vaziuoju i cekija per naujus metus 12 29 - 01 02
norejau paklausti kas per miestelis Melnikas? nes kiek zinau ten bus musu viesbutis..
kaip su darbo dienom ar 01 01 dirba ten kas nors ar nelabai ?
O gal kas važiavo automobiliu? kiek maždaug kainavo? Labai norim nuvažiuot ir ieškom pigiausio būdo.
QUOTE(JURJUR @ 2010 11 16, 12:20)
O gal kas važiavo automobiliu? kiek maždaug kainavo? Labai norim nuvažiuot ir ieškom pigiausio būdo.
Vaziavome. 2008 m. 9 d. po Cekija isleidom netaupant maksimum 2000 Lt (2+1) be apsipirkimo
Siemet isleidome panasiai. Visos nakvynes viesbutukuose/privaciuose pensionuose su pusrytukais ir lankomi objektai: urvai, pilys, muziejai.
Ekipazas 2+1. Vaikas for free nepateko. Laikas: rugsejis. Tikrai nieko netaupeme.
Miegojome: Olomuce/ Telc/ Cesky Krumlov (brangiausia nakvyne).
Kuro kainos aukstesnes nei LT.
Vinjete Cekijos 11 EUR
Na Cekija tikrai nera brangi. Verta vaziuoti automobiliu. Nes autobusu kaina berods 600 Lt + objektai, maityinimas.2 asmenims 1500 tikrai iseis ir tik 5 dienos. O automobiliu kur norit stojat, patinka, pasiliekat ilgiau...
Kadangi jau anksti temsta, tai nakvynes jau rekomenduociau uzsisakyti is anksto, arba uzsirasyti konktaktinius duomenis, nes sutemus sunkoka rasti privatininkus, ypatingai mazuose miesteliukuose.
sveiki,
noretume gruodį savaitgaliui į Prahą nuvykt. Kaip rekomenduotumėte daryt - pirkti bilietus per kelionių agentūrą ar ieškotis bilietų atskirai ir patiems ieškotis nakvynę pastarasis variantas manau pigesnis būtų bet bijau kad nesugebėsiu surast pati viską...
noretume gruodį savaitgaliui į Prahą nuvykt. Kaip rekomenduotumėte daryt - pirkti bilietus per kelionių agentūrą ar ieškotis bilietų atskirai ir patiems ieškotis nakvynę pastarasis variantas manau pigesnis būtų bet bijau kad nesugebėsiu surast pati viską...
QUOTE(Linjus @ 2010 11 17, 11:27)
sveiki,
mes pirkom per agentura, naujiems metams, tai zmogui 600lt mokejom, 5 dienos. man atrodo pigiai, o dar plius nauji metai. laukiu nesulaukiu keliones
QUOTE(abiga @ 2010 11 20, 12:57)
L-a-v-i-n-a, su kokia agentura vaziuosit? Be galo noretusi i Cekija, ypac Praha pamatyt, o pries Naujuosius kaip tik turesiu atostogu.
agentura - guliverio keliones apie kelione placiau
http://www.guliverio...s_karlovy_varai
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 11 20, 19:30)
sveika, mes irgi renkames tarp sios ir triju sostiniu. Kodel jus butent sia rinkotes?
QUOTE(obstinate @ 2010 11 21, 22:32)
sveika, mes irgi renkames tarp sios ir triju sostiniu. Kodel jus butent sia rinkotes?
sia rinkomes todel kad :
1. naujieji metai Prahoj, nezinau man praha nuostabus miestas, o per naujus metus manau ji kitom spalvom isvysiu, o toj kitoj kelionej kur trys sostines, naujieji budapeste, nelabai man tas miestas.
2. ziema ne tas metu laikas, kai per 5d net 3 valstybes aplankyti, manau laikas bus labai ribotas, o pamatymo kazko prasme nelabai kas ir gausis. vasara - galbut, orai kitokie, velai temsta ir pan, o ziema yra ziema.
tai cia tokie svariausi dalykai kodel butent sia kelione rinkomes
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 11 22, 00:19)
sia rinkomes todel kad :
1. naujieji metai Prahoj, nezinau man praha nuostabus miestas, o per naujus metus manau ji kitom spalvom isvysiu, o toj kitoj kelionej kur trys sostines, naujieji budapeste, nelabai man tas miestas.
2. ziema ne tas metu laikas, kai per 5d net 3 valstybes aplankyti, manau laikas bus labai ribotas, o pamatymo kazko prasme nelabai kas ir gausis. vasara - galbut, orai kitokie, velai temsta ir pan, o ziema yra ziema.
Na mes irgi atsisakeme triju sostiniu, butent del naujuju Budapeste, aiksteje ir beprotisko vazinejimoo tarp triju saliu. Galbut rinksimes irgi Praha, o siaip toks klausimas: pirma karta ruosiames vykti i kelione autobusu, siaip visada skrendame ir organizuojames patys. Ar nesunku sitiek laiko issedeti autobuse? ir ar nevaziuoja vien pensininkai i tokias keliones? noretusi pabendrauti su jaunais zmonemis, juolab kad daug laiko teks praleisti kartu ir dar patyrusiu klausiu: kokie organizatoriai organizuoja tokias keliones ir kuri geriausia rinktis? nes cia dauguma agenturu kaip suprantu tik perpardavineja tas pacias keliones, o ne organizuoja. Thanx
QUOTE(obstinate @ 2010 11 23, 14:13)
Na mes irgi atsisakeme triju sostiniu, butent del naujuju Budapeste, aiksteje ir beprotisko vazinejimoo tarp triju saliu. Galbut rinksimes irgi Praha, o siaip toks klausimas: pirma karta ruosiames vykti i kelione autobusu, siaip visada skrendame ir organizuojames patys. Ar nesunku sitiek laiko issedeti autobuse? ir ar nevaziuoja vien pensininkai i tokias keliones? noretusi pabendrauti su jaunais zmonemis, juolab kad daug laiko teks praleisti kartu ir dar patyrusiu klausiu: kokie organizatoriai organizuoja tokias keliones ir kuri geriausia rinktis? nes cia dauguma agenturu kaip suprantu tik perpardavineja tas pacias keliones, o ne organizuoja. Thanx
as tiesa pasakius nezinau kodel zmones renkasi ta kelione, kur net trys valstybes per 5dienas. matyt galvoja kad labai daug pamatys, bet realiai kai agenturoj buvau ir kalbejau, tai sake laikas labai ribotas toj kur trys sostines.
kas del autobuso, esu keliavus autobusu nemazai, tikrai neatsibosta sedet autobuse, man netgi linksma tikrai bent jau man kelioone neprailgsta. kas liecia keliautojus, tai kai pirkau sia kelione i praha, paklausiau kokio amziaus zmones jau pasirinke sia kelione, tai sake pagrinde jaunimas, tai irgi apsidziaugiau, nes vistiek jaunesniu zmoniu ir vyresniu poreikiai skiriasi.
kas del organizatoriu, tai sia kelione organizuoja guliverio keliones is kuriu ir pirkau sia kelione. maciau ten daug agenturu ja siulo, bet jau brangiau gaunasi, tai tiesiogiai is ju pirkau.
QUOTE(obstinate @ 2010 11 23, 15:13)
Sunkiausia pirma ir paskutinė dienos, nes jos abi yra važiavimas per Lenkiją, bet reikia nusiteikti pozityviai, kad Lenkiją pravažiuoti reikia važiuojant į bet kurią Europos šalį ir viskas bus OK