Įkraunama...
Įkraunama...

Aerobika

QUOTE(eglincia @ 2008 05 01, 13:22)
pabandyk Butorinos kluba,arba aeromixa,arba seipingo kluba  mirksiukas.gif

QUOTE(lushis @ 2008 05 01, 14:52)
T.y. klubas "Tik Jums"  smile.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Man kažkaip nėra laiko daugiau sportuoti, tik du kart per savaitę randu laiko aerobikai, taigi vis dėlto šitaip svorio turbūt nenumesiu ir mitybą susiderinus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 05 01, 12:53)
labai prasau atsakyti i mano klausima, aciu ax.gif

Pabandyk pažiūrėt šitą šitą temą mirksiukas.gif
QUOTE(Pienė. @ 2008 05 02, 08:45)
Man kažkaip nėra laiko daugiau sportuoti, tik du kart per savaitę randu laiko aerobikai, taigi vis dėlto šitaip svorio turbūt nenumesiu ir mitybą susiderinus  verysad.gif

nu, kodėl jau tokios nuotaikos? Ir nesportuojant galima numesti suderinus mitybą, tik sportas labiau padeda, mažiau pastangų O du kartai visai neblogai, tikrai daug geriau negu nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na labai tikiuosi smile.gif bet ir šiaip sportas nuotaiką labai pagerina thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 29, 17:58)
Paprasta apskaičiuoti suvartojamų kcal kiekį. O kaip apskaičiuoti išnaudojamas?  Įmanoma apskaičiuot kažkokio sporto sudeginamą kiekį, galima maždaug primest, kiek laiko buvo vaiksčiojama lauke ir pan. veiklą, o visa kita? Jei aš suvartoju per dieną 1200 kcal.tarkim, 400 kcal sudeginu aerobikoj, dar 200 vaiksčiojant,. O kur likę? Kaip žinoti?

Sveikos, noriu pakomentuoti sita klausima cool.gif
Paprastai, kalbant apie apskritai medziagu apykaita, uzmirstama bazine medziagu apykaita. Tai yra energijos kiekis, reikalingas musu organizmui funkcionuoti ramybes busenoje, tiesiog gyvybei palaikyti. Kad aiskiau butu-jei tik guleti ir nieko neveikti- kraujo tekejimui, inkstu veiklai, kvepavimo raumenu susitraukinejimui ir t.t. Visu pirma apskaiciuojama ji, ir tik tada dauginama is fizinio aktyvumo ir kitu koeficientu, apskaiciuojant visa reikiama paros energija. Taigi, BMA skirtas kcal organizmas isdegina savaime, be jokiu musu pastangu. Paprastai ji sudaro 75% sunaudojamos paros energijos. Va cia ir yra tos "like" kcal, solo mirksiukas.gif
Todel grieztai negalima valgyti maziau, nei jusu BMA-tai patikimai letina medziagu apykaita ir yra pats tiesiausias kelias i "jo-jo" sukeliamus nemalonumus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 02 gegužės 2008 - 15:51
Laukiu nesulaukiu, kada vėl pradėsiu lankyti aerobiką. wub.gif
Atsakyti
kur kaune galima aerobikuoti? smile.gif
Atsakyti
Labutis merginos...Priaugau svorio ir pati blogai jaučiuosi .|Gyvenu Jeruzalėje, noriu pasportuoti kartu su panelemis , bet nieko nerandu,,,,Gal ka galit pasiūlyti!!!!Vilniuje esu naujokė, tai prašau Jūsų pagalbos....Galėtumėm kokia komanda sudaryti ir visos papigiai pasportuotumėm , jei atsilieptų kokia trenerė....Pasiūlykit , laukiu....Ačiū...Arba rašykite į ramunele23@gmail.com...
Atsakyti
noriu nuo rugsejo pradet lankyt aerobika kur nors.Vilniuje. Gal ka patarsit?Gal norit kartu?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2008 08 10, 15:09)
noriu nuo rugsejo pradet lankyt aerobika kur nors.Vilniuje. Gal ka patarsit?Gal norit kartu?biggrin.gif

as nuo rugsejo planuoju i LVJC, nenori pabandyt? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri nors nori lankyti aerobika Kaune sporto klube Fankas? Jei taip, rasykit AZ, kartu bus linksmiau smile.gif
Atsakyti
sveikos, ar yra koks aerobikos burelis Lazdynuose ?? ar netoli ju ?
Atsakyti