Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

jau du kartus teko plaukti sventaja - ispudziai tai tik geri smile.gif aplinka super, smagu, grazu smile.gif vietu kur apsistoti yra ir be stovyklavieciu smile.gif
siemet plauksim dubysa, tik neaisku kaip ten bus nes savininke baidariu tokia issiblaskiusi smile.gif
Atsakyti
Nesupratau kaip čia įvyko, kad ta tema uždaryta nebaigta, o ši paleista g.gif

Gal galėtumėt patarti pirmą kartą plaukiantiems kokio ilgio atkarpą rekomenduotumėt rinktis?

Pasirinkimas tarp Merkio, Varėnės ir Ūlos, tai gal rinktis viduriuką - Varėnę, nes tas Merkys nuobodokas... g.gif pati savaitgalį plaukiau, tai norėjosi veiksmo daugiau... Ir šiaip nesėkmingai 75 proc. laiko lietus lijo, visi permirkę atplaukėm, bet vistiek įveikėm maršrutą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 rugpjūčio 2011 - 10:23
Mes savaitgali plaukem Verkne, zinokit, prisipazinsiu, klydau smile.gif maniau, kad bus neidomi upe ir tikrai netryskau noru ja plaukti smile.gif bet... upe tikrai thumbup.gif ir srauni, ir vingiuota, ir daug medziu prikritusiu thumbup.gif buvo ka veikti biggrin.gif aisku, neapsiejom be virtimu, grizom siek tiek nusibrozdine sonus i sakas, bet nuo to tik dar smagiau biggrin.gif kas grizo be bato, kas koki alaus buteliuka pamete, kas slapius sumustiniu parsiveze, bet dar karta isitikinau, kad su super komanda galima plaukti bet kuria upe! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 03, 10:21)
Nesupratau kaip čia įvyko, kad ta tema uždaryta nebaigta, o ši paleista  g.gif

Gal galėtumėt patarti pirmą kartą plaukiantiems kokio ilgio atkarpą rekomenduotumėt rinktis?

Pasirinkimas tarp Merkio, Varėnės ir Ūlos, tai gal rinktis viduriuką - Varėnę, nes tas Merkys nuobodokas...  g.gif pati savaitgalį plaukiau, tai norėjosi veiksmo daugiau... Ir šiaip nesėkmingai 75 proc. laiko lietus lijo, visi permirkę atplaukėm, bet vistiek įveikėm maršrutą  biggrin.gif

Merkiu tikrai neplaukciau, Sudetingumo atzvilgiu Ula ir Varene panasios. Man Ula labiau patiko- norejosi vis islipti i vandeni biggrin.gif Varene paprastai buna marsrutas nuo Babriskiu iki Senosios Varenos, dabar tuo marsrutu ir plaukem. Gavosi apie 12 km, gal siek tiek daugiau. su vienu islipimu pavalgyt ir nepersistengiant irkluoti uztrukom 5val. Daugiau plaukti nebuciau norejus. beveik visi plauke pirma karta ir toks atstumas buvo pats tas. Neidomiausia vieta buvo tvenkinys Senojoje Varenojeir atkarpele pries ji- atrode, kad islis koks piktas vandenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 07 30, 13:58)
Nu negaliu nepakomentuoti antrą kart taip pat tik jau antroj temoj
*O pas jį užimtos absol visos visos dienos?  g.gif Kas tas "papigiai"?
**Žinoma, o jūs turbūt paskambinot ir užsimanėt plaukt rytoj?O kaip jums atrodo, kada jis jums turėjo plaukimą rezervuot, rugpjūčio n-tąją, ir turbūt jūs norėsite, kad saulutė šviestų?O jei lis, tai pareikalausit ir kompensacijos? Šitam versle miegančių niekas nelaukia, o norit miegot, pirkit guminę valtį ir galėsit plaukt bele kada ir be jokių  PAPIGIAI kuponų
***Žiūrėti punktą **. Turbūt jūsų kupone nebuvo pažymėta nei konkreti data, nei savaitės diena, mieloji
****O gal galit pasakyt iš kur jis galėjo numanyt? Gal jūs dirbat būtent savaitgaliais, ar esate tolimųjų reisų vairuotojas/a, iškur žinot, kada jūs užsimanysit plaukt?
*****pakartosiu dar kartą, miegokit toliau
******A jo...?galima prie mėnesyje 4 savaitgalių padaryti penktą  bigsmile.gif ? Vau...
Paryškinti žodžiai parodo išprusimo ir kultūros lygį. Neduok, Dieve tokių klientų niekam  doh.gif Beja, labai nenustebčiau, kad tokiems klientams tektų plaukt su vadinamom kiaurom "skarbonkėm"

Išgirdo žodį šeštadienis ir ėmė nepagarbiai kalbėti, durninti, kad skambinu dėl šeštadienio, kad neva per tris dienas nusipirkus reikėjo dėl šeštadienio skambinti, nes jis taip parašė kupone, nors iš tiesų neparašė biggrin.gif Asilas ir tiek. Sakiau jam, kad nieko nebuvo parašyta, tik išankstinė registracija. Sorry, bet net pas gydytojus žmonės neskambina prieš 3 mėn. lotuliukas.gif Aš jam paskambinau prieš 10 dienų, jei čia jam mažai, tai jo problemos.
Kalbu taip, kaip nusipelnė, pirmas išdurnino mane kaip klientę.

Tavo žiniai, mieloji, jau turiu kitą baidarę, pas normalius labai išsilavinusius žmones ir suprantančius kas yra klientas. Taip man ir pasakė, kad jei nepatenkinsi vienos baidarės poreikių (nors pati siūliau prisitaikyti prie kitų, kad netektų atskirai vežti ir pan.), tai prarasi po to 100 baidarių. Puikūs žmonės, išmanantys verslo reikalus ir nesusirašę milijono žmonių į priekį, nors firma labai žinoma ir labai rekomenduojama kiek pasidomėjau.
Beje, mieloji, beta.lt man gražino pinigus, tai kas teisus? cool.gif Sėkmės tau su tuo Sabu, kad tokia jo gynėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2011 08 03, 18:00)
Išgirdo žodį šeštadienis ir ėmė nepagarbiai kalbėti, durninti, kad skambinu dėl šeštadienio, kad neva per tris dienas nusipirkus reikėjo dėl šeštadienio skambinti, nes jis taip parašė kupone, nors iš tiesų neparašė biggrin.gif Asilas ir tiek. Sakiau jam, kad nieko nebuvo parašyta, tik išankstinė registracija. Sorry, bet net pas gydytojus žmonės neskambina prieš 3 mėn. lotuliukas.gif Aš jam paskambinau prieš 10 dienų, jei čia jam mažai, tai jo problemos.
Kalbu taip, kaip nusipelnė, pirmas išdurnino mane kaip klientę.

Tavo žiniai, mieloji, jau turiu kitą baidarę, pas normalius labai išsilavinusius žmones ir suprantančius kas yra klientas. Taip man ir pasakė, kad jei nepatenkinsi vienos baidarės poreikių (nors pati siūliau prisitaikyti prie kitų, kad netektų atskirai vežti ir pan.), tai prarasi po to 100 baidarių. Puikūs žmonės, išmanantys verslo reikalus ir nesusirašę milijono žmonių į priekį, nors firma labai žinoma ir labai rekomenduojama kiek pasidomėjau.
Beje, mieloji, beta.lt man gražino pinigus, tai kas teisus? cool.gif Sėkmės tau su tuo Sabu, kad tokia jo gynėja lotuliukas.gif

na nesipykit taip ziauriai,juk tinkamai suplanuotos vandens keliones jega drinks_cheers.gif patys jas organizuojam jau ne pirmus metus ir klientas kaip sakoma -visada teisus smile.gif o del kuponu-tai ir mums per prievarta bruko kelios imones juos -tik imk-bet nepasimovem,ant ju masalo,supratom,kad pigus suris tik spastuose lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mes ėmėm kuponus.. paskambinom gal po savaitės, tiek trūko, kad tarpusavy suderinom savaitgalius, nes nemaža kompanija.. aišku, su norimais savaitgaliais buvo problema, šeimininkai sakė, viską išgraibstė per porą dienų nuo kuponų pasirodymo, bet pasistengė ir užrezervavo mums tiek baidarių, kiek reikia abiems pusėm tinkamą savaitgalį.. nesutartume, būtų money back ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2011 08 03, 16:00)
*Asilas ir tiek.
**Sakiau jam, kad nieko nebuvo parašyta, tik išankstinė registracija. ***Sorry, bet net pas gydytojus žmonės neskambina prieš 3 mėn. lotuliukas.gif
****Aš jam paskambinau prieš 10 dienų, jei čia jam mažai, tai jo problemos.
*****Tavo žiniai, mieloji, jau turiu kitą baidarę, pas normalius labai išsilavinusius žmones ir suprantančius kas yra klientas.
******Beje, mieloji, beta.lt man gražino pinigus, tai kas teisus? cool.gif
*******Sėkmės tau su tuo Sabu, kad tokia jo gynėja lotuliukas.gif

*uij.. rolleyes.gif Kultūrą pradėkim pirmiausia nuo SAVĘS. Elkis su kitais taip, kip norėtum, kad elgtųsi su tavim 4u.gif
**viskas pasakyta pačios sakinyje
***Kur čia tokie gydytojai, kad pas juos eilių nėra bigsmile.gif Prisirašyčiau lotuliukas.gif Nu juokinga
****Ne, čia jau nejo problemos, čia Jūsų problema, nes jūs susapnavote, kad būtų neblogai va paplaukioti, ir labai labai gera diena yra ta N diena. Baidarininkai dažniausiai jau gegužės menesiais turi surinkę visus savaitgalius, čia, kad žinotumėt, ateičiai)
*****neperšokus griovio, nesakyk op biggrin.gif Kai praplauksit, tada ir girkit ir baidares, ir aptarnavimą ir visa kita, kas bus susiję su ta diena. Antra, nesupratau išsilavinimas prie ko čia?
****** Jūs man atleiskite, bet labai drįstu abejoti dėl betos grąžintų pinigų rolleyes.gif
******* Ačiū, tikiuos sėkmės nebus perdaug biggrin.gif Sabas nemano - galėčiau juos tik peikt, sudirbt su žemėm, ir visai aš jų neginu, tiesiog matau, kad kartais taisyklė "klientas visad yra teisus" negalioja visiems.

Papildyta:
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 08 03, 16:21)
na nesipykit taip ziauriai

Ne, čia nesipykstam ir net nežiauriai biggrin.gif Man tiesiog patinka žmonės, kuriem taisyklė ta "klientas visad teisus" nesvarbu kokia kaina ir kokiom sąlygom yra No 1

QUOTE(zuzla @ 2011 08 03, 17:03)
nesutartume, būtų money back ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif Tik turbūt ne iš Betos, o iš žmogaus, kuris jas ir pardavė
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2011 08 03, 18:07)
drinks_cheers.gif Tik turbūt ne iš Betos, o iš žmogaus, kuris jas ir pardavė

na taip smile.gif juk šeimininkas turi numatyti/suplanuoti savo apimtis ir mesti į prekybą tiek kuponų, kiek gali aptarnauti
Atsakyti
sveikos,

esame uzsisake siam sestadieniui tai yra rugpjucio 6 dienai 5 baidares plaukti ulos upe, bet deja atsitiko taip, kad nebeiseina mums plaukti verysad.gif Gal kas noritumet si sestadieni plaukt vietoj musu. Jei domina smulkesne informacija suteiksiu az 4u.gif
Atsakyti
Plaukem savaitgali Strėvos upe nuo Liutonių kažkur... Tai trumpi atsilieipimai ax.gif Siulyciau plaukt iki Ziezmariu - nes toliau ziauriai nuobodu ir neidomu, plauki ale kanalu apaugusiu meldais, nei kur sustoti pavalgyt, nei pasisiot blush2.gif
Bet ties Bačkoniais (jeigu neklystu) lyg ir buves senas malunas, daug akmenu, vanduo net kunkuliuoja nuo sroves.. TAI TA ATKARPA VERTA DEMESIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko, ekstrymas geras! Turi islaviruot tarp akmenu, srove didele.. Is 7 baidariu, tik 3 nebuvo virtusios ar prisemusios tongue.gif Bet ir tiems prisemusiems patiko lotuliukas.gif

Dar ana menesi patiko plaukti Versekos upe thumbup.gif Tik toliau Merkiu - nuobodoka (bet jeigu ramaus plaukimo su alaus pagerimu norisi - tai norma )
Atsakyti
Sveiki, si siastadieni plaukiam Vilnele , paskutine minute keturi draugai uzstrigo Danijoje...

Jeigu kas norite priimtume i kompanija nedidele kompanija thumbup.gif

marsrutas ne ekstrymas, uzsakytos labai geros baidares ir sodyba su visais patogumais, kaina visai nedidele blush2.gif

jeigu kas susidomesite parasykite man i az cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 04 rugpjūčio 2011 - 19:00