sukuosena
Sveikos, gal kas kur matete sviesiems plaukams(poilgiai) sukuosenu. Noriu laisvos, be joku kuodu, gal su gelytemis... Dekui
QUOTE(Retro_style @ 2010 06 14, 20:14)
idedu savo 3 darbus, as juos pavadinau improvizacija.
pirmas darbas kompozicija gale
vaizdas is sono
trecias variantas as pavadinciau paselusi kompozicia is apacios, jas dazniausiai megsta jaunos mergaites.
pirmas darbas kompozicija gale
vaizdas is sono
trecias variantas as pavadinciau paselusi kompozicia is apacios, jas dazniausiai megsta jaunos mergaites.
Pirmose dvejose foto labai negraziai matosi juodos "spilkos" sviesiuose plaukuose.
Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.
kiek laiko uztrunka padaryt sukuosena? na kazka panasaus i foto?
[quote=Rykute,2010 06 15, 23:43]
vaizdas is priekio
vaizdas is priekio
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 16, 00:19)
Man ši labai graži
tiesa pasakius as sioj foto neiziuriu nei sukuosenos, o tuo labiau kazko grazaus
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 06 16, 00:43)
lb grazu
norejau paklausti , kaip darote geles is audinio, aksesuarus i plaukus? ar kerpate apskritimus ar kazkokia forma ? kaip jios deliojate?
QUOTE(NIDA* @ 2010 06 16, 17:55)
norejau paklausti , kaip darote geles is audinio, aksesuarus i plaukus? ar kerpate apskritimus ar kazkokia forma ? kaip jios deliojate?
aš tai nuėjau į dirbtinių gėlių parduotuvę ir nusipirkau. ten buvo skirtos daryti puokštes.. bet man nesvarbu
QUOTE(Tigris @ 2010 06 16, 10:33)
Paskutine sukuosena labai jau priestarauja pati sau - turetu buti netvarkinga, issidraikiusi, bet jus ja kaip reikiant "sucementavote". Noretusi daugiau laisvumo.
Kaip turėtų būti - žino tik pati meistrė Visi tie laisvumai gražiai atrodo internetiniuose pavyzdėliuose. Realiai atrodytų kaip išsitaršiusi šukuosena. Prie tokio šedevro turėtų būti ir atitinkama apranga.
QUOTE(as-erika @ 2010 06 16, 11:06)
kiek laiko uztrunka padaryt sukuosena? na kazka panasaus i foto?
Žiūrint kas, kaip daro. Man reikėtų apie 1,5 val. jei tvarkingai
QUOTE(NIDA* @ 2010 06 16, 18:55)
Jo, darome-darome, bet esame slapukės ir nieko neatskleidžiame
QUOTE(mylima2007 @ 2010 06 16, 21:04)
aš tai nuėjau į dirbtinių gėlių parduotuvę ir nusipirkau. ten buvo skirtos daryti puokštes.. bet man nesvarbu
Jap, irgi išeitis, tik tiek, kad jos dažniausiai nebūna tvarkingos, sunku įmontuoti segtuką
Sveikos:)
Pirma kart dalyvauju vestuvese(pamerge) ir man reikia sugalvoti kokios sukuosenos noreciau - kokios sukuosenos prasyti meistres...Deja pas ja niekada nesu buvusi ir bijau, kad nepridarytu nesamoniu...
Apziurejau cia daug graziu sukuosenu, bet idomu gal esate mate tiesiu plauku grazu susukavima
Gal ka galite patarti
Pirma kart dalyvauju vestuvese(pamerge) ir man reikia sugalvoti kokios sukuosenos noreciau - kokios sukuosenos prasyti meistres...Deja pas ja niekada nesu buvusi ir bijau, kad nepridarytu nesamoniu...
Apziurejau cia daug graziu sukuosenu, bet idomu gal esate mate tiesiu plauku grazu susukavima
Gal ka galite patarti
Tigris, va Jusu idetos sukuosenos jau mano stiliukas, ypac paskutine "tokia padraika" man Kazko tokio ir ieskau, taip mazdaug ir isivaizduoju, tik idomu kaip is priekio..