Sisiuka buvo padariusi ir pirma karta kai rujojo, bet gal tik viena karta, zinok vezu pas vet. baisu biskiuka, na ir kas jei nieko, bet bus ramiau man. Nes labai ja myliu.
Dekui uz atsakyma
QUOTE(luaraa @ 2008 03 15, 17:53)
dar norejau paklausti kas zino,ar to kraujuko kiekis pas jusu kalytes buvo didelis nes as tai per diena 4-5 kartus turiu keisti iklotukus,nes ten visko labai daug
Gal neužsipuls manęs SM senvbuvės, jei drįsiu pasakyt, jog kraujo kiekis-tai labai individualus dalykas... Vienoms kalaitėms būna vienaip, kitoms kitaip...
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 13, 13:00)
Mano suniukui buvo puslytes uzdegimas, paleidau vaistuku ir rodosi, kad gerai viskas. Vargsyte prisikankino
QUOTE(2rasa5 @ 2008 03 17, 19:45)
Mano suniukui buvo puslytes uzdegimas, paleidau vaistuku ir rodosi, kad gerai viskas. Vargsyte prisikankino
Jeigu ne -paslaptis, gal pasakytum, kaip tavo kalytė "pasigavo" tą uždegimą?
O as noreciau grizti prie kastracijos- sterelzacijos temos, mano suniukui ddar 1.5 men, bet pries tai turejau kale, ir tikrai daug vargo del tos rujos, tuolab kad pas mus kieme daug benamiu sunu, kurie laksto is paskos, tai noriu atsikratyti rujos visam laiku, viska perskaiciau is padariau tokias isvadas: geriau kastruoti, negu sterelizuoti ( as nenoriu kad ji kraujotu) ir geriau iki 1 metu, dar supratau kad tai nekenkia visai sveikatai ( nes esu skaicius, kad buna po tokiu operaciju salutinis poveikis, pvz netikras nestumas ir panasiai), dabar mane kamuoja kitas klausymas, ar ikrai nekenkia suns sveikatai kastravymas? Nes logiskai mastant, jeigu jau kazkas isopereta is organu "siaip sau", tai negali buti i nauda... Ka jus apie tai galvojat?
as anksciau irgi maisiau tas savokas ir maniau, kad taip galima, kale irgi kastruoti, bet kad kales tik sterilizuojamos o tai jau nera tokia paprastute operacija... literatura irgi reikia atidziai rinktis, nes kai kur buna tos dvi savokos pripainiotos
Papildyta:
mane tas klausimas irgi ziauriai kamavo, dienom ir naktim, bet jau senokai nusiraminau ir apsisprendziau nieko nedaryti, nes mano kalyte man jokiu rupesciu nekelia per ruja, net ikyriu gerbeju neturi, pati sunimis nesidomi net per ruja na "kudikis" mano ir tiek tai nakciai, kad visi ramiai miegotume ir nereiktu jai "dirbti" prie savo organo su mielu noru maunames triusikelius ir ner bedos (tfu, tfu, tfu...)
Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2008 04 15, 12:30)
Nes logiskai mastant, jeigu jau kazkas isopereta is organu "siaip sau", tai negali buti i nauda... Ka jus apie tai galvojat?
mane tas klausimas irgi ziauriai kamavo, dienom ir naktim, bet jau senokai nusiraminau ir apsisprendziau nieko nedaryti, nes mano kalyte man jokiu rupesciu nekelia per ruja, net ikyriu gerbeju neturi, pati sunimis nesidomi net per ruja na "kudikis" mano ir tiek tai nakciai, kad visi ramiai miegotume ir nereiktu jai "dirbti" prie savo organo su mielu noru maunames triusikelius ir ner bedos (tfu, tfu, tfu...)