Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

Na, kad visai jau lengva butu irgi nesinori blush2.gif Ezeru vengsim, nes 0 smagumo juose, o kruvinas darbas biggrin.gif schmoll.gif

Kazkoki tarp sunkaus ir lengvo bandysim rast :-)

Tikiuosi, kad kai apsispresim del marsruto, rasim baidariu nuomai ne po pusmecio biggrin.gif

QUOTE(Baltike @ 2013 05 28, 12:02)
Žeimena visai nesudėtinga, ypač žemutinė jos dalis: plati, be užtvankų ir lieptų. Mano pačios debiutas Žeimenoje buvo  wub.gif , tiesa, kiek vėlesnėje vaikystėje. Galima ir nacionalinio parko ežerais bei protakomis (Buka, Almaja), bet kad irkluoti ežerais sunkiau nei upe, o esant vėjui ir pasupa nemaloniai. Žodžiu, ežerus geriau valtims palikti smile.gif .

Atsakyti
o ar buna keturvietes baidares?
kaip plaukiat su dviem vaikais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 05 30, 12:54)
o ar buna keturvietes baidares?
kaip plaukiat su dviem vaikais? smile.gif

Turistinių tokių matyti neteko. Keturiese viena baidare plaukti tikrai nepatogu. Tada jau geriau luktelti, kol vaikai ūgtels, ir plaukti dviem dvivietėmis ax.gif . Arba prigriebti į kompaniją pvz. senelius, kurie vieną anūką į savo baidarę pasiimtų.
Atsakyti
Sveiki kas plauke ignalinos regione.Butu idomu suzinot kur patiko labiausiai ir ko nerekomenduotumet savo draugam doh.gif
Atsakyti
Gal yra plaukusiu Verknes upe?ar idomu?ar galima su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 06 11, 11:49)
Gal yra plaukusiu Verknes upe?ar idomu?ar galima su vaikais?

plaukėm, įdomu, bet su vaikais nerekomenduoju smile.gif daug užvartų, bent jau buvo užpernai.. išlipti į krantą kad ir pasisiot, reik paieškot vietos, viskas apaugę laukiniu agurku..
Atsakyti
Aisku,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 11, 10:53)
plaukėm, įdomu, bet su vaikais nerekomenduoju smile.gif daug užvartų, bent jau buvo užpernai.. išlipti į krantą kad ir pasisiot, reik paieškot vietos, viskas apaugę laukiniu agurku..

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas yra plauke baidaremis Sirvintos upe? ax.gif esu plaukusi baidaremis, bet idomu kokia sita upe? ar verta ja plaukt?
Atsakyti
QUOTE(almendra @ 2013 06 14, 08:52)
sveiki,

gal kas yra plauke baidaremis Sirvintos upe?  ax.gif esu plaukusi baidaremis, bet idomu kokia sita upe? ar verta ja plaukt?

rytoj išplaukiam rolleyes.gif plauksim trečią kartą, smagi upė.
Atsakyti
Sveikos irkluotojos,

gal galetumet pasiulyti ne itin sudetingu marsrutu 1-2 dienu plaukimui su nakvyne ne palapinese, geriausia Aukstaitijoje. Kaip ir nieko pasirode Sirvinta, tik nerandu info, kas su nakvyne nameliuose organizuotu
Aciu

Atsakyti
Planuojame plaukti Ulos upe labai noretusi su nakvyne. Bet turbut jau per velai organizuojames doh.gif . Gal kas esate plauke ir turite kokiu pasiulymu poilsevietei? 4u.gif
Atsakyti