QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 19:47)
1. na žinoma, šiaip nuo tokio garso niekas normaliai miegantis nepabustų, bet aš būtent nuo jos bet kokio garselio naktį pabundu, nes labai ją myliu, instinktas tiesiog, kartais net anksčiau prabundu, : o miega tiesiai prieš galvą, aš su ranka pasiekiu ją jos guolyje. Be to jai duota laisvė, bet kada ateina į lovą
2. na dieną laižosi pakankamai dažnai, nes nori būti švari, tai jei taip naktį
3. nežinau ką galvoja, bet reaguoja gana linksmai ir pati duodasi, kad juos uždėčiau
4. na jaučia manau, juk būna kalytės daug liūdnesnės, tylesnės... gal ir paskauda ką
5. na mano šuo bekvapis skaitosi, plaukas, ne kailis, prausiamas dažnai, tai kvapo jokio, beje, mačiau jau Daiva D. parašė, taip be abejo, dedamas įklotas
6. tai visi mes čia taip
2. na dieną laižosi pakankamai dažnai, nes nori būti švari, tai jei taip naktį
3. nežinau ką galvoja, bet reaguoja gana linksmai ir pati duodasi, kad juos uždėčiau
4. na jaučia manau, juk būna kalytės daug liūdnesnės, tylesnės... gal ir paskauda ką
5. na mano šuo bekvapis skaitosi, plaukas, ne kailis, prausiamas dažnai, tai kvapo jokio, beje, mačiau jau Daiva D. parašė, taip be abejo, dedamas įklotas
6. tai visi mes čia taip
Neprisimenu, kad savo pasisakyma sunumeravau...
Aciu uz redakcija.
Zinot ka, mamos, gimdykit jus daugiau vaiku, , Savo
suni myliu kaip seimos nari, bet kai jau inkstintas vystosi prabudineti, cituoju....
"būtent nuo jos bet kokio garselio naktį"
tai be komentaru.................ir kita tema.