Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Benice @ 2010 06 02, 19:14)
As nedraskyciau tos geles  blush2.gif

Neaa, tai draskyt net negalvoju schmoll.gif smile.gif Arba sita det, arba nedet, ir viskas mirksiukas.gif
O del pynimu taip, tai paprasta, supinta kasa yra supinta kasa, tiek mazos mergaites, tiek suaugusios moters, nieko cia stebuklu neprigalvosi mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu uz realios garbanotu plauku kasos pavyzdi 4u.gif Dbr tikrai zinau, kad savo besibanguojanciu nepinsiu i kasa schmoll.gif Kodel nenorite stambiu garbanu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 02, 20:07)
Aciu uz realios garbanotu plauku kasos pavyzdi 4u.gif  Dbr tikrai zinau, kad savo besibanguojanciu nepinsiu i kasa schmoll.gif Kodel nenorite stambiu garbanu? bigsmile.gif

Taip baisiai atrodo, kad net nebenorite to ko norejote...? unsure.gif blush2.gif Juk as dariau pati, ir pirma karta, o internete yra pilna graziu pavyzdziu... O ir pabandykite, gal Jums visai kitaip, visai gal graziai? 4u.gif
turit omeny palaidus plaukus didelem garbanom? Man ilgai nesilaikys, sukris..o plaukai ploni... unsure.gif O ir beplaukiant laivu draikysis labai palaidi, o darysime fotosesija plaukiant.. ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Niu nepykit, bet man negrazi ta kasa - as pati taip nemoksiskai susirisdavau kol dar nebuvo iskarpyti kai namu ruosa uzsiimdavau blush2.gif

Manau, plaukus reiketu issukuoti, gal tada kasa tvarkingesne gautusi..

Beje, palaidi plaukai laive kaip tik super - butu labai romantiska fotosesija, kai vejyje garbanos plevesuotu wub.gif Juk galima susukti plaukus ant dideliu lipniu bigudi ir fiksatoriumi supurksti mirksiukas.gif

Internetiniai pavyzdziai per daug idealus biggrin.gif Man patinka realios foto.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 06 02, 21:39)

blink.gif paskutinių dviejų ir su šautuvu nepadaryčiau schmoll.gif

O kas dėl mažosios šukuosenų,pasistegsiu esant progai parodyt,būtų smagiau nufilmuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 06 02, 21:51)
blink.gif paskutinių dviejų ir su šautuvu nepadaryčiau schmoll.gif
O kas dėl mažosios šukuosenų,pasistegsiu esant progai parodyt,būtų smagiau nufilmuot biggrin.gif

O as kaip tik paskutiniasias daryciausi tongue.gif Man tokios visokios kitokios labiausiai ir patinka wub.gif
I pries paskutiniaja tai kur glas uzsiriecia ideciau gele kokia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 02 birželio 2010 - 20:56
QUOTE(Rykute @ 2010 06 02, 21:56)
O as kaip tik paskutiniasias daryciausi  tongue.gif  Man tokios visokios kitokios labiausiai ir patinka  wub.gif
I pries paskutiniaja tai kur glas uzsiriecia ideciau gele kokia  rolleyes.gif

vaje,nesupratai manęs, jos nuostabios,saku aš niekaip nepadaryčiau biggrin.gif

Ant paskutinės pasirodo pridėtiniai plaukai, dukros pastebėjimas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 02 birželio 2010 - 21:03
QUOTE(leliuga @ 2010 06 02, 22:01)
vaje,nesupratai manęs, jos nuostabios,saku aš niekaip nepadaryčiau biggrin.gif

Ant paskutinės pasirodo pridėtiniai plaukai, dukros pastebėjimas. biggrin.gif

o man ant ju visu plaukai pridetiniai, ant pirmu dvieju lankeliai tikrai, na nebent del priespaskutines tik sudvejociau.. g.gif bet spalva skiriasi..
Atsakyti
visos superines. dekui rykute uz idejas tongue.gif
Atsakyti
Cia idomus ir nekasdieniskas ir sakyciau drasus jaunosios vestuvines sukuosenos pasirinkimas.. smile.gif

i 
Nuotrauka pašalinta modelio prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 08 birželio 2010 - 08:34
QUOTE(~•RR`ᴿ @ 2010 06 03, 13:21)
Cia idomus ir nekasdieniskas ir sakyciau drasus jaunosios vestuvines sukuosenos pasirinkimas..  smile.gif

jegele thumbup.gif thumbup.gif man taip tiktu tas bordo elementas sukuosenoje..bet bijau perkrauti save, batai bordiniai, sukneles suvarstymas bordinis, ir dar puokste bordo, gal jau i plaukus nebereikia? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti