Norėtume su vyru plaukti baidarėmis, bet niekaip nesurenkam kompanijos, tai negali, tai nenori, tai pinigų stinga...
Gal kas mus prijungtų prie savo kompanijos. Galime plaukti dviese, galim keturiese su vaikais (2 baidarės būtų).
Sveiki, liepos menesi planuojame plaukti Merkio upe. Kolektyvas organizavima patikejo man, sake gerai sekasi Isreiske nora nakvoti sodyboje, ne palapinese...Tai vat ieskau. Gal kazkas is plaukusiu galetu suteikti informacijos sia tema?Koki marsruta rinktis norint plaukti 5-6 valandas?gal kazkokia sodyba rekomenduotumete?Esame is Vilniaus...
Sveikos
Gal kas ne seniai plaukė Grūda, kokie atsiliepimai gal pasidalintumėt
Vyro darbovietė suorganizavo kitam savaitgaliui plaukimą Grūda ir Merkiu, atsiliepimų daug neradau, ar tikrai ji tokia sudėtinga man tai bus tik antras kartas, labai didelis ekstrymas nepatinka Ar Grūda įveikiama nepatyrusiems ? Tekę plaukti Varėne ir Merkiu , buvo tikrai nesudėtingas maršrutas
Gal kas ne seniai plaukė Grūda, kokie atsiliepimai gal pasidalintumėt
Vyro darbovietė suorganizavo kitam savaitgaliui plaukimą Grūda ir Merkiu, atsiliepimų daug neradau, ar tikrai ji tokia sudėtinga man tai bus tik antras kartas, labai didelis ekstrymas nepatinka Ar Grūda įveikiama nepatyrusiems ? Tekę plaukti Varėne ir Merkiu , buvo tikrai nesudėtingas maršrutas
Grūda man labai labai patinka galėčiau ja plaukt kasmet - taip pastaruosius kelerius metus ir darau
Merkiu nesu plaukusi, bet ir nenoriu, nes man atrodo, kad tokia upe plaukti yra nuobodu, tiesiog neša srovė, o pats šiek tiek pasivairuoji, ir viskas
Merkiu nesu plaukusi, bet ir nenoriu, nes man atrodo, kad tokia upe plaukti yra nuobodu, tiesiog neša srovė, o pats šiek tiek pasivairuoji, ir viskas
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2015 06 21, 14:49)
Neteisingai lyginat. Priklausomai kokioje vietoje pradedat savo marsruta Nes pradzioje Merkys yra siauras kaip upelis ir tik toliau jis vis po truputi plateja. Toje siaurojoje jo dalyje plaukti visai smagu
QUOTE(zis @ 2015 06 21, 13:10)
Neteisingai lyginat. Priklausomai kokioje vietoje pradedat savo marsruta Nes pradzioje Merkys yra siauras kaip upelis ir tik toliau jis vis po truputi plateja. Toje siaurojoje jo dalyje plaukti visai smagu
Gali būti bet vis tiek tie mažieji sraunieji upeliukai daugiau smagumo priduoda, ir kliūčių daugiau
QUOTE(zis @ 2015 06 21, 15:10)
O tai kokiu marsrutu patartumete plaukti?kad nebutu kazkokio ypatingo ekstrymo,bet kad ir ne vien baidares nesimas pasroviui...
QUOTE(-Braskeele @ 2015 06 21, 16:34)
O tai kokiu marsrutu patartumete plaukti?kad nebutu kazkokio ypatingo ekstrymo,bet kad ir ne vien baidares nesimas pasroviui...
Del nakvojimo sodyboje nieko negaliu rekomenduoti, nes visada keliaujame su palapinemis Man patiko plaukti marsrutu Turgeliai-Rudininkai, bet ten yra ka veikti jei norite ramesnio plaukimo tada geriau plaukti nuo Darguziu
QUOTE(-Braskeele @ 2015 06 21, 15:34)
Tai Ūlą rinkitės, nes Grūda tokia biškį jooo, yra atrodo, kad užpakalį tarkuoja akmenys Tiesa, dabar ji dar patvinus įtariu, tai gal lengviau? Bet ne ekspertė, nežinau.
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 21, 22:30)
Tai Ūlą rinkitės, nes Grūda tokia biškį jooo, yra atrodo, kad užpakalį tarkuoja akmenys Tiesa, dabar ji dar patvinus įtariu, tai gal lengviau? Bet ne ekspertė, nežinau.
Patarkuoja akmenys, bet tik pabaigoje ūla tikrai ramesnė, ir vaizdingesnė
Plaukiant su 7 m. vaiku, sodinat kaip suaugusį jau ar kėdutėje per vidurį?
Gal kas galite rekomenduoti gerą baidarių nuomotoją plaukimui Grūda?
Ir įdomu, kiek šiais metais baidų nuoma kainuoja, kad neapsigaut?
Ir įdomu, kiek šiais metais baidų nuoma kainuoja, kad neapsigaut?