Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 31, 13:44)
100 litų Ūla visai normalu, man atrodo g.gif  Nes leidimas žmogui berods 20 litų. Du žmonės  - 40 litų. Ir po 30 už baidarę smile.gif  Mes kai svarstėm plaukt Ūla tai būtume plaukę už 80 litų nuo baidarės, su jau įskaičiuotais leidimas. Bet persigalvojom, ir plaukėm Grūda biggrin.gif

Tai va, 80 lt g.gif Kur čia taip?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 31, 13:08)
Tai va, 80 lt g.gif Kur čia taip?

Tas žmogus, pas kurį ėmėm baidares, neturi savo tinklalapio. Vietinis nuomotojas, kurį rado draugai per draugus biggrin.gif
20 litų skirtumas man neatrodo labai didelis. Gal tiesiog baidarės naujesnės/išmanesnės/patogesnės ar pan., todėl brangiau 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos,

gal kuri pasidalintu patirtimi kuri upe idomesne (daigiau uzvartu, vingiu ir t..t) Kiauna ar Lakaja? g.gif niekaip neapsisprendziam kuria upe plaukti ax.gif nes norim kad butu ne vien tik paprastas plaukimas ir dairymasis i kaire ir i desine...bet kaip sakant kad butu daigiau veiksmo smile.gif
nes plauksim jau 3 karta tai patirties turim ir norim siokiu tokiu idomesniu potyriu kaip sakant smile.gif o ne vien tik grazaus krastovaizdzio
Papildyta:
QUOTE(ad23 @ 2013 07 04, 15:54)
dėkui, tai reikėskalbėtis, bet kai nežinai iš ko renkiesi, tai nekažkas biggrin.gif

pas mane tokia pati dilema smile.gif neapsisprendziam kuria upe plaukti Kiauna ar Lakaja smile.gif
nes Zeimena mes jau plaukem ir nieko ispudingo negaliu pasakyti smile.gif paprasta upe smile.gif pasidairai i kaire ir i desine ir sau ramiai plauki iki marsruto galo smile.gif uzvartu gal ir buvo kelios...bes seip Zeimena plaukimui yra tikrai labai paprasta upe.
mes norim daugiau veiksmo bet kaip viena mama pakomentavo plaukiant Lakaja reikia labai jau daug dirbti irklais nes yra pora ezeru g.gif bet kaip zemelapyje ziurejau ezeriukai mazi tai gal greitai prasiplaukia?
Atsakyti
Bet plaukti ežeru iš viso mažai malonumo ar tuo labiau įdomumo - tai ne kliūtys, ne medžiai ne posūkiai, ne tilteliai, ne akmenys. Tiesiog tiesiai irkluoji ir dar labiau pavargsti, nes srovė neneša g.gif
Atsakyti
permečiau temą viena akim, radau apie Ūlą tik geriausius atsiliepimus, bet nieko konkretaus smile.gif
rekomenduokite atkaprą plaukimui dviem dienom 4u.gif
o jei rekomenduosit ir nuomotoją su savo stovyklaviete (galima AŽ), tai būtų išvis super 4u.gif

žiūriu aš tuos maršrutus... jei leidimas išduodamas tik parai, tai gal plaukti nuo Krokšlio iki Pauosupės stovyklavietės (nes skambinau trim nuomotojams, tai nei vienas neturi savo stovyklavietės ant Ūlos kranto), ~16 km, o kitą dieną jau su leidimais iki Mančiagirės, ~15 km g.gif ar rizikuoti ir su vienu leidimu plaukti abidvi dienas nacionaliniu parku, t.y. nuo Zervynų iki .... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 03 rugpjūčio 2013 - 13:29
Kažin ar žinos kas čia geriau apie tuos leidimus nei patys nuomotojai g.gif Man kažkaip nesitiki, kad labai ten kas tikrina g.gif pajuokauti nebent kas gali biggrin.gif aš šiandien plaukiau, tai papuoliau ant tokio, kuris skaniai pajuokavo biggrin.gif
Atsakyti
Mielos nenuoramos, as su drauge mielai prisijungciau prie kokios nors kompanijos pasiplaukiojimui. Patirties sociai, tinka bet kokios salygos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE("..." @ 2013 08 11, 18:48)
Mielos nenuoramos, as  su drauge  mielai prisijungciau prie kokios nors kompanijos pasiplaukiojimui. Patirties sociai, tinka bet kokios salygos smile.gif.

mes 17d. su kompanija plaukiam Lakajos upe smile.gif jeigu norit galite prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2013 08 12, 11:54)
mes 17d. su kompanija plaukiam Lakajos upe smile.gif jeigu norit galite prisijungti smile.gif

Aciu uz pakvietima,bet jau nespesim issinuomot baidares. Si savaitgali visa LT plaukia baidomis smile.gif.
Atsakyti
mes jau po plaukimo baidarem biggrin.gif paskutine minute apsigalvojom ir plaukem ne Lakajos upe bet Kiauna (18 km plaukimo) upe patiko nes buvo ir uzvartu ir akmenu ir siauru praplaukimu, tik paskutiniai 3 km reikejo plaukti pries srove...va cia tai buvo sportas is didziosios raides doh.gif visi pavarge ir dar 3 km ant galo pries srove varyti...tai juokas nebeeme niekam nors dabar kai pailseje juokas tikrai ima prisiminus kaip mes ten keikemes lotuliukas.gif bet uztat sita plaukima prisiminsim visa gyvenima lotuliukas.gif
baidare mums kainavo 60 lt (cia jau iskaiciuotas ir nuvezimas bei parvezimas musu paciu iki masinu)
Atsakyti
Idomu idomu bigsmile.gif O tos paskutines dalies pries srove negalima nuimti,t.y.sutrumpinti marsruta?Per koki organizatoriu plauket?
Atsakyti
na ir mes grįžom iš zygio Ūla smile.gif plaukėm nuo Rudnios iki Trakiškių. galvojom, bus n žmonių, bet matyt Ūlos populiarumas nukrito, šeštadienį plaukdami vis prasilenkdavom su dviem grupėm, o sekmadienį porą kartų buvom sutikę kitus baidarininkus. graži ta Ūla, įdomi smile.gif labiausiai mane kaip orchidėjų mylėtoją nudžiugino krantuose augančios lietuviškos orchidėjos wub.gif
Atsakyti