Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės III tema

QUOTE(Blue_rose @ 2011 07 05, 20:16)
Gal daugiau info galit parasyt  ax.gif  Nuo kur pradejot? Nes mes irgi uz poros savaiciu plauksim Salcia - Merkiu.
Kiek pirma diena nuplauket km  smile.gif  ?
Kur buvot apsistoje?

Pradėjom nuo Žygmantičkių, nakvyne netoli Merkio ir Šalčios santakos.Nakvynei pasirinkome gražia pievą, prieš kurią anapus upės buvo mokama stovyklavietė. Antra diena plaukėmė iki Pamerkių.

Beje, šiemet pagaliau radau gerą UPIŲ ŽEMĖLAPĮ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2011 07 07, 16:52)
Pradėjom nuo Žygmantičkių, nakvyne netoli Merkio ir Šalčios santakos.Nakvynei pasirinkome gražia pievą, prieš kurią anapus upės buvo mokama stovyklavietė. Antra diena plaukėmė iki Pamerkių.

Beje, šiemet pagaliau radau gerą UPIŲ ŽEMĖLAPĮ smile.gif

Man kažkaip nieko nerodo šis žemėlapis blink.gif
Atsakyti
Sveikuciai, gal kam teko plaukti situo marsrutu: Družai - Vindeikiai - Liukonys?Planuojam pirma karta kelione baidaremis. Neteko dar doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Prašau informacijos apie Peršokšnos upelį. Gal kam teko ja plaukti? Kokie atsiliepimai? Jeigu iš šių metų įspūdžiai tai išvis būtų super..
Atsakyti
www.sabobaidares.lt ATSARGIAI SABO BAIDARES !!!!!!!!
https://beta.lt/viln...affiliate=email

Nepasitikėkite šituo bjaurastimi blink.gif Paleido papigiai į rinką kuponus, o dabar neleidžia jais naudotis ir plaukti blink.gif Pasielgė blogiau kaip su šunimis, išdurnino paskambinus. Tipo jau surinkti jam visi savaitgaliai blink.gif Aš nepirkau kupono tam, kad pirmadienį plaukčiau doh.gif Idiotas paskutinis, turėjo numanyti, kad kuponai tai tikrai norės savaitgaliais plaukti, tam ir perka iš anksto. Prisiglemžė mūsų visų pinigėlių, o po to turbūt sukomplektavo tuos, kurie visą kainą moka ir kuponiniai liko durnių vietoje. Dar rėkia į ragelius ir juos mėto blink.gif Ten kažkokia moteris jam iš šono sako - nu padaryk papildomą savaitgalį, nu padaryk žmonėms (vadinasi galima!!!), o jis sako - su durniais nešnekėsiu ir numetė ragelį blink.gif Jei žmogus šitaip sprendžia iškilusias problemas, tai jis asilas paskutinis ir nevertas, kad žmonės juo pasitikėtų. Ignoruokite tokį žmogystą, lai bankrutuoja!!!!!!!!!
Atsakyti
Pastebėjau, kad nuomotojai nuomoja ne tik baidares, bet ir plaustus. Gal kam yra tekę išbandyti? Kokie įspūdžiai? 4u.gif
Atsakyti
Trečiadienį išbandysiu- galėsiu pasidalinti įspūdžiais:)
Atsakyti
dar katamaranus nuomoja:
http://www.baidariuplius.lt/index.html

esu katamaranais plaukusi, man asmeniškai patinka thumbup.gif

Atsakyti
Nu negaliu nepakomentuoti antrą kart taip pat tik jau antroj temoj

QUOTE(Zabyte @ 2011 07 28, 09:36)
*Paleido papigiai į rinką kuponus, o dabar neleidžia jais naudotis ir plaukti blink.gif **Pasielgė blogiau kaip su šunimis, išdurnino paskambinus. Tipo jau surinkti jam visi savaitgaliai blink.gif
***Aš nepirkau kupono tam, kad pirmadienį plaukčiau doh.gif
****Idiotas paskutinis, turėjo numanyti, kad kuponai tai tikrai norės savaitgaliais plaukti, tam ir perka iš anksto.
*****Prisiglemžė mūsų visų pinigėlių, o po to turbūt sukomplektavo tuos, kurie visą kainą moka ir kuponiniai liko durnių vietoje.
******nu padaryk papildomą savaitgalį, nu padaryk žmonėms (vadinasi galima!!!),
tai jis asilas paskutinis ir nevertas, kad žmonės juo pasitikėtų.

*O pas jį užimtos absol visos visos dienos? g.gif Kas tas "papigiai"?
**Žinoma, o jūs turbūt paskambinot ir užsimanėt plaukt rytoj?O kaip jums atrodo, kada jis jums turėjo plaukimą rezervuot, rugpjūčio n-tąją, ir turbūt jūs norėsite, kad saulutė šviestų?O jei lis, tai pareikalausit ir kompensacijos? Šitam versle miegančių niekas nelaukia, o norit miegot, pirkit guminę valtį ir galėsit plaukt bele kada ir be jokių PAPIGIAI kuponų
***Žiūrėti punktą **. Turbūt jūsų kupone nebuvo pažymėta nei konkreti data, nei savaitės diena, mieloji
****O gal galit pasakyt iš kur jis galėjo numanyt? Gal jūs dirbat būtent savaitgaliais, ar esate tolimųjų reisų vairuotojas/a, iškur žinot, kada jūs užsimanysit plaukt?
*****pakartosiu dar kartą, miegokit toliau
******A jo...?galima prie mėnesyje 4 savaitgalių padaryti penktą bigsmile.gif ? Vau...
Paryškinti žodžiai parodo išprusimo ir kultūros lygį. Neduok, Dieve tokių klientų niekam doh.gif Beja, labai nenustebčiau, kad tokiems klientams tektų plaukt su vadinamom kiaurom "skarbonkėm"
Atsakyti
Sveikutės, gal kas plaukėte Anykščių rajone- upe Jara ar Šventaja? www.baidaresnuomai.lt ? kokie atsiliepimai???
Atsakyti
QUOTE(Sovile @ 2011 08 01, 15:14)
Sveikutės, gal kas plaukėte Anykščių rajone- upe Jara ar Šventaja? www.baidaresnuomai.lt ? kokie atsiliepimai???

o kada planuojat plaukti? mes bandysim kitą savaitgalį, po jo ir parašyčiau smile.gif
Atsakyti
mes plauksim rugpjūčio 13 smile.gif, įdomu man kaip ten su stovyklavietėm
Atsakyti