Sveikos baidarių mylėtojos Jei plaukėte Vilnelės upe, gal galite patarti kurį maršrutą pasirinkti?
1.KULTINIS PLAUKIMAS VILNELĖS UPE
Plaukimo maršrutas: Naujosios vilnios senojo malūno užtvanka Baltasis tiltas
Plaukimo trukmė : 4 val.
2.PLAUKIMAS PO SUNKIOS DARBO DIENOS AR TAUPANTIEMS SAVO LAIKĄ
Plaukimo maršrutas: naujosios Vilnios senojo malūno užtvanka-Belmonto kriokliai
Plaukimo trukmė -1,5 val.
3. RAMUS ŠEIMYNINIS PLAUKIMAS ARBA PLAUKIMAS PRADEDANTIESIEMS
Plaukimo maršrutas: Mickūnai naujosios Vilnios senojo malūno užtvanka .
Plaukimo trukmė- 4,5 val.
Mano MB niekad neplaukė baidarėm, tai noriu padaryti jam staigmeną ir užkrėsti baidarių manija. Bėda, kad nežinau, kurį maršrutą pasirinkti. Trečiasis reklamuojamas kaip pradedantiesiems, bet nesinori, kad būtų nuobodu. O pirmi du gazdina dėl to Belmonto žuvitakio. Ar ten tikrai apsivertimas garantuotas? Nes norisi ekstrymo, bet būtų geriau jei iš baidarės neiškristų...
QUOTE(alma16 @ 2010 05 04, 15:25)
Sveikutes. Na mes jau kokius 5 metus plauke tik baidaremis, tai siemet galvojame gal isbandyti pripuciamus plaustus.
Tik va pradejus ieskoti, nelabai randu kur butu galima juos issinuomoti. Daugiausiai internete reklamuojasi Kavarske isikure nuomotojai.
Gal esate kas plauke ir zinote kur kitur butu galima issinuomoti. Aisku uz "normalia" kaina:)
O ir siaip gal kas pasidalintu ispudziais is plaukimo plaustais, o ne baidaremis:)
Tik va pradejus ieskoti, nelabai randu kur butu galima juos issinuomoti. Daugiausiai internete reklamuojasi Kavarske isikure nuomotojai.
Gal esate kas plauke ir zinote kur kitur butu galima issinuomoti. Aisku uz "normalia" kaina:)
O ir siaip gal kas pasidalintu ispudziais is plaukimo plaustais, o ne baidaremis:)
Na aš kažkada plaukiau plaustu tai man atsibodo Nebuvo ką daryti ten. Keletas vyrų, kurie irklavo, tai darbo turejo, o visiems kitiems pramoga buvo gerimas. Jei su mazais vaikais tai jiems manau patiktu, bet čia ir nuo pačio vaiko priklauso. aš aktyvesnio poilsio megėja tai man plaustai . Aš mieliau renkuosi baidares, nes plaustas man atrodo geras dalykas, jei plauki su labai smagia kompanija ir tavo tiklas yra pagerti, nes kitaip laikas prailgsta
Papildyta:
Dar norėjau pasiteirauti gal kuri iš jūsų yra plaukusi Grūda? Papasakokit įspudžius
[quote=Only1,2010 05 16, 22:46]
Na jei MB pradedantysis-tai ir plaukit pradedančiųjų maršrutu-ir ten tikrai yra ką veikti-posūkiai,porą nuvirtusių medžių-adrenalino dozę garantuos,o jei dėl ekstrymo- tai jis juk ne mirtinai pavojingas-ten srovės greitis pašėlęs-vos spėji irkluot,kad išvengt kliučių-bet laaaabai faina ypač su kompanija-kai žiūrėk vienas laivas jau kur užsilenkęs,o kiti pralaukdami žvengia ir patys įkliūna..
O kada plaukt žadat?
Na jei MB pradedantysis-tai ir plaukit pradedančiųjų maršrutu-ir ten tikrai yra ką veikti-posūkiai,porą nuvirtusių medžių-adrenalino dozę garantuos,o jei dėl ekstrymo- tai jis juk ne mirtinai pavojingas-ten srovės greitis pašėlęs-vos spėji irkluot,kad išvengt kliučių-bet laaaabai faina ypač su kompanija-kai žiūrėk vienas laivas jau kur užsilenkęs,o kiti pralaukdami žvengia ir patys įkliūna..
O kada plaukt žadat?
Turiu dar viena klausima: gal kas gali pasiulyti koki dvieju dienu marsruta varenos rajone?
Ogi jau ryt Nusprendžiau imti pradedančiųjų maršrutą. Tikiuosi bus smagu. Juolab, kad sakė tose vietose yra gražių pakrančių piknikams ir gerą orą ryt žada.
QUOTE(bonobe @ 2010 05 20, 23:35)
mes plaukėm vieną vasarą Ūla ir Merkiu, o kitąmet Dubysa.. tai Ūla nors sunkiausia buvo, bet labiausiai patiko - daugiausi extreem'o
Tai tikriausiai nakvojot puvociuose? ten stovyklaviete mokama? Jei ne paslaptis kiek su tais visais leidimais ir t.t. iseina viena zmogui?
QUOTE(Only1 @ 2010 05 20, 23:53)
Ogi jau ryt Nusprendžiau imti pradedančiųjų maršrutą. Tikiuosi bus smagu. Juolab, kad sakė tose vietose yra gražių pakrančių piknikams ir gerą orą ryt žada.
O GERAS:) Nutaret plaukti ne vasara,o kaip ar patiko? Nuo kur konkreciau plauket ir ar maloniai aptarnavo, su kokia firma plauket? Ir mes jau su draugais ruosiames kur nors apie Vilniu.
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 22, 16:45)
ahoj, gal kas žinot koks po tokių lietų ekstrymas ar nulis jo Ūloje?
Ula patvinus ,kaip ir kitos upes ,zinoma bus ekstaremalesne ,bet minusas tas,kad ten plaukiant toks jausmas lyg vaziujant su baiadre autostrada-pilna ,tiesiog kruvos plaukianciu,o vietos piknikams arba uzimtos arba kaip taisykle visur uzrasai-privati valda .Jei noorisi ekstrymo,ir privatumo plaukiant-idealu Voke,o dar uz Ula ekstremaliau- viena atkrpa VIlneles,kaip ONLY biski auksciau apie tai rase..
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 05 22, 19:19)
vietos piknikams arba uzimtos arba kaip taisykle visur uzrasai-privati valda
kiek ten metrų kranto pagal įstatymą priklauso visiems?
QUOTE(zuzla @ 2010 05 22, 18:36)
kiek ten metrų kranto pagal įstatymą priklauso visiems?
turbūt kokių 5-10. jei nacparke tai daugunasi iš 2 berods. bet stovyklauti, t.y. palapinių statyti realiai vistiek negalima