiuose plaukuose.

Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 16 birželio 2010 - 09:35
kiek laiko uztrunka padaryt sukuosena? na kazka panasaus i foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-erika: 16 birželio 2010 - 10:08
[quote=Rykute,2010 06 15, 23:43]

vaizdas is priekio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 00:19)
Man ši labai graži wub.gif  wub.gif

tiesa pasakius as sioj foto neiziuriu nei sukuosenos, o tuo labiau kazko grazaus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 06 16, 00:43)

sukuosena  wub.gif

lb grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
norejau paklausti , kaip darote geles is audinio, aksesuarus i plaukus? ar kerpate apskritimus ar kazkokia forma ? kaip jios deliojate?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 06 16, 17:55)
norejau paklausti , kaip darote geles is audinio, aksesuarus i plaukus? ar kerpate apskritimus ar kazkokia forma ? kaip jios deliojate?

aš tai nuėjau į dirbtinių gėlių parduotuvę ir nusipirkau. ten buvo skirtos daryti puokštes.. bet man nesvarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 06 16, 10:33)
Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.

Kaip turėtų būti - žino tik pati meistrė tongue.gif Visi tie laisvumai gražiai atrodo internetiniuose pavyzdėliuose. Realiai atrodytų kaip išsitaršiusi šukuosena. Prie tokio šedevro turėtų būti ir atitinkama apranga.

QUOTE(as-erika @ 2010 06 16, 11:06)
kiek laiko uztrunka padaryt sukuosena? na kazka panasaus i foto? g.gif

Žiūrint kas, kaip daro. Man reikėtų apie 1,5 val. jei tvarkingai ax.gif

QUOTE(NIDA* @ 2010 06 16, 18:55)

Jo, darome-darome, bet esame slapukės ir nieko neatskleidžiame biggrin.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2010 06 16, 21:04)
aš tai nuėjau į dirbtinių gėlių parduotuvę ir nusipirkau. ten buvo skirtos daryti puokštes.. bet man nesvarbu smile.gif

Jap, irgi išeitis, tik tiek, kad jos dažniausiai nebūna tvarkingos, sunku įmontuoti segtuką g.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Pirma kart dalyvauju vestuvese(pamerge) ir man reikia sugalvoti kokios sukuosenos noreciau - kokios sukuosenos prasyti meistres...Deja pas ja niekada nesu buvusi ir bijau, kad nepridarytu nesamoniu...

Apziurejau cia daug graziu sukuosenu, bet idomu gal esate mate tiesiu plauku grazu susukavima 4u.gif
Gal ka galite patarti blush2.gif
Atsakyti
Tigris, va Jusu idetos sukuosenos jau mano stiliukas, ypac paskutine "tokia padraika" man thumbup.gif Kazko tokio ir ieskau, taip mazdaug ir isivaizduoju, tik idomu kaip is priekio.. ax.gif
Atsakyti