Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

Na va.. si savaitgali buvau vestuvese ir buvau psidariusi sita sukuosena..

user posted image

ir buvau nepatenkinta.. verysad.gif

Nors vienas geras dalykas dabar tikrai zinau kad savo vestuvem noriu sukuosenos is palaidu plauku ir viskas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 16, 12:15)

user posted image

ir buvau nepatenkinta..  verysad.gif

Nors vienas geras dalykas dabar tikrai zinau kad savo vestuvem noriu sukuosenos is palaidu plauku ir viskas...  thumbup.gif

O kas nepatiko? Beje ka segei i plaukus? Gyva gele ar saguti?
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 16, 12:16)
O kas nepatiko? Beje ka segei i plaukus? Gyva gele ar saguti?

Nusipirkau saguti...

Tiesiog kuodai man netinka, priekyje paliko garbaneles, tai kazkaip dar labiau suburbulejau, ir kazkaip sendina.. Ai ir vien lakas.. turbut ir kirpeja nepati geriausia, bet bent jau dbar zinau kad tik uz palaidus plaukus!
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 16, 12:34)
Nusipirkau saguti...

Tiesiog kuodai man netinka, priekyje paliko garbaneles, tai kazkaip dar labiau suburbulejau, ir kazkaip sendina.. Ai ir vien lakas.. turbut ir kirpeja nepati geriausia, bet bent jau dbar zinau kad tik uz palaidus plaukus!

kaip sakant nera to blogo kas neiseitu i gera biggrin.gif 4u.gif O balius linksmas buvo?
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 16, 12:44)
kaip sakant nera to blogo kas neiseitu i gera  biggrin.gif  4u.gif O balius linksmas buvo?

nu balius tai visai liux, kaip sakau svarbiausia kad jaunieji grazus... o siaip tai DJ lievas.. ir ziauriai nebuvo kondicionieriaus kavinej.. tai viduj sokti beveik neimanoma buvo
Atsakyti
Padekit!! skubiai reikalinga sukuosenos meistre Vilniuje, kuri galetu atvaziuoti i namus vestuviu diena. Nieko imantraus nenoriu, svarbiausia naturalumas, patvarumas, kiek idomesnis kuodelis ir viskas. Laiko nera daug, po menesio vestuves, o as net bandymo nesu padariusi. Buciau labai dekinga uz kontaktus, jei kas atsiustu i AZ.
PS. "Makaronu, blizguciu ir kliju" meistru nesiulyti -reikia profesionalo, kaina taip pat nera svarbi. aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=tuatra,2010 05 14, 01:07]
Mano sukuosenu TOP 3 is 14 temos:

user posted image
Sita nereali wub.gif

Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 16, 13:15)

user posted image

ir buvau nepatenkinta..  verysad.gif

Nors vienas geras dalykas dabar tikrai zinau kad savo vestuvem noriu sukuosenos is palaidu plauku ir viskas...  thumbup.gif

thumbup.gif Man irgi kuodai nepatinka - grazu ant kitu paziuret, bet paciai tai patogumo jokio!
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 16, 22:46)
Padekit!! skubiai reikalinga sukuosenos meistre Vilniuje, kuri galetu atvaziuoti i namus vestuviu diena. Nieko imantraus nenoriu, svarbiausia naturalumas, patvarumas, kiek idomesnis kuodelis ir viskas. Laiko nera daug, po menesio vestuves, o as net bandymo nesu padariusi. Buciau labai dekinga uz kontaktus, jei kas atsiustu i AZ.
PS. "Makaronu, blizguciu ir kliju" meistru nesiulyti -reikia profesionalo, kaina taip pat nera svarbi. aciu  4u.gif

Siaip pabandyk kreiptis i Benice. Ji Vln daro sukuosenas ir makiaza...kiek skaiciau,tai atsiliepimai geri thumbup.gif Suokuosenu temoje ji taip pat daznai pasisako... blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipendeile: 18 gegužės 2010 - 17:15
po vakaryksciu ispudziu griztant prie pynimu temos:

user posted image
Atsakyti
O as siandien pamaciau kaip gali skirtis kainos sukuosenu. ta pacia mano kirpeja padaro man uz 60, o kitur parei6k4 kad kainuos 180. Nu isvis nukvakus kazkokia doh.gif Uz garbanu pastambinima (pas mane smulkiai garbanojas) ir biski sudeliojima ant pakausio kad plaukai graziau ziuretusi tokia kaina plesti blink.gif doh.gif
Atsakyti