Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

QUOTE(Zabyte @ 2011 07 28, 11:34)
www.sabobaidares.lt ATSARGIAI SABO BAIDARES !!!!!!!!
https://beta.lt/viln...affiliate=email

Nepasitikėkite šituo bjaurastimi blink.gif Paleido papigiai į rinką kuponus, o dabar neleidžia jais naudotis ir plaukti blink.gif Pasielgė blogiau kaip su šunimis, išdurnino paskambinus. Tipo jau surinkti jam visi savaitgaliai blink.gif Aš nepirkau kupono tam, kad pirmadienį plaukčiau doh.gif Idiotas paskutinis, turėjo numanyti, kad kuponai tai tikrai norės savaitgaliais plaukti, tam ir perka iš anksto. Prisiglemžė mūsų visų pinigėlių, o po to turbūt sukomplektavo tuos, kurie visą kainą moka ir kuponiniai liko durnių vietoje. Dar rėkia į ragelius ir juos mėto blink.gif Ten kažkokia moteris jam iš šono sako - nu padaryk papildomą savaitgalį, nu padaryk žmonėms (vadinasi galima!!!), o jis sako - su durniais nešnekėsiu ir numetė ragelį blink.gif Jei žmogus šitaip sprendžia iškilusias problemas, tai jis asilas paskutinis ir nevertas, kad žmonės juo pasitikėtų. Ignoruokite tokį žmogystą, lai bankrutuoja!!!!!!!!!

Kupone skamba tokia sąlyga: "būtina išankstinė registracija"!!!! Kodėl skelbiate netiesą, kad neleidžia jomis plaukti... Leidžia, plaukit, tik labai gaila, kad vasara turi tiek savaitgalių ir nė vieno daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 07 30, 12:58)
Beja, labai nenustebčiau, kad tokiems klientams tektų plaukt su vadinamom kiaurom "skarbonkėm"

kaip idomiai cia g.gif o jus is anksto nusiteikiat, kuriems klientams kiauras skarbonkes duosite ar laimes dalykas g.gif Nes pernai su panasiu poziuriu i klientus ir KLIENTUS (t.y. vertesnius uz paprastus) susidurem. Buvo uzsakytos 8 Vista baidares. Viskas ok, vakare dar paskambino nuomotojas, pasitikslinti, ar laikas nepasikeite ir plaukimo startas. Ryte atveza 6.30 baidares (vienas vaikinas zvejojo, mate). Tada po valandos atvaziuoja vel, iskrauna kruva skirtingu, baisiu, senu baidariu su dar baisesnem liemenem, o graziasias Vistas susikrauna ir isvaziuoja, aiskintis liepia su savininku blink.gif O jis pasake, kad "supraskit mane, cia bankininku grupe issinuomoti panoro vakar baidares, tai jums bus ir sitos gerai" blink.gif blink.gif Normalus elgesys su klientais ar nelabai g.gif

p.s. plaukem ir su tom baisiom, nes ieskoti kitu nebuvo laiko ar noro
p.p.s. viena is baidariu buvo kiaura ir teko atvezti nauja
p.p.p.s. atejus atsiskaitymo akimirkai, kaip niekur nieko eme skaiciuoti kainas normaliu baidariu, bet paskui padare nemaza nuolaida visvien nuo pradines sumos.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 05, 14:48)
kaip idomiai cia  g.gif  o jus is anksto nusiteikiat, kuriems klientams kiauras skarbonkes duosite ar laimes dalykas  g.gif 

jus neteisingai mane supratot:-) perkant beta.lt ar kitur kuponus,nemanau,kad buna nurodyta baidariu rusis,kuria plauks zmones,todel ir sakiau,kad nenustebciau,jog tokiems atsibudusiems butu pasiulytos "komfortabilios" skarbonkes:-)
bet savo versla mylintys baidarininkai taip nesielgs,o ir tokie nuomoja vienos rusies baidares,o norintys kuo ilgiau islikt rinkoj, versis tik paciom geriausiom baidarem,kad klientas griztu pas juos dar nekarta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furtado: 05 rugpjūčio 2011 - 17:44
Oho kokios čia diskusijos verda bigsmile.gif
Aš tai klientų pusėje, niekas neturi teisės užgaulioti kliento, jei jis nieko blogo nepadarė ax.gif O kad ir sulaužytų netgi baidarę, tai maloniai iš pradžių reikia paprašyti sumokėti tongue.gif Užsižymiu aš visus tokius nemalonius paslaugų teikėjus cool.gif

Pas mane kitas klausimas, jei kas spės atsakyti ax.gif Įdomu būtų kiek iš jūsų ar pažįstamų nepersinešėte per Rudnios užtvanką, o bandėte plaukti? smile.gif Tiesa, ir ar sėkmingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 06 rugpjūčio 2011 - 11:53
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 08 06, 11:52)
Pas mane kitas klausimas, jei kas spės atsakyti ax.gif Įdomu būtų kiek iš jūsų ar pažįstamų nepersinešėte per Rudnios užtvanką, o bandėte plaukti? smile.gif Tiesa, ir ar sėkmingai?

Čia tipo klausimas, kas per krioklius bandė plaukt? blink.gif

Durnas klausimas... Pasakojo, kad prieš kelis metus italai plaukė ir nesuprato, kad ten užtvenkta. Baidarės lūžo į gabalus. Italai apsimokėjo cool.gif Ten akmenys dugne, reik būt labai durnam, kad laimę bandyt cool.gif
Atsakyti
ka tik grizom po baidariu, Grudos upe..ispudziai nerealus, aisku su nenumatytais bajeriais, bet jau viskas praejo, tai nesigailiu kad plaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 08 07, 23:18)
Čia tipo klausimas, kas per krioklius bandė plaukt?  blink.gif

Durnas klausimas... Pasakojo, kad prieš kelis metus italai plaukė ir nesuprato, kad ten užtvenkta. Baidarės lūžo į gabalus. Italai apsimokėjo  cool.gif Ten akmenys dugne, reik būt labai durnam, kad laimę bandyt  cool.gif

Visiškai nedurnas klausimas, jei jūs tokiu tonu, tai aš galiu pasakyti, kad jūsų durnas atsakymas rolleyes.gif Nes savo akimis mačiau ne vieną nuotrauką, tai iš kur galiu žinoti, kad tik durniai jas ten darė rolleyes.gif Ir jau paklausiau baidarių nuomotojų. Tai anaiptol neišdurnino, tiesiog pasakė, kad ten bando tik adrenalino fanatai, kiti persineša. Ir neminėjo lūžusių baidarių rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti mintimis, apie maistą kokį planuojate tokių išvykų metu?

Savi įprasti patiekalai labai atsibodo, gal kas ką įdomesnio pasiulytų? smile.gif

Pas mus įprastai pirmą vakarą atvažiavus būna šašlas su daržovėm (retesniais sardelės). Pusryčiams ryžių košė su kondensuotu pienu, arba grikiai su sviestu.

Ir didžiausias galvos skaumas man, yra pietūs plaukimo metu?
Sustojat ir kažką ruošiat? Ar pasiimat tik sausus užkandžius (sumuštiniai, lašinukai, rūkyta višta) ?

Vienas iš patiekalų dar būna bulvės arba makaronai su mėsos konservais...
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai prašau pagalbos. Esu įpareigota rasti kažkokį įdomų variantą plaukimui su baidarėmis. Pageidavimai tokie: plaukiam vieną dieną iki stovyklos, kurioje būtų saugu pasistatyti palapines, išsikepti šašlykiuką ir pavakaroti. Kitą dieną jau plaukti nenorim. Upė turėtų būti tikrai įdomi, skirta ne ramiam pasiplaukiojimui, bet su kliūtim ir šiek tiek adrenalino smile.gif Jei kažkuri galit kažką parekomenduot, tai laukčiau kontaktų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 09 rugpjūčio 2011 - 08:44
QUOTE(MagnolijaB @ 2011 08 09, 09:41)
Ar pasiimat tik sausus užkandžius (sumuštiniai, lašinukai, rūkyta višta) ?

mes du kartus per vasarą plaukiaum, tai valgis neatsibosta smile.gif papusryčiaujam namie, pirmą dieną pietums padarau arba sumuštinių, arba pyragėlių kokių iškepu, arba karbonadžiukų, o šiaip privalgom beplaukdami - riešutų, čipsų, šokolado, vytintų mėsyčių, sūrio lazdelių ir t.t.
vakarinei šašlykai su daržovėm, pusryčiams damušami sumuštiniai/pyragėliai, dažnas pasiima užpilamų sriubų... pietums sudedam viską ant bendro "stalo" ir pabaigiam valgyti kas ką turi smile.gif antrą dieną laužo nedegam
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 08 09, 08:48)
mes du kartus per vasarą plaukiaum, tai valgis neatsibosta smile.gif papusryčiaujam namie, pirmą dieną pietums padarau arba sumuštinių, arba pyragėlių kokių iškepu, arba karbonadžiukų, o šiaip privalgom beplaukdami - riešutų, čipsų, šokolado, vytintų mėsyčių, sūrio lazdelių ir t.t.
vakarinei šašlykai su daržovėm, pusryčiams damušami sumuštiniai/pyragėliai, dažnas pasiima užpilamų sriubų... pietums sudedam viską ant bendro "stalo" ir pabaigiam valgyti kas ką turi smile.gif antrą dieną laužo nedegam

mes irgi taip ax.gif
Atsakyti
O, benaršydana štai ką radau: Mityba žygyje
gal dar kam naudinga bus smile.gif
Atsakyti