QUOTE(floridija @ 2010 05 16, 19:15)
As tai irgi siulyciau arba maitinimo arba auto kedute pirkti, o jeigu cekis galioja iki rugpjucio tai jusu vaikeliui jau bus apie astuonis menesius kaip suprantu, o mes devyniu men ir persedom i didesne kedute tai tikrai nebus per anksti, o siandien kaip tik buvau Cipolino parduotuvej cia tas pats tinklas kaip ir Kotryna, Vaiku miestas tai maciau auto keduciu nuo 9 kg uz 149 litus, nebutinai pirkti uz 600 litu, nes ten daugiausia moki uz gamintojo varda, o ne uz pati pirkini... Sekmingo apsipirkimo!
pasidomekite ar automobiliniu keduciu uz 149lt saugumas yra testuotas aisku tevai renkasi ir tokias. parduotuveje daug tokiu keduciu, o tos kurios yra testuojamos ir uzima pakankamai aukstas vietas testuose ir kainuoja atitinkamai. ir ne visada tos firmos yra izymios
QUOTE(suomė @ 2010 05 19, 13:17)
pasidomekite ar automobiliniu keduciu uz 149lt saugumas yra testuotas aisku tevai renkasi ir tokias. parduotuveje daug tokiu keduciu, o tos kurios yra testuojamos ir uzima pakankamai aukstas vietas testuose ir kainuoja atitinkamai. ir ne visada tos firmos yra izymios
Pilnai pritariu. Moki ne už vardą, o už saugumą
Aš pirkčiau vieną iš keturių dalykų:
1. Žaidimų kilimėlį
2. Supynes- virbro kėdutę
3. Maitinimo kėdutę
4. Automobilinę kėdutę
Bet rinktis Jums
QUOTE(sunflow @ 2010 05 19, 19:11)
Pilnai pritariu. Moki ne už vardą, o už saugumą
1. Žaidimų kilimėlį
3. Maitinimo kėdutę
4. Automobilinę kėdutę
Bet rinktis Jums
1. Žaidimų kilimėlį
3. Maitinimo kėdutę
4. Automobilinę kėdutę
Bet rinktis Jums
Mano nuomuone nemanau, kad beveik 6 men. kudikiui reikalinga vibro kedute
QUOTE(suomė @ 2010 05 19, 14:17)
VAT BŪTENT!!! Apie ką ir eina kalba.. mums kai pasakojo apie kėdutes, matyt ne veltui ir nurodė tas už 500Lt, o ne už 149Lt (nes tokių tikrai nemažai buvo lentynose). Nes mažiuką laikiau ant rankų, o jam dar tik 5,5mėn.
Nors viena mamytė gerai pastebėjo, gal reikia išlaukti iki kol bus į pabaigą čekio galiojimas, ir mažiukas jau bus ūgtelėjęs ir tada žiūrėt ką pirkt..
beje, aš jau nusižiūrėjau ir "soskes" pasikeist reikės, ir buteliuko žinduką, ir dar kažką...
QUOTE(mamamia* @ 2010 05 19, 23:39)
Mano nuomuone nemanau, kad beveik 6 men. kudikiui reikalinga vibro kedute
Kodėl ne, yra vibrokėdutės- supynės iki 18 kg.
Mes taip pat turejom sita ceki, cia turbut draudet vaikiuka gyvybes draudimu? Mes pirkome vibro kedute iki 16 kg, tai ilgesniam laikui uzteks
QUOTE(floridija @ 2010 05 16, 19:15)
As tai irgi siulyciau arba maitinimo arba auto kedute pirkti, o jeigu cekis galioja iki rugpjucio tai jusu vaikeliui jau bus apie astuonis menesius kaip suprantu, o mes devyniu men ir persedom i didesne kedute tai tikrai nebus per anksti,
Mes dar anksciau i didesne kedute perejom, nes tos mazytes kaip ir neturejom, tai kai jau pradejo gerai sedeti tai ir kelevom i ta didesne.
O kas apie ceki tai as pamenu pirkau vaikstyne ir maitinimo kedute. Kedute nebuvo jeu taip labai butina (nes butu buve is ko pasiskolinti) bet kai turejo savo tai savo,
siaip pardavejos visada siulo kas brangiau, juk saugumo standartaskeduciu uz 250lt ir uz 500lt vienodas. gali nusipirkt sportini vezimuka, jei toki ateityje planuoji pirkt.
QUOTE(vaida009 @ 2010 06 06, 21:45)
siaip pardavejos visada siulo kas brangiau, juk saugumo standartaskeduciu uz 250lt ir uz 500lt vienodas. gali nusipirkt sportini vezimuka, jei toki ateityje planuoji pirkt.
is kur jus zinot, kad keduciu ir uz 250lt ir uz 500lt saugumo standartas vienodas? zinokit Lietuvoj pardavineja ir tokias kedutes, kurios net neturi saugumo sertifikatu. pasidomekit labiau
Parduotuvese galima apmoketi uz preke ir cekiu ir pinigais. Taigi, jei norite kedutes uz 500 Lt, tai galite moketi tuo cekiu, o trukstama suma primoketi
Is kitos puses, is parduotuviu visai nieko pirkti neapsimoka, ne tik rubeliu, nes ir visi maniezai ir maitinimo kedutes ir visa kita yra pigiau pvz kad ir internetinese parduotuvese.
Taip kad tikrai nezinau ka jum su tuo cekiu daryt Beda
Is kitos puses, is parduotuviu visai nieko pirkti neapsimoka, ne tik rubeliu, nes ir visi maniezai ir maitinimo kedutes ir visa kita yra pigiau pvz kad ir internetinese parduotuvese.
Taip kad tikrai nezinau ka jum su tuo cekiu daryt Beda