Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(linute_mergyte @ 2010 06 07, 12:25)
Aš neseniai atradau nerealų šukuosenų šaltinį, ar kaip pavadinus - Kanų kino festivalio žvaigždžių nuotraukas. Daugumos šukuosenos ten super, net nebeišsirenku, o ir madingos, idėjos naujos. Be to, ir suknelių modleių galima prisižiūrėti thumbup.gif

Tai tipo atėjot pasigirti ir pabėgot? biggrin.gif
Mes taip nemėgstame, dalinkitės nuorodą nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 06 07, 12:33)
Tai tipo atėjot pasigirti ir pabėgot?  biggrin.gif
Mes taip nemėgstame, dalinkitės nuorodą  nail.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linksminam temuke biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
gal kas galite padeti rast sukuosena vidutinio ilgio garbanotiems plaukams sukuosena, bet ne koduka smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Šagrenė @ 2010 06 10, 23:17)
gal kas galite padeti rast sukuosena vidutinio ilgio garbanotiems plaukams sukuosena, bet ne koduka smile.gif aciu

Nėra tokių dalykų kaip "šukuosena garbanotiems plaukams". Net ir tie garbanoti būna formuojami iš naujo, kad atrodytų tvarkingai ir t.t. Ojeigu norite tiesiog kažką pasidaryti iš tokių, kokie yra, tai dalį susisekite ir tiek 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Prašau patarimo. Mano plaukai garbanoti ir aš galvoju vestuvėms jokios ypatingos šukuosenos nesidaryti, tiesiog kelias sruogas susegti gale. Tik norėčiau sužinoti, gal kuri žinot ką galima būtų padaryti su plaukais, kad jie lygesni būtų. Ne garbanos lygesnės, bet kad nebūtų daug smulkių pavienių plaukučių, kurie tokį kaip "rūką" aplink galvą padaro smile.gif Juokingai gal kiek išsireiškiau, bet tikiuosi suprasit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zabankstis @ 2010 06 11, 10:20)
Sveikos,
Prašau patarimo. Mano plaukai garbanoti ir aš galvoju vestuvėms jokios ypatingos šukuosenos nesidaryti, tiesiog kelias sruogas susegti gale. Tik norėčiau sužinoti, gal kuri žinot ką galima būtų padaryti su plaukais, kad jie lygesni būtų. Ne garbanos lygesnės, bet kad nebūtų daug smulkių pavienių plaukučių, kurie tokį kaip "rūką" aplink galvą padaro smile.gif Juokingai gal kiek išsireiškiau, bet tikiuosi suprasit  blush2.gif

as tai supratau ka nori pasakyt. Kadangi esu tiesiaplauke biggrin.gif tai galiu tik pamastyti, kad turbut reiktu tuos garbanotus plaukus vistiek slapius susukt, tada garbanos sukuosenai butu tvarkingesnes, arba istiesinti ir sukti znyplemis. bet laukiam ka patars profesionales mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad norima atsikratyti to plaukų pasišiaušimo g.gif Galima naudoti plaukų laką, putas ir kitas panašias fiksuojamąsias priemones. Tik reikia žinoti, kaip tai daryti, o jei niekada to nedarėte, tai vargu ar susitvarkysite. Dažniausiai labai pasišiaušę būna garbanočiausi plaukai (turiu om.labai garbanoti), o su tokiais pačiai sustvarkyti nerealu (jeigu nra įgūdžiu)...Patikėčiau tą reikalą profesionalui.

Dažnai klientės pasako:"mano plaukai garbanoti, norėsiu garbanotų, tai beveik nieko daryti nereikės". Bet reikia daryti viską lygiai taip pat kaip ir tiesiems plaukams. Reik sugarbanot, apdorot kiekvieną sruogą, nes kitaip jie pasišiaus, bus nevienodi, bus negražu. O garbanoti dar sunkiau, nes plaukas turi savo banguotumą ir sunkiau pasiduoda bangai į kitą pusę. Labai mažai yra garbanotų/banguotų plaukų, kurie idealiai susibangavę/susigarbanavę.
Atsakyti
keliausiu pas kirpeja ir apsitarsime, kaip cia ka. MB dievina mano garbanas, sako buk tokia crazy, kaip visad, tik nerisk tuo kodo, ar kupetos doh.gif
Atsakyti
O as sakau gal koki kuoda susisukti?? Tai MB sako suk, bet atrodysi kaip burbulas biggrin.gif biggrin.gif nu ir lieku tada prie palaidu plauku.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 11, 15:45)
O as sakau gal koki kuoda susisukti?? Tai MB sako suk, bet atrodysi kaip burbulas biggrin.gif biggrin.gif nu ir lieku tada prie palaidu plauku.

Čia tai bent komplimentas biggrin.gif
Na, dauguma mūsų vyriškių kažkodėl mėgsta palaidus plaukus. Gal tai siejama su moteriškumu.. g.gif Kaip ir aukštakulniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 06 11, 16:46)
Čia tai bent komplimentas  biggrin.gif
Na, dauguma mūsų vyriškių kažkodėl mėgsta palaidus plaukus. Gal tai siejama su moteriškumu..  g.gif  Kaip ir aukštakulniai  4u.gif

tikriausiai jus teisi Benice 4u.gif Maniskis irgi megsta palaidus plaukus.. sakiau nusikirpsiu Kare - tai ne ne ne nekirpk smile.gif taip labai grazu blush2.gif Na dar auginsiu o gal veliau... nes dar paciai ilgu noris..
Ir vestuvems irgi sako graziau palaidi ar siek tiek suristi..
Atsakyti