Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(ask4aretux @ 2010 05 29, 22:51)
Na Jus mane jau gasdinate  blink.gif  as irgi esu zemo ugio, planuoju visus plaukucius kelti i virsu ir virsuje segti veliuma....nejau as busiu dar mazesne, toks derinukas mane vizualiai sumazins...Man jau darosi neramu  g.gif

ne merginos cia kiekvienai individualiai,priklausomai nuo visko,nuo sukneles,nuo sukuosenos,nuo sudejimo kuno ir t.t Gali ir labai graziai atrodyt.svarbu kad Jus gerai jaustumetes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Viena iš žadėtų pynimų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
grazu wub.gif
Atsakyti
Grazu, bet labai nepatvaru, atrodo - tuoj issileis viskas rolleyes.gif
na ir kazkaip man tu mazyciu burbuliuku per daug, o gal ne tai kad per daug, bet nesiziuri man cia jie.. schmoll.gif
Atsakyti
Tai tik bandymas, tiesiog idėja. Aišku, kad nesižiūri perliukai kai yra labai jau "proginė" palaidinė lotuliukas.gif Jeigu būtų suknelė su perliukais, tai gal ir derėtų. Be jų - jokio proginio akcento, paprasta kasa. O išsileis ar ne - tai jau meistro darbo kokybės reikalas gal biggrin.gif
Atsakyti
http://i707.photobuc...te/IMG_6485.jpg

thumbup.gif man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 06 01, 15:55)
Viena iš žadėtų pynimų  4u.gif

cool.gif 4u.gif
tikrai labai tamsiai plaukuciai atrodo sad.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif noreciau ir as taip, tik mano plaukuciai daug trumpesni ax.gif nebutu to ispudzio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miksuota: 01 birželio 2010 - 20:04
QUOTE(Benice @ 2010 06 01, 15:55)
Viena iš žadėtų pynimų  4u.gif
user posted image

wub.gif gražu! Manau čia tiktų keli gyvų gėlių žiedeliai ... ax.gif
Atsakyti
ideja nebloga thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai kasos ant sono noriu.. 4u.gif Kazkada buvau minejusi apie romantiska bardakeli.. Pabandziau siandien..na nesigauna taip kaip isivaizdavau, bet manau kad sukuosena bandysiu pati daryt, nes nemanau kad kirpejai kazkas mandresnio gautusi.. rolleyes.gif
Tik va kur ta gele segt, nezinau, o gal ir isvis nereik..?Siaip spalva jos idealiai tinka prie moherines suknytes, o auskarus zadu tais paciais siulais rinkes apsinert, nes be rinkiu nieko daugiau nenesioju blush2.gif ax.gif Idedu nuotraukyciu, kaip gavosi, laukiu komentaru ir patarimu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 06 02, 15:09)
Idedu nuotraukyciu, kaip gavosi, laukiu komentaru ir patarimu 4u.gif 
user posted image

Man tai šičia ta gėlytė atrodo idealiai wub.gif Manau, kad dėti tikrai reikėtų, nes atrodys lyg supinta kasa tiesiog ir tiek..jokio proginio akcento, o gėlė viska keičia 4u.gif

Gražu, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti