man is priekio labai grazu, bet is sono tai toks bardakas
Mergaites, yra reikalas. Gal turit nuorodeliu issisaugojusios su sukuosenomis kai plaukai gale palaidi bet nuometas pakistas kazkaip
jusu kakta gana auksta, man kazkaip noretusi plaukuciu bisky prieky, bet siaip bandymas neblogas
Papildyta:
Papildyta:
tik sonuose tos sruogos nepatinka
Papildyta:
Papildyta:
manau jums pries vestuves reiketu plauku spalvyte paryskinti, tikriausia taip ir darysit o sioj nuotraukoj man gele biskuty per daug pupso, jei butu mazesne manau stilingiau atrodytu, o galiukai su kuo suristi? pabandykit mazesne gele ( aisku jei si jums patinka net ir sia ) ir y kasa ypinti balta sniuriuka, kasos gale badarykit bantuka na toki laisva..manau butu labai grazu.. cia tik mano nuomone..
o cia mergaites sake kad biskuty netvarkingai atrodo, tai jums reiktu dar ciut pasistengti tobuliau pasisukuoti, nes ta pyne ir ale bardakelis netinka..
cia tik mano kaip zmogaus matancio jus is sono nuomone ... o siaip tai esat shaunuole kad tokia diena ryztates pati tvarkytis
Labas, neįsižeiskit kasų pynėjos,bet mano 5 metų dukra kokybiškiau pina, dar ir kuodus su smeigėm susega Puikiai suprantu,kad sau tikrai sunku pint,bet kas liečia kitą galvelę,tai tokius''stebuklus'' kuriant, daug indėlio nereikia.
Dar pastebėjimas, rudais plaukais modelis, turi stipriai banguotus plaukus,jiems tokis išpašymas neįpatingai tinka, ant lygių gražiau,atrodo,tik geriau šukų galu traukti o ne pirštais.
Dar pastebėjimas, rudais plaukais modelis, turi stipriai banguotus plaukus,jiems tokis išpašymas neįpatingai tinka, ant lygių gražiau,atrodo,tik geriau šukų galu traukti o ne pirštais.
QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 02, 15:09)
O gal galetumete isduoti, is kur tokia gelyte gavote? Labai noreciau panasios
Papildyta:
O del pynimo, gal pameginkite ta prancuziska pynima (berods taip vadinasi), kai pinama atskyrus plaukus i dvi sruogas ir is kiekvienos paimant po labai mazai plauku, man kazkaip tas variantas grakstesnis atrodo
Na ka, aciu visoms labai uz komentarus ir patarimus Plauku spalva mano dabar nei siokia nei tokia, nes yra nuimta spalva, ir nieko nedeta, sviesinu plaukus Plaukai mano siaip ne garbanoti, bet cia jie susukti, nors norejau didesniu garbanu, bet nezinau su kuo jas isgauti, kad galeciau per nakti laikyt, cia sukti ant popieriaus, per smulkiai gavosi, tai kaip isardziau, taip ir supyniau, nei jie sukuoti nei ka, todel tokie susivele.. Cia buvo pirmasis bandymas, iki liepos galo tu bandymu dar bus ne vienas, kad paziuret, ar gausis man kas, ar ne.. Kakta..Gal ir aukstoka, bet kirpciuku, grifkos, nieko neturiu ir nezadu turet, baisiai netinka, nes veidas mano smulkus, na visi bruozai tokie smulkus.. Jei daryciau kasa is tiesiu issukuotu plauku, nieko gero nesigautu, nes mano plaukai plonyciai, prisiploje prie galvos, tai butu vaizdas laabai kasdieniskas, taip pinuosi beveik kasdien.. Tai va, tada nezinau ka daryt, kaip pasidaryt purius, pakeltus nuo saknu, banguotus plaukus, kad nebutu susivele, bet ir nebutu ju mazai... O del darymo sukuosenos paciai - kadangi mes einam tik susirasyti, nes ta diena bus ne vestuves, o dukrytes krikstynos, suknyte irgi ne vestuvine, jokiu nuometu ir pompastikos, tai ir nepergyvenu labai..va jei butu tikros vestuves, tai nei kalbu nera-eiciau pas kirpeja O dabar norisi tos iprastos kasos, kas man tinka ir patinka, tik kazkaip truputi ipatingiau, sventiskiau nei visada...
QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 02, 19:41)
Na ka, aciu visoms labai uz komentarus ir patarimus Plauku spalva mano dabar nei siokia nei tokia, nes yra nuimta spalva, ir nieko nedeta, sviesinu plaukus Plaukai mano siaip ne garbanoti, bet cia jie susukti, nors norejau didesniu garbanu, bet nezinau su kuo jas isgauti, kad galeciau per nakti laikyt, cia sukti ant popieriaus, per smulkiai gavosi, tai kaip isardziau, taip ir supyniau, nei jie sukuoti nei ka, todel tokie susivele.. Cia buvo pirmasis bandymas, iki liepos galo tu bandymu dar bus ne vienas, kad paziuret, ar gausis man kas, ar ne.. Kakta..Gal ir aukstoka,
jei nevestuvem, manau jums po daug bandymu iseis super o jei plaukus garbanojat, tai geriau ant papiluciu nei popieriuku, man tokios buna lengvos, grazios garbanos
QUOTE(jollicasa @ 2010 06 02, 18:40)
O gal galetumete isduoti, is kur tokia gelyte gavote? Labai noreciau panasios
Papildyta:
O del pynimo, gal pameginkite ta prancuziska pynima (berods taip vadinasi), kai pinama atskyrus plaukus i dvi sruogas ir is kiekvienos paimant po labai mazai plauku, man kazkaip tas variantas grakstesnis atrodo
Papildyta:
Gele parsiveze drauge is Airijos, aksesuaru parduotuves ir padovanojo, nes kai parodziau savo suknyte, labai tiko prie jos.. Bet pries kelis metus as pirkau panasia Sarmoje, ant gumutes, nukirpau gumute prisitaisiau sagtuka Gal reiktu pabandyt aksesuaru ar plauku prieziuros priemoniu parduotuvese paieskot? Eurokos, medinese sukose..
O del pynimo - zinau as ji, tik nezinojau kad taip vadinasi Kad as isivaizdavau visai ne taip ta sukuosena..Noreciau, kad butu na taip labai laisvai supinti, gal geriau tiktu susukti i kasa ant sono plaukai, visa galva stambiom garbanom, (ar bangom labiau tiktu sakyti..), pakelti nuo saknu, romantiskai pasidraike... Nezinau, kaip tai padaryti...bandysiu bandysiu bandysiu...
QUOTE(leliuga @ 2010 06 02, 17:12)
Labas, neįsižeiskit kasų pynėjos,bet mano 5 metų dukra kokybiškiau pina, dar ir kuodus su smeigėm susega Puikiai suprantu,kad sau tikrai sunku pint,bet kas liečia kitą galvelę,tai tokius''stebuklus'' kuriant, daug indėlio nereikia.
Tai nieks nesako, kad tai sudetinga padaryti - labai lengva , taciau dauguma cia besilankanciu tik komentuoti gali, o parodyti neturi (savu, ne interenetiniu pavyzdziu). Tai kvieciame parodyti dukrytes darytu pavyzdeliu, mielai paziuresime
QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 02, 18:47)
Nezinau, kaip tai padaryti...bandysiu bandysiu bandysiu...
Manau, kad ta diena gausis tikrai gerai, juk dabar buvo tik apytikslis bandymas, o visos ji priima kaip butent toki varianta, kuris turi buti ir bus
Del geles dydzio, aisku, skonio reikalas, bet pasiziurejusi internetiniu pvz pamatysite, kad visur tos gelytes ne mazos yra, kai kur net milziniskos ir butent tame yra pats idomumas, sarmas. As nedraskyciau tos geles