Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(Mascarpone @ 2008 01 04, 12:38)
Mano kalyte (pranc. buldog.) pradejo rujot 6-iu men, labai anksti man atrode.... Iskart buvo nupirktos kelnytes, kurios tikrai labai pasiteisino....nors, aisku ,ji ju nemegsta, begioja uzpakali pabrukus, bet ka padarysi...

na mums tai jokių problemų kol kas nekyla thumbup.gif
Atsakyti
musu per pirma ruja 7-8menesiu tai pati nesuprato ziuriu ji ant grindu patupejo ir kraujuko liko tai poto kelnaites dejom ir dabar kai buna ruja dedam tai be problemu nesioja ir jei visai gerai jai paciai patinka o lauke tai stengiames su niekuo nesukeisti bet jau greit ruja vel prasides tai jau gal ir poruosim wub.gif
Papildyta:
musu per pirma ruja 7-8menesiu tai pati nesuprato ziuriu ji ant grindu patupejo ir kraujuko liko tai poto kelnaites dejom ir dabar kai buna ruja dedam tai be problemu nesioja ir jei visai gerai jai paciai patinka o lauke tai stengiames su niekuo nesukeisti bet jau greit ruja vel prasides tai jau gal ir poruosim wub.gif
Atsakyti
Dar esu girdėjusi apie tabletes nuo rujos, gal girdėjote kokie atsiliepimai apie jų šalutinį poveikį? Kaip dažnai jas reikia šerti? g.gif
Atsakyti
as tabletes katej duodavau tai visai gerai o kaip sunim tai nezinau katei tai ilgiausiai po 4dienu praeidavo noras
Atsakyti
Būtent, kad katei gerai tai aš ir girdėjusi, bet iš kur gauti informacijos ar šunims tokių būna ir koks poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 02 28, 16:57)
Dar esu girdėjusi apie tabletes nuo rujos, gal girdėjote kokie atsiliepimai apie jų šalutinį poveikį? Kaip dažnai jas reikia šerti?  g.gif

O taip, daug girdėjom... ir apie vėžį, ir apie gimdos uždegimą... Išvis jomis nereikia šerti.
Va
http://www_vetmed_lt...prasymas-15.php
Ypač gerai įsiskaityk apie šalutinį povekį.
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2008 02 28, 18:06)
O taip, daug girdėjom... ir apie vėžį, ir apie gimdos uždegimą... Išvis jomis nereikia šerti.
Va
http://www_vetmed_lt...prasymas-15.php
Ypač gerai įsiskaityk apie šalutinį povekį.

Ačiū už informaciją blush2.gif
Baisu, tikrai neduosiu savo kalytei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 28 vasario 2008 - 17:12
sveikutes turiu kalyte pirma,tad nezinau kas kaip ten vyksta blush2.gif perskaiciau visa jusu tema bet turiu dar viena klausimeli? kazkuri tai rase kad geriau triusikeliu nedeti nes neismoks susitvarkyti pati,bet pas manaja tai visa laika lasa,kur tik eina ten prilaseja,tai gal ji nemoka vis del to susitvarkyti saves? blush2.gif patarkit! o gal dar pakentet neleist ant lovos,bet visa beveik kilima sudirbo nes jei lasa visa laika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2008 03 10, 17:20)
sveikutes turiu kalyte pirma,tad nezinau kas kaip ten vyksta blush2.gif  perskaiciau visa jusu tema bet turiu dar viena klausimeli? kazkuri tai rase kad geriau triusikeliu nedeti nes neismoks susitvarkyti pati,bet pas manaja tai visa laika lasa,kur tik eina ten prilaseja,tai gal ji nemoka vis del to susitvarkyti saves?  blush2.gif patarkit! o gal dar pakentet neleist ant lovos,bet visa beveik kilima sudirbo nes jei lasa visa laika doh.gif

tokiu atveju kaip aprašei aš dėčiau triukikus su įklijuotu įklotu ir taip vaikščiotų dieną-naktį smile.gif
Atsakyti
aciu ir as taip galvoju daryt nes dar ir vaikstau visur si skudureliu,nesnamie esu o kai nebusiu kas darysis doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif susiduriau su tokia problemele, tik nezinau ar cia su ruja susijusi. Gal kurios nors kalytei taip daresi ax.gif as turiu mopsyte ir ji antra karta rujoja bet tuo paciu sisioja per visus kambarius, net nezinau kas jai darosi, gal persalo g.gif griztu po darbo visa virtuve pridaryta iki kiemo neistempia ir ziuri bijodama, kad barsiu. I kiema vedu tris kartus. LInksma zaidzia. unsure.gif
Atsakyti
Labas,
o pirmą kartą kai rujojo irgi taip sysiojo?

Šiaip tai dažnai kalytės būna net į lovą prisišlapina rujai prasidėjus, bet tu rašai, kad pastoviai? unsure.gif Gal labai jautri jinai pas tave? Arba gal tikrai pašalo, jei per pirmą rują to nebuvo g.gif
Atsakyti