QUOTE(Kenya @ 2008 04 15, 14:38)
Nu ir darosi žmonės vasektomijas. Kai kuriose šalyse tai labai populiaru.
Aš tai vieno nesuprantu, kam iš tos operacijos tooooookį baubą daryti
Nu normali operacija, mano šuo patyrė ir nieko, nei aš iš gailesčio nenumiriau, nei šuo, po peiliu pagulėjęs. Tai yra normalus dalykas.
na man tai normalu tiek sau, tiek savo augintiniams kuo maziau farsiruoti vaistu, narkoziu ir pan., o atvirksciai kiek imanoma jei jau gydytis visu pirma naturaliais budais, todel as priesiska... ryziuosi operacijai tik tada, jei pasimatys reali gresme, realus simptomai...
zinau, kad buna visko, gali ir nebespeti, na bet man tai lygiai taip pat procentaliai iseina, kaip kad be reikalo ispjaustysiu suni ir tikrai nezinau kaip ten po to jam bus senatveje su slapimu, su plauku ar dar kitomis problemomis, apie kurias teko skaitineti
jei as zinociau bent tukstanti ivairiu veisliu sunu, kurie nugyveno maksimalu amziu issterilizuoti/iskastruoti ir neturejo jokio pasaliniu bedu nuo tos operacijos, tai tada mastyciau, bet deja nezinau tokios statistikos, o kai nezinau, tai bijau kisti nagus, o vetu straipsniais seniai nepasitikiu, man is viso daktaru/vetu profesijos yra anekdotines, jie tiek nesamoniu pridaro... suprantu, kad tai labai sunki profesija, kad tai ne kokius skaiciukus apskaiciuoti, bet tuomet nepasitikiu as jais... kreipsiuos i juos tik tuomet, kai pati nieko nebegalesiu padaryti, bet ir tai melsiu tik Dieva, o ne tikesiu daktaru/vetu