Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

Norėtume su vyru plaukti baidarėmis, bet niekaip nesurenkam kompanijos, tai negali, tai nenori, tai pinigų stinga... 4u.gif
Gal kas mus prijungtų prie savo kompanijos. Galime plaukti dviese, galim keturiese su vaikais (2 baidarės būtų). thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, liepos menesi planuojame plaukti Merkio upe. Kolektyvas organizavima patikejo man, sake gerai sekasi biggrin.gif Isreiske nora nakvoti sodyboje, ne palapinese...Tai vat ieskau. Gal kazkas is plaukusiu galetu suteikti informacijos sia tema?Koki marsruta rinktis norint plaukti 5-6 valandas?gal kazkokia sodyba rekomenduotumete?Esame is Vilniaus...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas ne seniai plaukė Grūda, kokie atsiliepimai gal pasidalintumėt ax.gif
Vyro darbovietė suorganizavo kitam savaitgaliui plaukimą Grūda ir Merkiu, atsiliepimų daug neradau, ar tikrai ji tokia sudėtinga blush2.gif man tai bus tik antras kartas, labai didelis ekstrymas nepatinka blush2.gif Ar Grūda įveikiama nepatyrusiems biggrin.gif ? Tekę plaukti Varėne ir Merkiu , buvo tikrai nesudėtingas maršrutas rolleyes.gif
Atsakyti
Grūda man labai labai patinka thumbup.gif galėčiau ja plaukt kasmet - taip pastaruosius kelerius metus ir darau biggrin.gif
Merkiu nesu plaukusi, bet ir nenoriu, nes man atrodo, kad tokia upe plaukti yra nuobodu, tiesiog neša srovė, o pats šiek tiek pasivairuoji, ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2015 06 21, 14:49)
Merkiu nesu plaukusi, bet ir nenoriu, nes man atrodo, kad tokia upe plaukti yra nuobodu, tiesiog neša srovė, o pats šiek tiek pasivairuoji, ir viskas  smile.gif

Neteisingai lyginat. Priklausomai kokioje vietoje pradedat savo marsruta 4u.gif Nes pradzioje Merkys yra siauras kaip upelis ir tik toliau jis vis po truputi plateja. Toje siaurojoje jo dalyje plaukti visai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 06 21, 13:10)
Neteisingai lyginat. Priklausomai kokioje vietoje pradedat savo marsruta 4u.gif Nes pradzioje Merkys yra siauras kaip upelis ir tik toliau jis vis po truputi plateja. Toje siaurojoje jo dalyje plaukti visai smagu 4u.gif

Gali būti 4u.gif bet vis tiek tie mažieji sraunieji upeliukai daugiau smagumo priduoda, ir kliūčių daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 06 21, 15:10)

O tai kokiu marsrutu patartumete plaukti?kad nebutu kazkokio ypatingo ekstrymo,bet kad ir ne vien baidares nesimas pasroviui...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 06 21, 16:34)
O tai kokiu marsrutu patartumete plaukti?kad nebutu kazkokio ypatingo ekstrymo,bet kad ir ne vien baidares nesimas pasroviui...

Del nakvojimo sodyboje nieko negaliu rekomenduoti, nes visada keliaujame su palapinemis smile.gif 4u.gif Man patiko plaukti marsrutu Turgeliai-Rudininkai, bet ten yra ka veikti mirksiukas.gif jei norite ramesnio plaukimo tada geriau plaukti nuo Darguziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 06 21, 15:34)

Tai Ūlą rinkitės, nes Grūda tokia biškį jooo, yra biggrin.gif atrodo, kad užpakalį tarkuoja akmenys biggrin.gif Tiesa, dabar ji dar patvinus įtariu, tai gal lengviau? Bet ne ekspertė, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 21, 22:30)
Tai Ūlą rinkitės, nes Grūda tokia biškį jooo, yra biggrin.gif atrodo, kad užpakalį tarkuoja akmenys biggrin.gif Tiesa, dabar ji dar patvinus įtariu, tai gal lengviau? Bet ne ekspertė, nežinau.

Patarkuoja akmenys, bet tik pabaigoje biggrin.gif ūla tikrai ramesnė, ir vaizdingesnė 4u.gif
Atsakyti
Plaukiant su 7 m. vaiku, sodinat kaip suaugusį jau ar kėdutėje per vidurį? smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti gerą baidarių nuomotoją plaukimui Grūda?

Ir įdomu, kiek šiais metais baidų nuoma kainuoja, kad neapsigaut? g.gif
Atsakyti