Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(FruitCocktail @ 2010 05 11, 20:37)
Bėda ta, kad ir mano kalytė prie jo lenda. Nebūtų jo, normaliai eitų. O dabar tamposi, pamiršta, ko čia į tą lauką atėjo.
Bandysiu dar aiškintis, gal vis dėlto kas nors laiko save jo šeimininku.

oi kaip pažįstama... prie mano namų nemažai tokių šunų, tik jie tikrai turi šeimininkus, bet jiems spjauti į tai, sakyk nesakęs, bet vistiek išleisdavo anksti ryte, paimdavo vėlai vakare iš lauko, bet tikrai nekilo niekada noras kažkam skambinti schmoll.gif šuo nekaltas, labai norėtųsi apmėtyti akmenim ir lazdom šeimininką, bet gi neišeina, pasodins cool.gif tai tekdavo taip su šunimi verysad.gif nu ką padarysi, džiunglių įstatymai...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 11, 19:47)
oi kaip pažįstama... prie mano namų nemažai tokių šunų, tik jie tikrai turi šeimininkus, bet jiems spjauti į tai, sakyk nesakęs, bet vistiek išleisdavo anksti ryte, paimdavo vėlai vakare iš lauko, bet tikrai nekilo niekada noras kažkam skambinti schmoll.gif šuo nekaltas, labai norėtųsi apmėtyti akmenim ir lazdom šeimininką, bet gi neišeina, pasodins cool.gif tai tekdavo taip su šunimi verysad.gif nu ką padarysi, džiunglių įstatymai...

Aišku, nekaltas, sakau, kad gaila man jo, na bet nėr gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
Musu bulmastife siuo metu rujoja tai vaiksto merga su kelnaitem thumbup.gif turime ir maza pekinuke jai kelnaiciu nemauname,net nesijaucia,kad ji rujoja.
Atsakyti
jergutėliau, mūsų mergina vakar stojo į suaugusių šunų gretas blink.gif negi tikrai tris savaites ruja tęsiasi? ir dar, lankom dresūrą, šunų nepaleidžiam, tai turbūt niekas nenutiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 14, 14:39)
jergutėliau, mūsų mergina vakar stojo į suaugusių šunų gretas  blink.gif negi tikrai tris savaites ruja tęsiasi? ir dar, lankom dresūrą, šunų nepaleidžiam, tai turbūt niekas nenutiks  biggrin.gif

Tikrai taip, gal net sakyciau 4...Nieko baisaus ta ruja, tik pasekit kada pati kale patino "nores" ir ta savaitele ypac akylai ja stebekit (jos tada "begediskai pacios suka uodega i sona ir verziasi prie patinu) O del dresuros, tai kaip ir galima (jei aikstelej tokia tvarka), tik jei kale didelio ugio ir dar nera labai gerai dresuota, as nerizikuociau, bent jau ta "karstaja" savaite...Savo mazge vedzioju visur, nes jei kas tai ant ranku paimu, o kai VA kavalieriaus buvo uzsigeidus, tai nelabai smagu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 14, 15:39)
jergutėliau, mūsų mergina vakar stojo į suaugusių šunų gretas  blink.gif negi tikrai tris savaites ruja tęsiasi? ir dar, lankom dresūrą, šunų nepaleidžiam, tai turbūt niekas nenutiks  biggrin.gif

Mano vokiete rujoja 20 dienų. Bet nenori patinų. Jau 5 metai ir niekada nenorėjo. Jei kuris prisiartina tai toooli nuo savęs paveja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 09 14, 15:01)
Mano vokiete rujoja 20 dienų. Bet nenori patinų. Jau 5 metai  ir niekada nenorėjo. Jei kuris prisiartina tai toooli nuo savęs paveja  biggrin.gif

maniškė taip pat, visai ne sexy baby blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergos visos labai sexy, ypac blonde tai ir nerujodama pati ant bernu lipa biggrin.gif
(tikrai cia ne hierarchijos klausimas, nes jokia ji ne dominante, gal greiciau hormonai truputi "fuseruoja", nes ir tariami nestumai pas ja labai isreiksti)
nu bet su maza merga ir bedos nedaug - jei koks labai atkaklus kavalierius pristoja, susirenki i glebi ir tiek bedos su ja. Bet kai vedant "norincia" didelio ugio kale pristoja koks agresyvus ir atkaklus patinas, tai labai liudnai gali baigtis...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 09 14, 16:44)
nu bet su maza merga ir bedos nedaug - jei koks labai atkaklus kavalierius pristoja, susirenki i glebi ir tiek bedos su ja.

o jo, labai tikiuos, kad maniškei berniokai bus nė motais, nes kitu atveju nesuveiks šitas variantas - nešuos ir einu doh.gif mano mažiukė 24 kg jau traukia biggrin.gif
Atsakyti
nu ir ką, baigės mūsų dresūra kuriam laikui doh.gif per daug kvapni mūsų mergička patinams, nekaip mokslai sekės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 15, 13:15)
nu ir ką, baigės mūsų dresūra kuriam laikui  doh.gif per daug kvapni mūsų mergička patinams, nekaip mokslai sekės  lotuliukas.gif

Toks ekstrymas pazengusiems labai gera provokacija, o pradzioj mokslo tai negerai. Jums beliks kuri laika stropiai "namu darbus" su mergica kartotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 09 15, 13:23)
Toks ekstrymas pazengusiems labai gera provokacija, o pradzioj mokslo tai negerai. Jums beliks kuri laika stropiai "namu darbus" su mergica kartotis  mirksiukas.gif

nu bet o ką daryt unsure.gif aišku jau grįšim ne į savo grupę tęst mokslų doh.gif žodž, akademinės atostogos lotuliukas.gif iki šiol buvo lyderė tarp grupiokų cool.gif

bet tai jei, nepažįstu savo vaiko dabar, visa gulinėjanti, vis žiūri į savo pasturgalį, vakarienės vakar atsisakė unsure.gif ar tikrai visi tie negalavimai nurašomi rujai? nes iki šiol tikrai viskas buvo gerai, ėdė, judri buvo...( kokios babeziozės nepravėpt, skaičiau kelis psl atgal ) g.gif
Atsakyti