Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(Puella* @ 2009 02 02, 19:04)
Maniškė Vakarų Škotijos baltasis terjeras.
Kiek teko domėtis, kitos šios veislės kalytės surujojo iki 7-8 mėn.

Matau iš avataro blush2.gif . Kuo vėliau ateis-tuo geriau. smile.gif Gali ir metukų sulaukusi surujoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 02 02, 17:12)
Matau iš avataro  blush2.gif . Kuo vėliau ateis-tuo geriau.  smile.gif  Gali ir metukų sulaukusi surujoti. drinks_cheers.gif

Nu, lauksiu, kada čia ta "laimė" mus aplankys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2009 02 02, 17:51)
Sveiki,

Irgi turiu klausimuką: mano šunei jau beveik 9 mėn., bet dar nebuvo rujos..na, arba aš jos nesugebėjau pamatyt  blush2.gif nemačiau, kad kraujuotų, bet pastebiu, kad tą savo vietelę pasilaižo vis. Dažnai svečiuose būna pudelis patinas, bet kad prie jo lįstu kiek kitaip, nei visada (žaidžiant), nepastebėjau.. Dėl to įtarimų ir nekyla, kad jau būtų rujojusi... O ar būna taip, kad ruja būtų nepastebima? g.gif O gal dar nieko tokio, kad ji, būdama 9 mėn. amžiaus, nerujoja?  unsure.gif

Mano mergina pirmą kartą rujojo pernai kovo mėnesį, jai tada buvo jau kiek virš 23 mėnesių. Antroji ruja dar neprasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 02 02, 20:20)
Mano mergina pirmą kartą rujojo pernai kovo mėnesį, jai tada buvo jau kiek virš 23 mėnesių. Antroji ruja dar neprasidėjo  biggrin.gif

Ne, nu nelygink savo vilkiaškos su kitom veislėm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 02 02, 21:30)
Ne, nu nelygink savo vilkiaškos su kitom veislėm  lotuliukas.gif

Sako ir primityvai taip moka ax.gif
Atsakyti
manoji auksiuke pirma karta 9 menesiu surujojo.kvailiuke dar,tai pirma savaite kaip nesava buvo,nesuprato kas cia vyksta.bet i rujos pabaiga mergina susivoke ir jau paskutinem dienom viska pati issilaizydavo.o siaip tai siuvom "trusikus"ir sekmingai nesiojo blush2.gif .tik kad ruja buvo ilga-4 savaites vargom,zentus nespejom vaikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos;) gal gali pasidalinti kelnaiciu siuvimo patirtim rujojanciai kalytei? ax.gif

nes nusmunka labai, reiktu kazkokias petneseles prisiut,bet nelabai isivaizduoju kaip..
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2009 03 21, 14:55)
Sveikos;) gal gali pasidalinti kelnaiciu siuvimo patirtim rujojanciai kalytei?   ax.gif

nes nusmunka labai, reiktu kazkokias petneseles prisiut,bet nelabai isivaizduoju kaip..

As aisku labai atsiprasau, bet man tos kelnes tai visiska nesamone. schmoll.gif
Jus atpratinsite kale tvarkys galutinai.
Tos kelnes tai kazkas nenaturalaus.. Pasityciojimas is suns...
Kale turi moket susilaizyt, susitvarkyt ir pan.
As saviske net ismokiau eiti ir taskus nuo grindu sulaizyti. Aisku, turiu duot komanda" SULAIZYK" ir tureti ka nors rankoje skanaus, tai ji varo ir iesko galva palenkus ir laizo kraujo taskus.
Rado sunaus keciupo pritaskyto tai to nelaizo, iesko savu lasu...
Siaip as neturiu jokiu problemu su kales ruja, tik kad pasaugot reikia nuo sunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 21 kovo 2009 - 14:49
o aš tau irgi paprieštarausiu mirksiukas.gif dėl dienos visiškai su tavimi sutinku, nu bet naktį? žinai, aš visai nenoriu budinėti nuo kalytės intensyvaus laižymosi garsų, nuo galvojimo ar nepriteps guolio/lovos plius nepamirškim, kad gyvūnas irgi nori ramiai išsimiegoti, tam naktis ir skiriama mums visiems ax.gif
mano kalytė vėlai vakare, prieš miegą pamato triusikus ir net regis apsidžiaugia g.gif labai noriai maunasi ir miega iki ryto. Aišku, neturi to pilno 100 proc. supratimo, kad dabar visiškai saugi yra, tai dar iš inercijos pabando pasilaižyti, bet po to iš karto užmiega, naktį girdžiu tik kartą, nu maksimum du laižantis ir ryte kai nuimu, tai visu greičiu vėl puola laižytis, instinktas nedingsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2009 03 21, 13:55)
Sveikos;) gal gali pasidalinti kelnaiciu siuvimo patirtim rujojanciai kalytei?  ax.gif

Geriau ne siūti, o nupirkti zooparduotuvėje. Jos elastingos, nesmunka. Galima papildomai pritvirtinti gumomis prie antkaklio.

user posted image

Aš kelnaites dėdavau tik nakčiai, nes kalė miegojo lovoje.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 03 21, 15:57)
o aš tau irgi paprieštarausiu mirksiukas.gif  dėl dienos visiškai su tavimi sutinku, nu bet naktį? žinai, aš visai nenoriu budinėti nuo kalytės intensyvaus laižymosi garsų, nuo galvojimo ar nepriteps guolio/lovos plius nepamirškim, kad gyvūnas irgi nori ramiai išsimiegoti, tam naktis ir skiriama mums visiems ax.gif
mano kalytė vėlai vakare, prieš miegą pamato triusikus ir net regis apsidžiaugia g.gif labai noriai maunasi ir miega iki ryto. Aišku, neturi to pilno 100 proc. supratimo, kad dabar visiškai saugi yra, tai dar iš inercijos pabando pasilaižyti, bet po to iš karto užmiega, naktį girdžiu tik kartą, nu maksimum du laižantis ir ryte kai nuimu, tai visu greičiu vėl puola laižytis, instinktas nedingsta ax.gif

Nezinau, mano 40 kg sverianti kale, tikrai nekelia jokiu TEN siaubingu garsu kai laizosi, na, aisku, jos ir guolis kazikur toliausiai, bet nemanau, kad mazi suniukai kaip jusu gali jau ten taip triuksmauti..Na, nebent miegate kartu..
O del galvojimo priteps nepriteps guolio, tai man net minciu nekilo, paprasciausiai nuvelku uzvalkala ir isplaunu...Ko cia bijoti g.gif
"Gyvunas nori issimiegoti"- tai ir miega jis! Gi nesilaizo kiaura nakti..
Nemanau, kad kalyte pamato triusikus ir galvoja
-"O triusikai, kaip puiku!"
Negi gyvunai jau labai dideli diskonforta rujodami jaucia, kad jiems reikia jaustis saugiai su...triusikais blink.gif
Baisu ir pagalvot, koks kvapas po nakties is po tu triusiku sklinda.. Na, maniske tai smirske, jeigu dar triusikus uzdeciau...fu kaip nehigieniska.
Bet as nepriestarauju, tik issakau savo nuomone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 21 kovo 2009 - 16:50
QUOTE(polonia @ 2009 03 21, 16:49)
Baisu ir pagalvot, koks kvapas po nakties is po tu triusiku sklinda.. Na, maniske tai smirske, jeigu dar triusikus uzdeciau...fu kaip nehigieniska.

Nagi įklotas ten dedamas. Lygiai kaip ir mums...
Atsakyti