Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susitvarkot su kalyte, kai ji rujoja?

QUOTE(Kenya @ 2007 11 19, 13:29)
Aš paprastai apie 21 dieną skaičiuoju. Nu, tai trys savaitės. Paskui pati pamatysi, kad tavo patinui kaip ranka nuims visą psichozę smile.gif

Va čia yra tikslios dienos surašytos.

Labai ačiū, pasiskaičiau viską. daug aiškiau pasidarė. O patinėliui biškiuką vet. gydytoja kažkokių raminamųjų skyrė - visai pablūdo, net pro šalį praeiti nebuvo galima - kibo kąsti, net pasišokėdamas...
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2007 11 19, 19:03)
O patinėliui biškiuką vet. gydytoja kažkokių raminamųjų skyrė - visai pablūdo, net pro šalį praeiti nebuvo galima - kibo kąsti, net pasišokėdamas...

O vaikinuką tai auklėti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 11 20, 14:33)
O vaikinuką tai auklėti reikia smile.gif

Kad atrodo, kol neturėjom kalytės ir nebuvo rujos namie, kaip ir išauklėtas buvo, nors pagal veislę jie nervininkai visi, bet mūsiškis niekada nėra įkandęs ar taip "pamišęs" kaip šiuo metu... na bandau įsivaizduoti - tas kvapas, kuris pritraukia kitus šunis iš bala žino kur - tokių ''žentukų " į kiemą atbėga, kad aplinkui nebuvom ir matę... (kaimynė sakė, kad vienas visai kitam kvartale gyvena... smile.gif ) visai šalia, o jis jau 'patyręs tą malonumą' vyrukas, 6 metų... Matyt ir pasimaišė kavalieriui nervukai... Nes tikrai per tuos 6 metus nėra taip buvę - gali barti, gėdinti, nulis reakcijos, tik cypia - loja -klykia, dreba visas ir būsena ''visada pasiruošęs"... doh.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytenė: 20 lapkričio 2007 - 13:46
QUOTE(vytenė @ 2007 11 20, 13:45)
Kad atrodo, kol neturėjom kalytės ir nebuvo rujos namie, kaip ir išauklėtas buvo, nors pagal veislę jie nervininkai visi, bet mūsiškis niekada nėra įkandęs ar taip "pamišęs" kaip šiuo metu... na bandau įsivaizduoti - tas kvapas, kuris pritraukia kitus šunis iš bala žino kur - tokių ''žentukų " į kiemą atbėga, kad aplinkui nebuvom ir matę... (kaimynė sakė, kad vienas visai kitam kvartale gyvena... smile.gif ) visai šalia, o jis jau 'patyręs tą malonumą' vyrukas, 6 metų... Matyt ir pasimaišė kavalieriui nervukai... Nes tikrai per tuos 6 metus nėra taip buvę - gali barti, gėdinti, nulis reakcijos, tik cypia - loja -klykia, dreba visas ir būsena ''visada pasiruošęs"... doh.gif ...

Užtai aš ir pykstu ant žmonių (nieko konkrečiai neturiu minty, tiesiog tokie skelbimai akis bado), kurie ieško savo patinams kalių vien tam, kad anie „bent kartą gyvenime džiaugsmą paturėtų“. Va, kuo paskui tokie džiaugsmai baigiasi unsure.gif
Atsakyti
Nu pas mane dar per mazyte kad rujotu bet lb idomu mazdaug jau kada pradeda rujoti?

Beje Toiterjeru veisles kalyte turim... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2007 11 27, 00:43)
Nu pas mane dar per mazyte kad rujotu bet lb idomu mazdaug jau kada pradeda rujoti?

Geras klausimas

http://www.supermama...?...&p=13084452 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 27 lapkričio 2007 - 06:42
QUOTE(Kenya @ 2007 11 20, 15:09)
Užtai aš ir pykstu ant žmonių (nieko konkrečiai neturiu minty, tiesiog tokie skelbimai akis bado), kurie ieško savo patinams kalių vien tam, kad anie „bent kartą gyvenime džiaugsmą paturėtų“. Va, kuo paskui tokie džiaugsmai baigiasi unsure.gif

Na mes tikrai ne patinui džiaugsmą įsigijom (būtume bent jau tokią pat dokumentuotą pirkę, kad veisti juos ar pan. ... ), o išgelbėjom tą kalytę ir suteikėm namus (gi buvo visa vada - 6 šuniukai - atiduoti į Vilniaus karantiną, iš kurio juos pasiėmė PIFO savanorės... Aš ją iš Vilniaus į Tauragę parsivežiau...). Ir nei kergti, mei palikuonių turėti nesiruošiam - kai ateis laikas, bus 'sutvarkyta' panelė ir tokių rūpesčių kaip ir neturėtų kilti (nes iki šiol - 6metus - nejutom jokių rujų , tik matydavau, kad gatvėmis šunų kolonijos bėga... smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2007 11 27, 10:56)
Na mes tikrai ne patinui džiaugsmą įsigijom

Ne ne, aš ne apie tai kalbu, o apie tokio tipo skelbimus, kad „ieškom draugių savo patinėliui bent kartą gyvenime pasidžiaugti smileysex.gif " ir panašias nesąmones. Ir netiki paskui žmonės, kad po tokio „džiaugsmo“ vienkartinio jie savo patinėlius amžinoms kančioms pasmerkia. Neturėjau Jūsų minty.
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 11 27, 12:08)
Ne ne, aš ne apie tai kalbu, o apie tokio tipo skelbimus, kad „ieškom draugių savo patinėliui bent kartą gyvenime pasidžiaugti smileysex.gif " ir panašias nesąmones. Ir netiki paskui žmonės, kad po tokio „džiaugsmo“ vienkartinio jie savo patinėlius amžinoms kančioms pasmerkia. Neturėjau Jūsų minty.

Sutinku su Jumis smile.gif - vieną kartą mūsiškis "pabandė" ir prisiminė "tą skonį"... Jau po to karto gailėjausi, kad leidau - nors šuniukai išėjo nuostabūs..., bet šuniui buvo ne kaip - ir viduriavo, ir sirgo... O dabar , kai namie kalytė, tai būsena buvo tokia, kad nežinojau nė ką daryti - šuo vienas sprindis nuo žemės, o puola kaip išprotėjęs - nusiramino tik paimtas (ir tas paėmimas buvo skuduro užmetimas ant jo... nes kibo kąsti kaip reikiant...), įmestas į vonią ir apipiltas šaltu vandeniu... Po to iškart pas vet. gydytoją... Tikra neturėtų žmonės , jeigu neveisia, "suteikti tą džiaugsmą", paskui vargelio bus... smile.gif
Atsakyti
Manoji yrgi pradėjo rujoti sad.gif galvoju gal kokius triusikėlius nupirkti kaip manote??
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2007 11 27, 21:51)
Manoji yrgi pradėjo rujoti sad.gif galvoju gal kokius triusikėlius nupirkti kaip manote??

na nežinau kaip Taviškei bus, bet manoji tai susitvarkė viską pati... Kaip pirmą kartą - galiu pasakyti, kad puikiai, nes pas draugę kalytė , kuri rujojo jau trečią kartą, iškruvina plėtmais viską - fotelius, sofą, lovą... net pririšę buvo, kad niekur nelaipiotų.... Mums liko dėmelių ant lovos, tiksliau paklodės... Na ką padarysi... Išskalbiau. O triusikėlius bandžiau dėti - iškirpau dar skylę uodegai, prisijuokėm iš jos su tais triusikais... Bet buvo greit nuimti - pati nusimovė, nes mantyt nepatiko, kad iš jos šaipomės. Dar bandžiau dukros maudymuką mauti - tokį ištisinį, su petnešom, bet matėm, kad nesmagu jai, tai nekankinom...
Atsakyti
Mano kalyte (pranc. buldog.) pradejo rujot 6-iu men, labai anksti man atrode.... Iskart buvo nupirktos kelnytes, kurios tikrai labai pasiteisino....nors, aisku ,ji ju nemegsta, begioja uzpakali pabrukus, bet ka padarysi...
Atsakyti