vakar plaukeme Ūla tai mano antrasis plaukimas, pirmasis buvo pries gerus 5 metus su kanojomis Šventojos upe Ūla gan patiko tik norėtus kažko ekstremalesnio, vyrukas nuomavęs baidares patarė kitą kartą plaukti Grūda, atseit ji itin įdomi gal kas plaukė?
QUOTE(be*starlet @ 2010 07 06, 22:27)
(gal kam pravers planuojantis)
man pravers, labai ačiū už info čia šį savaitgalį plaukėt?
QUOTE(zuzla @ 2010 07 06, 22:59)
man pravers, labai ačiū už info čia šį savaitgalį plaukėt?
Plaukeme pirmadieni-antradieni.
QUOTE(be*starlet @ 2010 07 06, 23:07)
Plaukeme pirmadieni-antradieni.
supratau.. mes plaukiam šeštadienį, tai jei gausiu kitų pritarimą, plauksim nuo družų nes 4 val plaukimo man per mažai
QUOTE(zuzla @ 2010 07 06, 23:15)
supratau.. mes plaukiam šeštadienį, tai jei gausiu kitų pritarimą, plauksim nuo družų nes 4 val plaukimo man per mažai
na, dar priklauso nuo tepmo, kokiu plauksite, mes tikrai energingai irklavome,, nes baidariu nuomininkas nustebo, kad si atstuma nuplaukeme tik per 4 val, 1 valanda anksciau isplaukusi grupe mus pasivijo tik po 2 val, tai jie plauke ta pati atstuma apie 6.5-7 val.
Antros dienos atstuma (26-29km) nakti plaukusi baidarininku grupe iveikė per 7 valandas be sustojimu, bet jie plauke nakti.
Tad tiesiog atsizvelgite i savo pajeguma, smagaus zygio
QUOTE(be*starlet @ 2010 07 07, 10:35)
Tad tiesiog atsizvelgite i savo pajeguma, smagaus zygio
ok, ačiū
pirma karta plaukiant ar labai daznai yra verciamasi? mes kai plauksim man kaip tik nelabosios dienos bus
QUOTE(Mažė_ @ 2010 07 08, 11:05)
pirma karta plaukiant ar labai daznai yra verciamasi? mes kai plauksim man kaip tik nelabosios dienos bus
Aš pirmą kartą plaukiau Ūla. Iš mūsų 10 baidarių apsivertė tik viena, draugų. Nežinau, kaip ten jie apsivertė, nes mes dar atsilikę lyg tai buvom. O aš, kadangi kai pirmąkart plaukiau, kai tik kliūtis buvo jau galvodavau, kad virsim Viskas sėkmingai buvo, man daug įspūdžių buvo, kai kuriems mažiau, nes buvo plaukę su baidarėmis jau ne kartą, tik ne Ūla. Plaukėm 2 dienas, antrą dieną priplaukėm krioklį, tai baidares reikėjo persinešti
Ar teko kam moket uz sugadinta baidare?
Ar nuomotuojai tikrina baidares sugrizus? ar neiskilo, nesuluzo kas nors?
Kaip apmokama/apiforminama sugadintas inventorius?
QUOTE(Blue_rose @ 2010 07 11, 11:16)
Ar teko kam moket uz sugadinta baidare?
Jei iskilimas tik -tai paprastai nieko nereikia moket (nebent nuomotojas naudojasi bet kokia proga nulupt pinigeliu ) ,nes nera sudetinga suklijuot baidare.O jei rimtai sulauzot-manau gali tekt susimoketi.Kita vertus,jei nepasirasai jokiu nuomos sutarciu-tai galima ir velniop pasiust nuomotoja su savo priekaistais (cia jau saziningumo reikalas ).
QUOTE(ramunycia @ 2010 07 11, 17:18)
Jei iskilimas tik -tai paprastai nieko nereikia moket (nebent nuomotojas naudojasi bet kokia proga nulupt pinigeliu ) ,nes nera sudetinga suklijuot baidare.O jei rimtai sulauzot-manau gali tekt susimoketi.Kita vertus,jei nepasirasai jokiu nuomos sutarciu-tai galima ir velniop pasiust nuomotoja su savo priekaistais (cia jau saziningumo reikalas ).
Tai vat... kad rado iskilima kedes apatinej daly... ir dabar mes turetumem 180lt sumoket uz kede (ale jie zadejo pakeist ta dali nors labai abejoju.. greiciausiai suklijuos ir toliau plauks zmones )...
Ir mastau ar cia moket ar ne.
Jeigu zinociau,kad tikrai pakeis sedyne - tai valio.... bet greiciausiai tai geras uzdarbis bus jiems.
QUOTE(Blue_rose @ 2010 07 12, 11:27)
Tai vat... kad rado iskilima kedes apatinej daly... ir dabar mes turetumem 180lt sumoket uz kede (ale jie zadejo pakeist ta dali nors labai abejoju.. greiciausiai suklijuos ir toliau plauks zmones )...
Jeigu zinociau,kad tikrai pakeis sedyne - tai valio.... bet greiciausiai tai geras uzdarbis bus jiems.
Nemokėčiau... Jūs ką- specialiai laužėt kėdę? Šokinėjot ant jos? Vinis kalėt? Jei ne- juk tai normalus dėvėjimasis. Ir kuo jūs kalti, kad būtent "ties jumis" ta kėdė pagaliau palūžo Juk amortizacija jau į nuomos kainą turėtų būti įskaičiuota.