Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

QUOTE(Arėa @ 2012 05 02, 12:29)
Sveikos, sveiki  4u.gif  Na ar bus šiemet plaukiančių baidarėmis?

bus bus smile.gif mūsų kompanija plauks Lakaja ir Širvinta, tik aš šį sezoną praleisiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 02, 12:44)
bus bus smile.gif mūsų kompanija plauks Lakaja ir Širvinta, tik aš šį sezoną praleisiu nestuke.gif

Iš kur badares imsit? ax.gif

Mes irgi planuojam Aukštaitijoj. Galvoju šiom dienom jau užsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 05 02, 13:10)
Iš kur badares imsit? ax.gif

jei viešai parašyčiau, reklama būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 02, 13:13)
jei viešai parašyčiau, reklama būtų smile.gif

Tai az parašyk biggrin.gif
Atsakyti
Aij nepyksim dėl reklamos smile.gif
mes tai susidūrėm su sunkumais, pernai gavome baidares per akciją, tai po 29 Lt, tai dviem dienom kaina gavosi kaip vienos, šiemet nuolaidų nelabai nelabai yra, tai nejau šeštais metais plaukimo reikės plaukti tik vieną dieną? g.gif g.gif Pas mus plaukia didelė kompanija, ne mažiau 20 žmonių ir nuolaidos labai aktualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2012 05 02, 13:22)
Aij nepyksim dėl reklamos  smile.gif 
mes tai susidūrėm su sunkumais, pernai gavome baidares per akciją, tai po 29 Lt, tai dviem dienom kaina gavosi kaip vienos, šiemet nuolaidų nelabai nelabai yra, tai nejau šeštais metais plaukimo reikės plaukti tik vieną dieną? g.gif  g.gif  Pas mus plaukia didelė kompanija, ne mažiau 20 žmonių ir nuolaidos labai aktualus dalykas.

mūsų mažiau, 12, bet labiau rūpi, kad upę patys išsirinksim, o neplauksim ta, kuriai bus nuolaida smile.gif prisimenant pernai metų akcijas, tai daugiausia buvo kuponai plaukimui Šventąja, Žeimena, o mums ten nelabai įdomu smile.gif
baidares rezervavome čia, buvau radusi ir už 45 lt/parai savaitgalį, bet ten irklai mediniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 02, 13:32)
mūsų mažiau, 12, bet labiau rūpi, kad upę patys išsirinksim, o neplauksim ta, kuriai bus nuolaida smile.gif prisimenant pernai metų akcijas, tai daugiausia buvo kuponai plaukimui Šventąja, Žeimena, o mums ten nelabai įdomu smile.gif
baidares rezervavome čia, buvau radusi ir už 45 lt/parai savaitgalį, bet ten irklai mediniai schmoll.gif

Aš net nežiūriu akcijų blush2.gif Nes dažniausiai ima dvigubą nuvežimo mokestį, tai vargiai pigiau gaunasi...

Praeitais metais ėmėm, kad gavosi 168 lt dvi dvivietės baidos su nuvežimu, hermetišku maišu dviem dienom. Labai patiko aptarnavimas, baidos švarios, tvarkingos. Viskas liuks. Dabar irgi iš ten imsim. Ber misliju kokią dienelę be kompanijos dar plaukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2012 05 02, 13:49)
Aš net nežiūriu akcijų  blush2.gif Nes dažniausiai ima dvigubą nuvežimo mokestį, tai vargiai pigiau gaunasi...

mes ėmėm du kartus su akcija, bet kažkaip nepataikėm ant tokių..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 05 02, 13:52)
mes ėmėm du kartus su akcija, bet kažkaip nepataikėm ant tokių..

Paprastai nuvežimo mokesti 1 lt/km, o jie prašo 2 lt/km. Tai jei reikia vežti ratais 30 km rolleyes.gif
Atsakyti
Mes siemet uzsisake 2 plaukimus - Verkne ir Sirvinta thumbup.gif Dar labai svajoju praplaukti Siesarciu ir Vilnele. Bet niekas nepasiraso ekstrymui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2012 05 02, 21:22)
Mes siemet uzsisake 2 plaukimus - Verkne ir Sirvinta  thumbup.gif  Dar labai svajoju praplaukti Siesarciu ir Vilnele. Bet niekas nepasiraso ekstrymui  doh.gif

Vilnelėje tai jokio ekstrymo smile.gif tik slenksčiai ties Belmontu, bet per juos galima neplaukti, jei nedrąsu.
Atsakyti
Sveiki, kadangi prieš savaitę plaukiau, tai galiu pakomentuoti- iki Belmonto ekstrymo nėra, bet va nuo Belmonto iki Neries tai tikrai buvo ką veikti biggrin.gif daaaug pasislėpusių didelių akmenų, nemažai slenksčių, upė patvinus ir kunkuliuojanti vietomis tiesiog. Tik sekundei užsižiūri į draugus ir banga vandens atlekia tiesiai į tave. Įspūdžiai liux! thumbup.gif

p.s. Gal kas galit pakomentuot ar aplink Anykčius yra kokių įdomių maršrutų? Gali būti dienai arba dvioms smile.gif
Atsakyti