QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 15:57)
o aš tau irgi paprieštarausiu
dėl dienos visiškai su tavimi sutinku, nu bet naktį? žinai, aš visai nenoriu budinėti nuo kalytės intensyvaus laižymosi garsų, nuo galvojimo ar nepriteps guolio/lovos plius nepamirškim, kad gyvūnas irgi nori ramiai išsimiegoti, tam naktis ir skiriama mums visiems
mano kalytė vėlai vakare, prieš miegą pamato triusikus ir net regis apsidžiaugia
labai noriai maunasi ir miega iki ryto. Aišku, neturi to pilno 100 proc. supratimo, kad dabar visiškai saugi yra, tai dar iš inercijos pabando pasilaižyti, bet po to iš karto užmiega, naktį girdžiu tik kartą, nu maksimum du laižantis ir ryte kai nuimu, tai visu greičiu vėl puola laižytis, instinktas nedingsta
Nezinau, mano 40 kg sverianti kale, tikrai nekelia jokiu TEN siaubingu garsu kai laizosi, na, aisku, jos ir guolis kazikur toliausiai, bet nemanau, kad mazi suniukai kaip jusu gali jau ten taip triuksmauti..Na, nebent miegate kartu..
O del galvojimo priteps nepriteps guolio, tai man net minciu nekilo, paprasciausiai nuvelku uzvalkala ir isplaunu...Ko cia bijoti
"Gyvunas nori issimiegoti"- tai ir miega jis! Gi nesilaizo kiaura nakti..
Nemanau, kad kalyte pamato triusikus ir galvoja
-"O triusikai, kaip puiku!"
Negi gyvunai jau labai dideli diskonforta rujodami jaucia, kad jiems reikia jaustis saugiai su...triusikais
Baisu ir pagalvot, koks kvapas po nakties is po tu triusiku sklinda.. Na, maniske tai smirske, jeigu dar triusikus uzdeciau...fu kaip nehigieniska.
Bet as nepriestarauju, tik issakau savo nuomone...