Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(KaZantipA @ 2008 04 17, 14:19)
na o as nusprendziau visdelto kastruoti, ir ma ramiau bus, ir suo bus sveikesnis

Kad TAU ramiau bus - tai 100 procentinis faktas mirksiukas.gif

Tačiau, kad kalytė nuo to sveikesnė bus, manyčiau, čia jau nieks kategoriškai ir vienareikšmiškai nesiimtų spręst ar diagnozuot, jog būtent taip ir bus - tik ateitis parodys, kas ir kaip...
Atsakyti
na bet visos kalytes, budamos 7-8 metu suserga ivairiausiom moeteriskom ligom, net mano suo mire nuo gimdos vezio, kaimynu kale jau ant speneliu turi guzu ir pan.
Atsakyti
sterelizavus nebus vienokių bėdų, bet bus kitokių, gal dar sudėtingesnių. Aš tai kažkaip esu kategoriška šiuo klausimu sterelizuočiau tik jei, tai būtu būtina dėl kalytės sveikatos.O remtis tik prielaidomis, kad gali būti gimdos vėžys, tai čia ne butinybė. Va DaivaD kalytei, tai jau būtinybė, tai daryti,o kitas dalykas ir amžius jau atitinkamas.
Atsakyti
na reikia su gydytoju pasikalbet, idomu ka jis pasakys...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 04 18, 11:09)
na reikia su gydytoju pasikalbet, idomu ka jis pasakys...

garantuoju 100 proc. kad vetas pasakys sterelizuoti, argi jiems rūpi kokios to pasekmės, jie juk iš to gyvena. rolleyes.gif
Vetu nuomonės aiškios, jiems geriausias maistas yra sausas, apie koki RAW gali nė neuižsiminti...
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 04 18, 10:08)
na bet visos kalytes, budamos 7-8 metu suserga ivairiausiom moeteriskom ligom, net mano suo mire nuo gimdos vezio, kaimynu kale jau ant speneliu turi guzu ir pan.

doh.gif tikrai ne visos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sniegosunys @ 2008 04 18, 11:12)
garantuoju 100 proc. kad vetas pasakys sterelizuoti, argi jiems rūpi kokios to pasekmės, jie juk iš to gyvena.  rolleyes.gif 
Vetu nuomonės aiškios, jiems geriausias maistas yra sausas, apie koki RAW gali nė neuižsiminti...

bet ačiū Dievui ne visi thumbup.gif man viena vetė tiesiai šviesiai pasakė pažiūrėjus į mano kalytę, sako kai bus bėdos ir jei bus, tai ateisit, o šiaip kam pjaustyt? blink.gif
Atsakyti
Ką gi, Linas turėjo išvykti į laidotuves, todėl operavo ne jis, o Margarita. Operacija praėjo sėkmingai. Vis dėlto pieno liaukos augliukas pasirodė ne šiaip lipoma, o rimtesnis. Tačiau kadangi laiku susigriebėme, yra tikimybė, kad jis neplis. Gimda buvo švari.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 04 18, 19:15)
Ką gi, Linas turėjo išvykti į laidotuves, todėl operavo ne jis, o Margarita. Operacija praėjo sėkmingai. Vis dėlto pieno liaukos augliukas pasirodė ne šiaip lipoma, o rimtesnis. Tačiau kadangi laiku susigriebėme, yra tikimybė, kad jis neplis. Gimda buvo švari.

tikėkimės, kad viskas bus gerai, Jūs taip rūpinatės savo šuniukais, tai turi būti gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 04 18, 20:15)

tai jus jai ispjovet tik augli ar ir kastravot? o kiek kainavo viskas ? ( galit nerasit jeigu nenorit) ir kurioj vet. klinikoj daret operacija?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 04 21, 10:30)
tai jus jai ispjovet tik augli ar ir kastravot? o kiek kainavo viskas ? ( galit nerasit jeigu nenorit) ir kurioj vet. klinikoj daret operacija?

Taip pat ir kastravom. Jakovo klinikoje. Kainos neverta rašyti, nes toje klinikoje turiu asmenines nuolaidas.
Galite pažiūrėti Jakovo klinikos kainoraštį http://www_vetmed_lt...s-paslaugos.php (puslapio apačioje).
Atsakyti
dekui, nes as irgi planuoju kastroti, tai ieskau dabar gero veto
Atsakyti
o ka manot apie visokius purskalus???? kad berniukai is paskos nebegiotu? smile.gif
Atsakyti