Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

na MB tai mane kasdien mato paleistais plaukais,tai ta diena jau tikisi matyt su kuodeliu bigsmile.gif kazkaip norisi ta diena neiprastai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Taip jau taip, norisi atrodyti nuostabiai... O man šiandien nuotykis liūdnas: sėdėjau darbe, sugalvojau paskambinti kirpėjai, pasiderint dėl bandomojo ir kt. O ji sako ruošiausi Jums skambinti, kad nepavyks padaryti šukuosenos, nes išvažiuoju gyventi kitur verysad.gif tai stresas, nes viską perėjau viskas užsakinėta. Žiūrėsiu dar ryt, ieškosiu.
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 06 11, 20:41)
Taip jau taip, norisi atrodyti nuostabiai... O man šiandien nuotykis liūdnas: sėdėjau darbe, sugalvojau paskambinti kirpėjai, pasiderint dėl bandomojo ir kt. O ji sako ruošiausi Jums skambinti, kad nepavyks padaryti šukuosenos, nes išvažiuoju gyventi kitur  verysad.gif  tai stresas, nes viską perėjau viskas užsakinėta. Žiūrėsiu dar ryt, ieškosiu.

ir man tas pats buvo drinks_cheers.gif tik mano kirpeja isvaziuoja atostogaut g.gif (ir kodel jos taip sugalvoja, juk pats darbymetis ir vestuviu metas) susiradau kita kirpeja, bet jos net akyse nesu macius, net neisivaizduoju kas ji per kirpeja, teko pasitiket atsiliepimais, nes vienintele buvo laisva ta diena doh.gif na tai uzsirasiau bandomajai sukuosenai ir jau tada viska pati pamatysiu
Papildyta:
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 06 11, 19:45)
na MB tai mane kasdien mato paleistais plaukais,tai ta diena jau tikisi matyt su kuodeliu  bigsmile.gif  kazkaip norisi ta diena neiprastai atrodyti  ax.gif

as MB kai rodziau visokiu sukuosenu foto ir klausiau kaip jis noretu mane matyt per vestuves, tai jis irgi sake kad kuodelis graziausia ax.gif as manau kad cia nuo viso vestuviu stiliaus priklauso, musu bus pakankamai elegantiskos(bent jau as taip planuoju) tongue.gif tai ir mano plaukai turetu atitikti visa bendra vaizda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 22, 18:50)

o kaip pasidaro tokia šukuosena?
viršuje išpurena plaukus, o apačioje ką su jais daro?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 06 12, 11:02)

itariu, kad su spilkutem susegioja kazkaip tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 06 12, 10:02)

Apačioje padelioja sruogas ir sega su segtukais biggrin.gif Plaukų ilgis dažniausiai nulemia darymo techniką.
Atsakyti
Gal pasakytumete, kokios geles geriausiai issilaikytu plaukuose (kuode)?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 06 14, 11:03)
Gal pasakytumete, kokios geles geriausiai issilaikytu plaukuose (kuode)?

as desiuosi tokias geles panasias i ramunes nepamenu ju pavadinimo, seip visos geles laiko plaukuose jei jas paruosia floriste, o jei ne tai bandyk supurkst plauku laku, cia SM perskaiciau toki patarima, manau ir as taip darysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji vy @ 2010 06 14, 13:02)
as desiuosi tokias geles panasias i ramunes nepamenu ju pavadinimo, seip visos geles laiko plaukuose jei jas paruosia floriste, o jei ne tai bandyk supurkst plauku laku, cia SM perskaiciau toki patarima, manau ir as taip darysiu  thumbup.gif

As orchideju noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji vy @ 2010 06 14, 12:02)
as desiuosi tokias geles panasias i ramunes nepamenu ju pavadinimo, seip visos geles laiko plaukuose jei jas paruosia floriste, o jei ne tai bandyk supurkst plauku laku, cia SM perskaiciau toki patarima, manau ir as taip darysiu  thumbup.gif

Kazkas sake, kad nuo lako nuruduoja geles g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 06 12, 10:02)

Jeigu as padariciau tokia sukuosena nuotakai, ji tikrai butu nepatenkinta.
Atrodo kad visa isiro, nebent pradzioi ji buvo grazi, o gale vakarelio pradejo arditis!
Atsakyti
idedu savo 3 darbus, as juos pavadinau improvizacija.

pirmas darbas kompozicija gale

user posted image

vaizdas is sono

user posted image

kompozicija ivadinasi asimetrija

user posted image

is priekio vaizdelis toks

user posted image

trecias variantas as pavadinciau paselusi kompozicia is apacios, jas dazniausiai megsta jaunos mergaites.

user posted image

Atsakyti