Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

O gal teko matyti kaip keturiese vienoje baidarėje plaukia? ax.gif
Norim visa šeima kartu, bet neramu kaip tilptume unsure.gif Merginos mano 8 ir 3 metų
Atsakyti
Ašne ziurejauis as stai ka radau bigsmile.gif

user posted image.

I jeirimtai sioje foto vietos mazoka. Bet jusu mergytes smulkutes tai kaip manau kad tilptumete mirksiukas.gif

Mes sestadieni(per liuti doh.gif ) planuojame plukti. Noriu dukra pasiimti kartu. Idomu ar mano ilgakoje tilps su mumis i baidare rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AiGyRo: 08 liepos 2013 - 10:39
o geraz bigsmile.gif Šuns neimsim biggrin.gif
O jūs visi 4 į vieną baidarę irgi bandysit? Kur plauksit?
Mes irgi šeštadienį planuojam plaukti, pažiūrėjau orus... doh.gif Be vaikų tai būtų belenkaip gerai, o va su vaikais... unsure.gif
Atsakyti
Ne planuoju tik A imti. Si sestadieni merkiu . A labai laukia tai pirma jos kelione. G darneimu bijo vandens. Tegu paugs. Gal kita met su juo 4u.gif
Atsakyti
mano mažoji irgi tokia atsargesnė, o dar jei iš dangaus vanduo kris, tai amen mums tongue.gif
Atsakyti
Ačne kokia upe planuojate plaukti?
Atsakyti
QUOTE(AiGyRo @ 2013 07 08, 12:15)
Ačne kokia upe planuojate plaukti?

Žeimena bandysim šturmuoti cool.gif
Atsakyti
o kaži kaip plaukti baidarėmis su vaikais per lietų doh.gif prognozės nervina sad.gif
Atsakyti
Laba,
gal galerumet rekomenduoti marsruta plaukti upe,ir su nakvyne namelyje? Gal kas teikia tokia paslauga? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes si savaitgali isbandem nauja marsruta Musos upe prie Pasvalio thumbup.gif thumbup.gif
praplaukem gal 9 km, ten buvo galima rinkti kokio ilgio norejom, bet fainiausia , kad ne tik siaip ramus plaukimas, bet ir vietomis reikia pro meldus prasibraut, zodziu faina. mazoji galiausiai nuluzo belplaukiant:)
plaukem su vaikais: tetis su dukrytem (7 ir 3 m ), o mama atskirai:)

jei kam reiks detalesnes info ir domins, rasykit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuziu: 28 liepos 2013 - 23:02
Sakykit, ar šiai dienai savaitgalio dienos kaina Ūla Nacionaliniame dienos tarifas 100 lt už baidarę norma ar padidintas variantas? Aišku, atmeskime visas įmamonas akcijas, bet jei šiaip renkiesi?
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2013 06 26, 08:14)
Beje, įdomu, kaip dabar su baidarininkų kiekiu Ūloje? Mes kartą net suplanuotą maršrutą pėsčiomis baigėme - "kamščiai" upėje kantrybės taurę perpildė doh.gif . Bet čia buvo tais laikais, kai baidarininkai Ūloje dar neapmokestinti buvo...

Oho smile.gif Aš kaip tik sekmadienį buvau centrinėje Ūlos vietoje po vidurdienio, tik viršuje, ne upėje biggrin.gif Kamščių nepastebėjau, bet buvo buvo žmogelių. O šiaip aplinkui kaimuos tai pas ne vieną buvo laisvų baidarių matyti kieme. Tai nežinau ar žmonių mažiau ar tiesiog nuomotokjai daugiau inventoriaus su metais įsigyja.
Atsakyti
100 litų Ūla visai normalu, man atrodo g.gif Nes leidimas žmogui berods 20 litų. Du žmonės - 40 litų. Ir po 30 už baidarę smile.gif Mes kai svarstėm plaukt Ūla tai būtume plaukę už 80 litų nuo baidarės, su jau įskaičiuotais leidimas. Bet persigalvojom, ir plaukėm Grūda biggrin.gif
Atsakyti