Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Princese_Leja @ 2010 05 28, 12:09)
Šita ir šukuosena man prie širdies, o jau makiažas tai išvis  4u.gif  wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif tikrai grazu smile.gif

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 13:27)
Bet jau čia tai fantastika  bigsmile.gif tiek plaukai, tiek pati šukuosena. Gaila, aš tiek plaukų neturiu  unsure.gif  rolleyes.gif
user posted image

Pamaciau ir sakiau WAU smile.gif.. kokie plaukai!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 05 28, 11:41)
drinks_cheers.gif  tikrai grazu smile.gif
Pamaciau ir sakiau WAU smile.gif.. kokie plaukai!!  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 12:27)
Bet jau čia tai fantastika  bigsmile.gif tiek plaukai, tiek pati šukuosena. Gaila, aš tiek plaukų neturiu  unsure.gif  rolleyes.gif

user posted image

O man ta grifka-banga berysio kaip seniau budavo tuos stogus darydavos merginos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 05 28, 15:42)
O man ta grifka-banga berysio kaip seniau budavo tuos stogus darydavos merginos  doh.gif

Man tai kaip tik tas šarmo priduoda bigsmile.gif
plaukų modelio/ar nuotakos tai net pavydu žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Idedu savo sukuosena (tikiuosi ne tik is katalogu sitoj temoj rodot blush2.gif )

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 05 28, 10:06)
daug sukuosenyciu prikelet, bet vis dar nerandu kazko tokio ko pamaciusi sakyciau, butent tokios noriu mirksiukas.gif

Tokiu atveju uzduok sau klausima, kaip susisukavusi graziausiai atrodai savajam. smile.gif As taip ir nusprendziau del sukuosenos, nes neisivaizdavau ko noreciau.
Atsakyti
QUOTE(Sadako @ 2010 05 28, 20:35)
Idedu savo sukuosena (tikiuosi ne tik is katalogu sitoj temoj rodot  blush2.gif )

cia dedamos visokios, tik siuo metu is katalogu, nes pacios jaunosios cia retai kelia savo foto smile.gif
o kas del sukuosenos, tai grazu tas raudonas "sniurelis" ipintas i plaukus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 28, 20:40)
Tokiu atveju uzduok sau klausima, kaip susisukavusi graziausiai atrodai savajam.  smile.gif As taip ir nusprendziau del sukuosenos, nes neisivaizdavau ko noreciau.

as labai norejau kuodelio, bet maniskis uzprotestavo, kad jokiu kuodeliu, o palaidais plaukais. bet dbr, atvirai pasakius, gailiuosi ax.gif nes buvo sugarbanoti jie ir kadangi mano plaukas lb nepaslankus, tai viskas isileido ir nelb graziai atrode doh.gif ne bet ko nepadarysi del mylimu vyru wub.gif
Atsakyti

As kadangi veliumo labai nenorejau tai man reikejo kokio derancio akcento i sukuosena, tai juostele tiko geriausiai smile.gif ir labai nenorejau tvarkingo kuodelio, tad maniskis toks susiaustukas smile.gif
Gyvai atrode graziau, nes is nuotraukos gal nelabai aisku kaip ten atrodo smile.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 28, 20:45)
cia dedamos visokios, tik siuo metu is katalogu, nes pacios jaunosios cia retai kelia savo foto  smile.gif
o kas del sukuosenos, tai grazu tas raudonas "sniurelis" ipintas i plaukus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadako @ 2010 05 28, 20:50)
As kadangi veliumo labai nenorejau tai man reikejo kokio derancio akcento i sukuosena, tai juostele tiko geriausiai  smile.gif  ir labai nenorejau tvarkingo kuodelio, tad maniskis toks susiaustukas  smile.gif 
Gyvai atrode graziau, nes is nuotraukos gal nelabai aisku kaip ten atrodo  smile.gif

visada taip jau yra, kad ant tamsiu plauku nesimato visas grozis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadako @ 2010 05 28, 18:35)
Idedu savo sukuosena (tikiuosi ne tik is katalogu sitoj temoj rodot  blush2.gif )

Labai grazi ir zaisminga sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos man reikia rimtos konsultacijos...

Pasidariau veliuma pagal benices rekomendacijas (Aciu Jai), uzsidejau ir galvoju kad jis man visai netinka... Toks vaizdas kad traukia zemyn.. nes esu zemo ugio...

Tai gal kas atsakys, ar zemo ugio merginoms tinka veliumas... Nes aisku as noriu vizualiai aukstesne atrodyti, bet tada turbut be kuodo virsuje ir veliumo ant jo nieko nebus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 28, 23:00)
Nu merginos man reikia rimtos konsultacijos...

Pasidariau veliuma pagal benices rekomendacijas (Aciu Jai), uzsidejau ir galvoju kad jis man visai netinka... Toks vaizdas kad traukia zemyn.. nes esu zemo ugio...

Tai gal kas atsakys, ar zemo ugio merginoms tinka veliumas... Nes aisku as noriu vizualiai aukstesne atrodyti, bet tada turbut be kuodo virsuje ir veliumo ant jo nieko nebus...  blush2.gif

na as esu 157cm ugio ir buvau su trumpu nuometu ir nejauciau, kad jis mane mazintu mirksiukas.gif o ir foto to tikrai to nesimato smile.gif
Atsakyti