Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(bazuka @ 2008 04 30, 10:43)
Laba diena,
dabar aš turbūt kvailai paklausiu  biggrin.gif gal kartais yra koks purškalas nuo ''gerbėjų'', bent jau laiptinę išpurkščiau  mad.gif nes jau nebeįmanoma, įsitaisė vienas ''kavalierius'' ,dieną naktį ''dižuruoja'' ir kaukia prie laiptinės , taip dar nėra buvę  tease.gif nei mes miegam , nei kaimynai tikriausiai.O jei įsprunka į laiptinę, tai dar ir duris apšlapina...nu visai naglas, kitus ''gerbėjus'' pavarai ir jie nubėga, o tas tai baigia savo akis išvarvint.Nejaugi dar visą savaitę teks kankintis , ir nuo kaimynų jau darosi sarmata  pomidorai2.gif bent jau mūsiškė į tą jo kaukimą nereaguoja.

šautu va su druskiniais šoviniais gun_bandana.gif žinoma juokauju lotuliukas.gif bet man jau septinta ruja ta mintis knieti galvoje blink.gif nes visas rujas toks gražuolis "taksas" nu niekaip neatbaidomas yra ir įlenda į kiema velniai žino per kur blink.gif atkakls rupūžokas doh.gif blink.gif
Atsakyti
tai niekas niekada nebande purskalu nuo rujos arba vaistu kokiu nors??
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 05 09, 13:14)
tai niekas niekada nebande purskalu nuo rujos arba vaistu kokiu nors??

Taigi berods parašė. Purškalai mažai užmaskuoja, vaistai kenkia kalės sveikatai.
Atsakyti
Beje, dėl purškalų iš patirties. Aš iš kitos barikadų pusės. Pas mane patinas biggrin.gif .Buvo pora kartų, kuomet kalytėms bendro pasivaikščiojimo metu buvo rujos laikotarpis (tik tik pati pradžia). Tam, kad maniškis nesinervuotų - kalytei buvo naudotas purškiklis (kokios firmos dabar nepasakysiu unsure.gif ). Na, iš pradžių tai tikrai veikė - patinas nereagavo, bet po kurio laiko, visgi susidomėjimas atsirado.
Kita vertus, maniškis tuomet dar buvo "žiopliukas" rujojančių kalių atžvilgiu, nes tai buvo pernai ir jis dar buvo labai labai jaunas. Kaip šiemet reaguotų - tai net nežinau, bet aplamai, šiemet jam pilnai subrendus kaip patinui, į rujojančias kales reaguoja laaaabai aktyviai - tai galvoju, kad šiemet tas purškiklis turbūt naudos išviso neduotų. g.gif
Sakyčiau purškiklis garantijos neduoda, kad patinai nesureaguos į rujojančios kalytės kvapą. Jis gali būti naudojamas tik trumpam ir ekstra atvejui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lonai: 09 gegužės 2008 - 13:42
mano va dar kokia patirtis šiuo klausimu biggrin.gif taigi mes, rujojančių kalių šeimininkai, šunims irgi kvepiam biggrin.gif mirksiukas.gif maniškei va jau baigiasi ruja, tai kaip tik švieži įvykiai biggrin.gif turėjom iš pradžių tokį nedrąsų gerbėją juoduką, bet Jeannie pati jį rujos pradžioje užvijo, tai jis ir dingo iš akiračio, o vėliau atsirado toks dvigubai didesnis už Jeannie baltukas, apkirptas, su antkakliu, bet paleistas doh.gif unsure.gif tai tas vis sekdavo, bet aš atsisukus pagrūmodavau ir jis naglai nelindo... o po to mama pasakojo, kad jinai išėjo į lauką ir tas balčius prisistatė ir net sucypė į mamą žiūrėdamas doh.gif užuodžia žmogaus kvapą, kuris su rujojančia kale gyvena cool.gif

o su mano pirmąja šine, tai iš viso cirkai buvo, šiurpinom miestą biggrin.gif toks kaimynų juodžkis mane sekdavo į mokyklą, paskui sesę įlipo į pilniausią žmonių autobusą, nuvažiavo su sese kartu į jos darbą ir pusę dienos prie darbo durų kabėjo doh.gif tete su dviračiu važiuodavo į sodą, tai tas kartu bėgdavo doh.gif biggrin.gif
juokingai graudu... o jo "meilės" objektas tada namuose būdavo... bet nors aš ar kas kitas iš šeimos tuomet ją ramiai išvesdavom, nors tiesa, būdavo ir kitų belaukiančių gerbėjų, tik ne tokių atkaklių biggrin.gif mirksiukas.gif
ech, sexy ta mūsų Cheetah buvo wub.gif Jeannie tokio pasisekimo neturi (tfu, tfu, tfu)
Atsakyti
o man atsimenu kai turejau kita kale, buvo tokia istorija: as dar mokiausi mokykloj, ir mane iki mokyklos lydejo "draugas", ir sededavo per pamokas su manim kabinete, nes niekaip nemanoma buvo jo atsikratyti, ir dar jis mane gine labai, matyt as buvau jo mylimiausia "kale" clap.gif clap.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti rolleyes.gif ar normalu kai pirmos rujos metu pakinta kalytes elgesys, turiu omeny kad katik primyzo mums i lova blink.gif ir butent toj vietoj, kur as guliu lotuliukas.gif
p.s. lauke vakare isvesta buvo...
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2008 05 12, 23:11)
Noreciau paklausti rolleyes.gif ar normalu kai pirmos rujos metu pakinta kalytes elgesys, turiu omeny kad katik primyzo mums i lova blink.gif  ir butent toj vietoj, kur as guliu lotuliukas.gif
p.s. lauke vakare isvesta buvo...

normalu, maniškė per pirmą rują irgi tokį moną iškrėtė, gerai, kad daugiau nebe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 12, 23:12)
normalu, maniškė per pirmą rują irgi tokį moną iškrėtė, gerai, kad daugiau nebe smile.gif

tavo tai maziukas, o mano zdraicas tai ohoho, tai bala atitinkama biggrin.gif o jei vel pagausiu taip darant, ar pades barimas? o gal bus dar blogiau?
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2008 05 12, 23:15)
tavo tai maziukas, o mano zdraicas tai ohoho, tai bala atitinkama biggrin.gif o jei vel pagausiu taip darant, ar pades barimas? o gal bus dar blogiau?

kad gal nebeturėtų taip daryti? kiek esu girdėjusi, tai daugumai kalyčių toks monas išeina, bet tik kartą lygtais g.gif tiesiog nesupranta jos pirmą kartą savo organizmo, gal išsigąsta?
šiaip tada aš bariau blush2.gif na sukyla nervukai ir nebesusivaldai, o gal dar ir nelabai žinojau ką tai reiškia g.gif
tikiuosi, kad jums nebepasikartos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 05 12, 23:49)
kad gal nebeturėtų taip daryti? kiek esu girdėjusi, tai daugumai kalyčių toks monas išeina, bet tik kartą lygtais g.gif tiesiog nesupranta jos pirmą kartą savo organizmo, gal išsigąsta?
šiaip tada aš bariau blush2.gif na sukyla nervukai ir nebesusivaldai, o gal dar ir nelabai žinojau ką tai reiškia g.gif
tikiuosi, kad jums nebepasikartos 4u.gif

aciu 4u.gif jei pasikartos, parasysiu ax.gif
Atsakyti
na manau teisingai VICI sako, kad mergaite jusu tiesiog nesuprato kas darosi, ir dar, kai mano kalyte rujojo mes ja vedziodavom arba dazniau, arba ilgiau, nes tuomet viskas isbringsta, spaudzia pusle i rjos dazniau siusioja rolleyes.gif as taip manau g.gif
Atsakyti