Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 19:47)
1. na žinoma, šiaip nuo tokio garso niekas normaliai miegantis nepabustų, bet aš būtent nuo jos bet kokio garselio naktį pabundu, nes labai ją myliu, instinktas tiesiog, kartais net anksčiau prabundu, : o miega tiesiai prieš galvą, aš su ranka pasiekiu ją jos guolyje. Be to jai duota laisvė, bet kada ateina į lovą
2. na dieną laižosi pakankamai dažnai, nes nori būti švari, tai jei taip naktį g.gif
3. nežinau ką galvoja, bet reaguoja gana linksmai ir pati duodasi, kad juos uždėčiau
4. na jaučia manau, juk būna kalytės daug liūdnesnės, tylesnės... gal ir paskauda ką g.gif
5. na mano šuo bekvapis skaitosi, plaukas, ne kailis, prausiamas dažnai, tai kvapo jokio, beje, mačiau jau Daiva D. parašė, taip be abejo, dedamas įklotas
6. tai visi mes čia taip mirksiukas.gif

Neprisimenu, kad savo pasisakyma sunumeravau... blink.gif
Aciu uz redakcija.
Zinot ka, mamos, gimdykit jus daugiau vaiku, smile.gif , Savo
suni myliu kaip seimos nari, bet kai jau inkstintas vystosi prabudineti, cituoju....
"būtent nuo jos bet kokio garselio naktį"
tai be komentaru.................ir kita tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 21 kovo 2009 - 19:26
QUOTE(polonia @ 2009 03 21, 20:25)

Zinot ka, mamos, gimdykit jus daugiau vaiku, smile.gif

Kaip kam, gal vieniem reikia daugiau vaikų, kitiem daugiau šunų.Ir nematau tame nieko blogo. Kam šuo yra tik šuo, kam šuo yra daugiau...
Atsakyti

Kam šuo yra tik šuo, kam šuo yra daugiau...
[/quote]
visiskai pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2009 03 21, 19:25)
Neprisimenu, kad savo pasisakyma sunumeravau... blink.gif
Aciu uz redakcija.
Zinot ka, mamos, gimdykit jus daugiau vaiku, smile.gif , Savo
suni myliu kaip seimos nari, bet kai jau inkstintas vystosi prabudineti,  cituoju....
"būtent nuo jos bet kokio garselio naktį"
tai be komentaru.................ir kita tema.

aš tai atvirkščiai sakyčiau g.gif keisti tavo tokie besipiktinantys pasisakymai būtent šunų mylėtojų forume ax.gif man taip gaunasi savaime ir aš tuo nerealiai džiaugiuosi rolleyes.gif dėl to mano šuo yra saugus ir galbūt jei kas - aš užkirsiu kažkam kelią, išgirsiu laiku ir pagelbėsiu, manau, kad taip ir turi būti rolleyes.gif

beje, dėl numeriukų, žmonės taip daro forume, norėdami normaliai atsakyti į kito žmogaus postą, kad mintys nesusimakaluoti, nematau čia reikalo stebėjimuisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 22:00)
aš tai atvirkščiai sakyčiau g.gif keisti tavo tokie besipiktinantys pasisakymai būtent šunų mylėtojų forume ax.gif man taip gaunasi savaime ir aš tuo nerealiai džiaugiuosi rolleyes.gif dėl to mano šuo yra saugus ir galbūt jei kas - aš užkirsiu kažkam kelią, išgirsiu laiku ir pagelbėsiu, manau, kad taip ir turi būti rolleyes.gif

Besipiktinantys? Gink dieve! Man suo irgi daugiau negu suo..Manau, kad visi cia sunu forume sededami, yra siek tiek pamise del sunu. Sveikai pamise.
Nei priestaravau, nei piktinausi, cia JUS daugiausia piktinates kitais, i AZ man rasot( tiesa sakant nesupratau tos Jusu zinutes, uz patarimus aisku dekoju, bet nesupratau, kas jus seka blink.gif??? )
Ir nelaukite pastoviai, kad va va kazkas cia JUS uzpuls forume...
Mes tik diskutuojam, beje..
Maukit kelnaites, puoselekit savo inkstinta, uzkirtineki "kažkam kelią" smile.gif, visa tai JUSU reikalas. Linkiu daugiau saugumo JUMS ir JUSU suniukui.
SEKMES! 4u.gif

Papildyta:
smile.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 22:00)
beje, dėl numeriukų, žmonės taip daro forume, norėdami normaliai atsakyti į kito žmogaus postą, kad mintys nesusimakaluoti, nematau čia reikalo stebėjimuisi g.gif

Beje, zmones numeruoja SAVO postus, o ne svetimus, kurie pries tai nebuvo sunumeruoti.
Bet cia nieko tokio, juk padekojau uz redakcija.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 22 kovo 2009 - 10:34
QUOTE(polonia @ 2009 03 22, 10:28)
Besipiktinantys? Gink dieve! Man suo irgi daugiau negu suo..Manau, kad visi cia sunu forume sededami, yra siek tiek pamise del sunu. Sveikai pamise.
Nei priestaravau, nei piktinausi, cia JUS daugiausia piktinates kitais, i AZ man rasot( tiesa sakant nesupratau tos Jusu zinutes, uz patarimus aisku dekoju, bet nesupratau, kas jus seka blink.gif??? )
Ir nelaukite pastoviai, kad va va kazkas cia JUS uzpuls forume...
Mes tik diskutuojam, beje..
Maukit kelnaites, puoselekit savo inkstinta, uzkirtineki  "kažkam kelią" smile.gif, visa tai JUSU reikalas. Linkiu daugiau saugumo JUMS ir JUSU suniukui.
SEKMES! 4u.gif

oho... daug kam parašau į a/ž, beje, dauguma čia forume a/ž taip pat naudoja ir niekas taip nenustemba mirksiukas.gif viskas čia normalu, viena info gali būti vieša, kita nelabai, nes ji daugiau asmeninio pobūdžio ax.gif jei nepatinka, daugiau ginik Dieve nerašysiu, norėjau gerai, o žiūriu, kad nelabai patiko ax.gif
o seka... nu seka... ką aš galiu padaryti? g.gif aš vat irgi mąstau, kad nei Zvonkė, nei kokia 69 Danguje nesu, o vat sekioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 22, 11:53)
oho... daug kam parašau į a/ž, beje, dauguma čia forume a/ž taip pat naudoja ir niekas taip nenustemba mirksiukas.gif viskas čia normalu, viena info gali būti vieša, kita nelabai, nes ji daugiau asmeninio pobūdžio ax.gif jei nepatinka, daugiau ginik Dieve nerašysiu, norėjau gerai, o žiūriu, kad nelabai patiko ax.gif
o seka... nu seka... ką aš galiu padaryti? g.gif aš vat irgi mąstau, kad nei Zvonkė, nei kokia 69 Danguje nesu, o vat sekioja ax.gif

Tema- Kaip susitvarkot su kalyte?

(P.S. Mano AZ perpildyta, as taip pat susirasineju su daug kuo.
Paaiskinsiu kaip vaikui- NE AZ MANE STEBINA! biggrin.gif Nereikia manes informuoti kam ta dezute reikalinga..(net juokas ima).
Stebina zmones su itarumo, slapstymosi paranoja!
Tikrai bukite tokia maloni, nebesiuskite savo liguistu laisku...
Is anksto dekoju..
Sekmes. Jeigu ka norite dar pasakyti man, atidarykite savo asmenine tema.
Cia ne tas adresas, gaila zmoniu kurie info apie kales iesko.
VISKAS.)
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2009 03 22, 11:17)
Tema- Kaip susitvarkot su kalyte?

(P.S. Mano AZ perpildyta, as taip pat susirasineju su daug kuo.
Paaiskinsiu kaip vaikui- NE AZ MANE STEBINA!  biggrin.gif Nereikia manes informuoti kam ta dezute reikalinga..(net juokas ima).
Stebina zmones su itarumo, slapstymosi paranoja!
Tikrai bukite tokia maloni, nebesiuskite savo liguistu laisku...
Is anksto dekoju..
Sekmes. Jeigu ka norite dar pasakyti man, atidarykite savo asmenine tema.
Cia ne tas adresas, gaila zmoniu kurie info apie kales iesko.
VISKAS.)

taigi, tema tikrai tokia... o ponička pradėjote kritikuoti susitvarkymo su kalyte būdus... g.gif įdomiai čia... plius, apkaltinote mane viešai už tai, kad prieš pusmetį GERO NORĖDAMA parašiau jums vieną a/ž žinutę (beje, ne šia tema, kad čia rašytumėte rolleyes.gif )
ok, viską supratau... kitą kartą prieš norėdama parašyti ką gero gerai pagalvosiu kas man iš to ir ar apsimoka man rolleyes.gif
o koks jūsų reikalas mano slaptumas? kuo jums trukdo??? a/ž turbūt ne veltui forume ir duota, kad ką nori, tą ir rašai tik asmeniškai... rolleyes.gif
geros dienos, ponia rolleyes.gif daugiau nebeturiu reikalo ir tikiuosi nebeturėti rolleyes.gif
Atsakyti
Mauti, nemauti kelnaiciu, mokinti islaizyti... o ka daryti, jei mopses nesusiraito taip, kad pasiektu issilaizyti??? manau ir prancuzytems ta pati problemele. jau cia niekas nebegalvoja, grazu-negrazu, reikia. Aisku, ikloteliaikeiciami kas pora valandu, kasdien nuprausiama kalyte, apie bloga kvapa ne kalbos ner. Va MB pamatytas laselis ant grindu, ant lovos-katostrofa daug didesne nei kelnaites:))))))
Atsakyti
Maniškė irgi pirmąkart pradėjo rujoti. Nesilaižo, mat neskanu jai tongue.gif aš jai visaip bandau galvą prie uodegos prilenkt, snukutį į kraujo lašus baksnoti. Tai žiūri į mane nustebus- nesupranta, ko aš iš jos noriu. doh.gif Va, sumąsčiau tą vietą gietine patept lotuliukas.gif nusilaižė, kol buvo grietinės ir tiek. taigi nelakstysiu su grietine ir netepliosiu visąlaik jos dziundzės doh.gif ne, nu man pačiai juokinga, į save iš šalies žiūrint.
Nupirkau Kikoj tas kelnaites, uždėjau. Iš pradžių lyg ir bandė jas pagraužti, bet įkišau į nasrus jos mėgstamiausią desertą- morką, ir sudorojusi daržovę kelnaites užmiršo. Vaikai žvengia, kad po namus šuo su triūsikais laksto. lotuliukas.gif Bet negaliu aš pakęsti nei vieno lašelio ant grindų, nu negaliu. Tvarka turi būt. bigsmile.gif Bet, jei pastoviai tuos triūsikus nešios, tai jau tikrai neišmoks išsilaižyti g.gif

Papildyta:
Na va, ką tik pirmąkart nuėjusi į savo guolį intensyviai išsilaižė. Tai jau gyriau kaip įmanydama, net skaniuką daviau. Galgi vis dėlto išmoks... ax.gif
Atsakyti
nenorekite, kad per pirma ruja jau viska idealiai darytu smile.gif maniske per pirma ruja minimaliai laizesi, bet palaipsniui vis daugiau laizydavo. dabar negaliu sakyti, kad viska gerai issilaizo, bet vis tiek matosi, kd stengiasi biggrin.gif
Atsakyti
Mūsiškė susitvarko viską puikiausiai pati. Tai kaip ir neturiu praktikos, ką patarti, jei būtų kitaip.
Atsakyti