Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 28, 21:05)
na as esu 157cm ugio ir buvau su trumpu nuometu ir nejauciau, kad jis mane  mazintu mirksiukas.gif o ir foto to tikrai to nesimato smile.gif

Gal gali atsiusti i pastuka kokia nuotraukyte?? sirdux@gmail.com noreciau apziureti 4u.gif
Atsakyti
Mergaitesm gal uzmatet pavyzduku kur sukuosena butu tokia: ant galvos biski sukelta, o gale palaidi, bet nuometas kazkaip pakistas po kazkokiu sukuosenos dariniu. Siandien mane bande itikint kad nuometa reik pakisti po plaukais, o ne uzkrauti ant visos sukuosenos, arba ta sukuosena kuria nusiziurejau reik daryt ne nuometo. Subalamutino mane visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 28, 20:00)
Nu merginos man reikia rimtos konsultacijos...

Pasidariau veliuma pagal benices rekomendacijas (Aciu Jai), uzsidejau ir galvoju kad jis man visai netinka... Toks vaizdas kad traukia zemyn.. nes esu zemo ugio...

Tai gal kas atsakys, ar zemo ugio merginoms tinka veliumas... Nes aisku as noriu vizualiai aukstesne atrodyti, bet tada turbut be kuodo virsuje ir veliumo ant jo nieko nebus...  blush2.gif

aisku tinka.as use 159cm ir turejau isisegusi veliuma.aisku,neilga mazdaug iki juosmens
http://public.fotki....033satblur.html
Atsakyti
Didi, atrodei kaip lelyte wub.gif Dbr jau turesi papasakoti - cia naturalus plaukuciai ar buvai sruogu isisegusi? Ir kaip suknele - su lanku ar be, nes atrodo, kad labai patogiai jauteisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 28, 21:35)
Didi, atrodei kaip lelyte wub.gif Dbr jau turesi papasakoti - cia naturalus plaukuciai ar buvai sruogu isisegusi? Ir kaip suknele - su lanku ar be, nes atrodo, kad labai patogiai jauteisi 4u.gif

su plaukais siek tiek pagudravau blush2.gif o lankas prie suknyte buvo berods is 3-uju
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 05 28, 22:26)
aisku tinka.as use 159cm ir turejau isisegusi veliuma.aisku,neilga mazdaug iki juosmens
http://public.fotki....033satblur.html

Viskas aisku, mano turimas nuometas yra per didelis ir per ilgas... Reikia arba kito arba tada be jo.. doh.gif
Atsakyti
Prasom smile.gif :

user posted image
Atsakyti
atsiusk savo notraukele su nuometu ir be nuometo i bambuchi22@gmail.com ir patarsiu.o jei esi zemo ugio tai bek kuo zemiau po plaukais ir sukuosenos virsugalvis galetu but pakeltas tada vizualiai ilgintu.o dar geriau jei paciai labai nepatogiai jautiesi tai nesidek isvis.yra kitu priedu.as pvz isvis veliumo neturejau iv man labai patiko.
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 05 29, 15:09)
atsiusk savo notraukele su nuometu ir be nuometo i bambuchi22@gmail.com ir patarsiu.o jei esi zemo ugio tai bek kuo zemiau po plaukais ir sukuosenos virsugalvis galetu but pakeltas tada vizualiai ilgintu.o dar geriau jei paciai labai nepatogiai jautiesi tai nesidek isvis.yra kitu priedu.as pvz isvis veliumo neturejau iv man labai patiko.

Na Jus mane jau gasdinate blink.gif as irgi esu zemo ugio, planuoju visus plaukucius kelti i virsu ir virsuje segti veliuma....nejau as busiu dar mazesne, toks derinukas mane vizualiai sumazins...Man jau darosi neramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 28, 23:11)
Subalamutino mane visai  unsure.gif

Brangioji, labas, ko nebeužsuki į mūsų forumą? ax.gif
Atsakyti